Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Herta Kosmina RTV podjetje Biostile nasilno oglaševanje

Herta Kosmina RTV podjetje Biostile nasilno oglaševanje

Kdaj bo RTV SLO ukinil oglaševanje prehranskih dodatkov s strokovno sodelavko Herto Kosmino?

Ves čas oglasa bi moral biti viden napis OGLAS! Oglašujejo v času jutranje oddaje, ki je polna nasvetov in marsikdo misli, da gre za prave nasvete in ne za premišljeno trženje nepotrebnih dodatkov!

Odprem TV naključno: Herta, šaltam po kanalih, vsaj na vsakem drugem je Herta. Sedaj že na nacionalki. A je ta ženska kdaj doma? Ali je ves čas na snemanjih? Ko jo zagledam, preklopim. Mi ni antipatična, a je je vsaj 70% preveč. Reklame s tem ne dosežejo pravega učinka.

Na katerem področju je strokovnjakinja?

Ja ta ženska je res od sile. Pa po trgovskih centrih tudi nateguje ljudi.

Slovenski DVBt preko sobne ali strešne antene je najboljši na svetu:

Herta DVBt SLO superstar 🙂

Odgovor na objavo uporabnika
Добро пожаловать Владимир Владимирович Путин 123, 26.04.2022 ob 11:29

Slovenski DVBt preko sobne ali strešne antene je najboljši na svetu:

Herta DVBt SLO superstar 🙂

http://www.youtube.com/watch?v=wEJiJw59zIU

Cakam dan, ko bo Herto nadomestila Malinca Nastja, takrat pa televizor leti skozi okno 😂

Nova mamica863, 24.05.2022 ob 11:04

Cakam dan, ko bo Herto nadomestila Malinca Nastja, takrat pa televizor leti skozi okno 😂

Prej pride še Savina Atai 😀

Herta, vsepovsod Herta. Zdaj jo imamo za vsi dovolj. Res je dosadna.

dôsadna je že, 24.05.2022 ob 12:01

Prej pride še Savina Atai 😀

Haha, sem mislila, da gre samo meni na živce😉 pa vidim, da vas je več. Res, sedaj sem v penziji in imam več časa za TV. Pa Herta tu, Herta tam…morda bi včasih kaj naročila, pa ravno zaradi te babnce ne bom.

pa tista, ki je nastopala v Gostilna išče šefa…pa Ljubica od enega ansambla, pa Mina…so še vsiljivke …koliko so plačane ?

Herta Kosmina je kraljica prehranskih dopolnil. Normalno da je vsepovsod.

Tole s Herto pa presega vse meje dobrega okusa. Kamor koli prižgeš tv kanal vidiš,njeno zavajanje in zastrupljanju naivnih ljudi. Kdaj bo marod prišel k pameti in spregledal,da gre za prevarante?

A obstaja kakšna televizija k te čarovnice ne bo gor? 🤣🤣🤣

To je samo reklama in prav bi bilo, da je kot taka tudi označena. Starejši ljudje vse verjamejo, kar je na TV in kupujejo.

Ampak podjetju gre zelo dobro.Baje da imajo že okoli 60 zaposlenih in prodaja samo rase in rase.Širijo se tudi precej v tujino.

Lahko izdelki, ki jih oglašuje, res kaj pomagajo, ampak so te reklame že v iber nadležne.

Ne rečem, 01.08.2022 ob 18:36

Lahko izdelki, ki jih oglašuje, res kaj pomagajo, ampak so te reklame že v iber nadležne.

… da pomagajo?!?  Samo  pogledaš Herto. Vsa zašpehana okoli vampa, zabuhla v vrat in skurjena frizura.   Poosebljeno zdravje .

To posiljevanje s prehranskimi dopnili in vsa ta nadležna zavajajoča tv prodajanja bi morali  označiti z rdečim utripajočim napisom.    ” pozor-  krama za bebce”

Mat kurba, mjen gre ta baba tud polno na kurac. Na vseh kurčuvih programih je ta Herta. Zdej sam še čakam, da mi vn iz hladilnika skoč, ku bom šou po pjer.

Podpis!!!

Grozna baba. A mi je dokaj vseeno, ker rtvslo zelo redko gledam.

Ni pa mi vseeno, da moram vsak mesec plačati rtv naročnino! Zakaj že? UKINITI OBVEZNO NAROČNINO!

mene pa motijo otroške, izobraževalne, informativne, pogovorne oddaje, neki filmi … med reklamami ☺☺☺

Mene pa zanima, ali ima od rojstva ime Herta ali si ga je izbrala kasneje, ker to ime prav paše eni zdravilki…

Alexsander, 01.08.2022 ob 16:18

Tole s Herto pa presega vse meje dobrega okusa. Kamor koli prižgeš tv kanal vidiš,njeno zavajanje in zastrupljanju naivnih ljudi. Kdaj bo marod prišel k pameti in spregledal,da gre za prevarante?

Jaz sem izjemno skeptična do takih stvari, a sem nekaj njenih stvari sprovala prav iz obupa, ker ko se ti zdravje tako sesuje, da ne moreš več normalno funkcijonirat, si se tudi zarečenega kruha pripravljen najesti. In lej, je pomagalo, čeprav nisem verjela da bo. Seveda nikoli več ne bom kot nova, a dovolj se je izboljšalo, da sem sposobna normalnega življenja. Tako da ni ravno nateg, očitno pomanjkanje določenih snovi v telesu počasi res začne vplivati na zdravje in če jih z dodatki (če jih že s hrano ne znaš) spet zaužiješ, se stvari izboljšajo.

New Report

Close