Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Vida P. in Igor P sta RTV smetana

Vida P. in Igor P sta RTV smetana

Boljših voditeljev na RTV nimajo.

Vida Petrovčič je dobra voditeljica, res ena redkih ali celo edina, ki jo pogledam. Ostalo je vse za na odpad. Kje so časi Matjaža Tanka, in ostalih?

Vida je ok, ampak me cudi, kje so vsi tisti in tiste standardne voditeljice.. Pirkovic pa obup.

Oba najboljša sva na ič, Petrovčič in pa Pirkovič.

Eden od naju je padel tako nizko, da na monu odpira teme o samem sebi, kjer predvidljivo ugotavlja kako je on dober. Le kateri od obeh je danes odprl temo tukaj?

Bom jaz poskusil izvedeti. Kateri od vaju bi želel za eno uro gostiti predstavnika zavoda Dovolj.je, ki bi govoril o spolnih zlorabah v Katoliški cerkvi?

Časopis Domovina se že premika v pravo smer, naj se premakne še RTV.

.https://www.domovina.je/poteze-ki-kazejo-na-svez-veter-v-vodstvu-cerkve-na-slovenskem/

Church in France recognizes institutional responsibility in abuse

.https://www.vaticannews.va/en/church/news/2021-11/french-church-recognizes-institutional-responsibility-in-abuse.html

Francoska Škofovska Konferenca je uradno priznala, da je kriva z sistematično zlorabo in se čisti. Živi krivci (najbrž ne vsi) bodo sodno odgovarjali. Preračunano na slovenske razmere je to približno 5000 žrtev in okrog 1000 storilcev, od katerih so mnogi seveda že mrtvi.

Kdaj se bo Slovenija začela čistiti s pravnomočnimi obsodbami zločincev namesto dobrih želja in molitev za žrtve? Podprimo papeža Frančiška in začnimo na novo na osnovi Jezusovega nauka

French Bishops have officially acknowledged that the Catholic Church bears an “institutional responsibility” for the thousands of child abuse cases that emerged in a recent report.

The report, which was submitted early in October by the Independent Commission on Sexual Abuse in the Church (CIASE), revealed that at least 216,000 people living in France have been victims of sexual abuse by priests and religious over a period of seventy years, from 1950 to 2020.

Napaka v naslovu, moralo bi bit “smotana”. No, te Vide ne poznam, Pirkovič pa zagotovo.

Z Vido ni nic narobe, oni drugi pa … brez besed.

Sodelujete na vrhunskem, več kot superfantastičnem forumu.

Posluši pa izveš https://val202.rtvslo.si/2022/03/pogovor-z-zmagovalcem-55/

za tiste, ki niste mislili na volitve

Zakaj ni vseeno če gremo na volitve ali ne

V diktaturi nihče ne gradi boljših medčloveških odnosov s sorodniki, razmišlja o pozitivnih energijah ali vibracijah, gre v kino in na koncert ali brezskrbo klepeta na monu.

V diktaturi večina skriva svoje misli in celo samega sebe, da nas ne odkrijejo. Če bodo rekli, da morate celo zimo 2022/2023 hoditi samo na relaciji spalnica-stranišče-kopalnic-dnevna soba-kuhinja-služba-trgovina-dnevna soba boste letos gradili dobre medsebojne odnose samo s samim seboj.

Če se boste poskušali upreti, vas bo spet čakal vodni top in fantje v oklepih, ki se ne bodo upirali ukazom svojih šefom

Če vas taka zima ne veseli, pač pridite na volitve. Covid pride sam od sebe, diktaturo si moramo pa izvoliti. Zakaj bi si jo?

včerajšnja predvolilna na TVSLO1, ki jo je vodila Vida Petrovčič, je bila gledljiva, zelo – nihče se ni obkladal, debata je bila na nivoju Vida pa je vodila brez vzvišenega ega, kot to počne npr. podgurc  Muhič na POP TV.

Še Jelinčič se je kulturno obnašal včeraj v debati- ker se je moral, saj mu Vida ni pustila provociranja in njegovih tipičnih izpadov. Sploh ko  se je pozikušal spraviti na Dominiko Š.P.

Kot voditeljica je Vida.o.k….ni pa za neka soočenja. Pirki pa reees ni dober. Imajo na RTV veliko zelo dobrih voditeljev, a….ne vem, kje se skrivajo?

dr. Igor Pirković je edini na TRV uravnoteženi simaptizer u naši stranki SDS

Odgovor na objavo uporabnika
kot voditeljica, 12.04.2022 ob 17:53

Kot voditeljica je Vida.o.k….ni pa za neka soočenja. Pirki pa reees ni dober. Imajo na RTV veliko zelo dobrih voditeljev, a….ne vem, kje se skrivajo?

Ne pustijo jim. Saj zadnjič so dali eno začetnico, ki je komaj sfurala. Se i je glas tresel in na robu joka je bila. To je vse namensko.

Ker nisem bila pridna, mi je ministrica Simona poslala domov položnico za 400 eur, en minister od SDS pa kazensko ovadbo.

Ker moj Veseli oče voli SDS, je Simoni nakazal 400 eurov + 100 evrov napitnine.

Ko so me na sodišču oprostili, je bil moj Veseli oče en mesec tako Žalosten, da sploh ni hotel govoriti z menoj.

Zdaj komaj čaka, da bo 24.4. in bo lahko šel še enkrat volit za SDS.

Jaz 24.4. ne bom mogla volit za opozicijo, ker bom po jutranji maši morala domov v hause arest.

Mogoče mi pa moj biološki oče Poštar Rudi na skrivaj prinesel eno glasovnico za glasovanje od doma, ker je v Sindikatu in mu ni všeč, da SDS na pošti podpira ukinjanje podeželskih poslovalnic in odpuščanje poštarjev.

Če se strinjaš z zapisanim in si tudi ti malo žalostna, mi pomagajte ta čvek razširiti še v druge teme.

New Report

Close