Herta Kosmina RTV podjetje Biostile nasilno oglaševanje
Добро пожаловать Владимир Владимирович Путин 123, 26.04.2022 ob 11:29
Slovenski DVBt preko sobne ali strešne antene je najboljši na svetu:
Herta DVBt SLO superstar
Ne rečem, 01.08.2022 ob 18:36
Lahko izdelki, ki jih oglašuje, res kaj pomagajo, ampak so te reklame že v iber nadležne.
… da pomagajo?!? Samo pogledaš Herto. Vsa zašpehana okoli vampa, zabuhla v vrat in skurjena frizura. Poosebljeno zdravje .
To posiljevanje s prehranskimi dopnili in vsa ta nadležna zavajajoča tv prodajanja bi morali označiti z rdečim utripajočim napisom. ” pozor- krama za bebce”
Alexsander, 01.08.2022 ob 16:18
Tole s Herto pa presega vse meje dobrega okusa. Kamor koli prižgeš tv kanal vidiš,njeno zavajanje in zastrupljanju naivnih ljudi. Kdaj bo marod prišel k pameti in spregledal,da gre za prevarante?
Jaz sem izjemno skeptična do takih stvari, a sem nekaj njenih stvari sprovala prav iz obupa, ker ko se ti zdravje tako sesuje, da ne moreš več normalno funkcijonirat, si se tudi zarečenega kruha pripravljen najesti. In lej, je pomagalo, čeprav nisem verjela da bo. Seveda nikoli več ne bom kot nova, a dovolj se je izboljšalo, da sem sposobna normalnega življenja. Tako da ni ravno nateg, očitno pomanjkanje določenih snovi v telesu počasi res začne vplivati na zdravje in če jih z dodatki (če jih že s hrano ne znaš) spet zaužiješ, se stvari izboljšajo.