Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Redna…

Redna…

Rečem ti, čaplja si. -))

Odgovor na objavo uporabnika
dejstvo je, 30.05.2022 ob 11:00

Rečem ti, čaplja si. -))

CEsplja si. Ne caplja

Oj. Dobro jutro. In kaj s tem misliš?

Rednamay, 30.05.2022 ob 11:12

Oj. Dobro jutro. In kaj s tem misliš?

Nič kaj, da te malce odobrovoljim.

O,hvala 🙂 Ti želim tud tebi lep dan! mam kozmetičarko ob dveh.. se grem spedenat hehe 😀

Redna, da zmagaš zdele en par milijonov, kaj bi nardila?

dejstvo je, 30.05.2022 ob 11:14

Nič kaj, da te malce odobrovoljim.

KEr si fajna in se fajn beres.

Povej kej o muci sliki.

Se greš spedenat za Lovilca?

sunshine274, 30.05.2022 ob 11:18

Se greš spedenat za Lovilca?

STran s takimi.

Ñe it cez mejo. Spostuj cloveka prosm

Ne,Mavrota jaz ne maram. Pa zakaj me z njim skupej tlačte? Je pa ja razlika jaz al pa on!

Če bi zadela par miljonov? kaj bi nardila? Ne razmišljam o tem. Škoda. V določenih primerih so fantazije škodljive. V takih primerih o veliko dnarja sigurno. Sem pa sigurna če bi to bilo 400 miljonov recimo bi 80% dala v dobrodelne namene,za moje dobro,ker bi me taka količina denarja uničila. Sigurno.

Zarad tega mojga sindroma policističnih jajčnikov imam hirsutizem-hormone imam pobrkljane in sem full poraščena. Tole grem sanirat 🙁 Hvalabogu obstaja depilacija,drgač bi se od sramote kar obesla. pa kook hitro rastejo omg!! Vidš,kok sm jst en revež. 😀

https://i.postimg.cc/yY6LjLkY/dlake.jpg

Rednamay, 30.05.2022 ob 11:29

Zarad tega mojga sindroma policističnih jajčnikov imam hirsutizem-hormone imam pobrkljane in sem full poraščena. Tole grem sanirat 🙁 Hvalabogu obstaja depilacija,drgač bi se od sramote kar obesla. pa kook hitro rastejo omg!! Vidš,kok sm jst en revež. 😀

https://i.postimg.cc/yY6LjLkY/dlake.jpg

Kaj kje je to

Pa rit si še daj depilirat.

Ajdemi Popuši, 30.05.2022 ob 11:51

Pa rit si še daj depilirat.

ni potrebe. itak nimam tipa. pa keša tud ne. obrvi in podbradek je dost. me pride 20 eur.

Policistični jajčniki so posledica debelosti in ne obratno, zaradi njih pride do neravnovesja hormonov, posledica poraščenost, zamašene žleze, odtod tudi tisti turi ki jih imaš pod pazduhama.

No ja, bo že.

kifeljčki, 30.05.2022 ob 12:03

Policistični jajčniki so posledica debelosti in ne obratno, zaradi njih pride do neravnovesja hormonov, posledica poraščenost, zamašene žleze, odtod tudi tisti turi ki jih imaš pod pazduhama.

No ja, bo že.

To pač ni res,ker ti lahko zdajle naštejem mnogo žensk ki niso debele in imajo to kožno bolezen in tudi policistične jajčnike. Pa zelo radi ljudje pametujete da je ta kožna bolezen tudi zaradi kajenja in tako dalje. Sploh ne drži.

Rednamay, 30.05.2022 ob 12:06

To pač ni res,ker ti lahko zdajle naštejem mnogo žensk ki niso debele in imajo to kožno bolezen in tudi policistične jajčnike. Pa zelo radi ljudje pametujete da je ta kožna bolezen tudi zaradi kajenja in tako dalje. Sploh ne drži.

Seveda imajo lahko policistične jajčnike tudi suhe ženske, razmerje je pa 95% debelih in 5% suhih.  Policistični jajčniki pa povzročajo vse našteto kar imaš ti, pa tudi redčenje las, česar pri tebi (še) ni.

To je tako kot da bi dela primerjavo, da poznaš nekadilca z rakom pljuč, čeprav je 90% bolnikov z rakom pljuč kadilcev.

kifeljčki, 30.05.2022 ob 12:10

Seveda imajo lahko policistične jajčnike tudi suhe ženske, razmerje je pa 95% debelih in 5% suhih.  Policistični jajčniki pa povzročajo vse našteto kar imaš ti, pa tudi redčenje las, česar pri tebi (še) ni.

To je tako kot da bi dela primerjavo, da poznaš nekadilca z rakom pljuč, čeprav je 90% bolnikov z rakom pljuč kadilcev.

Preden me začnete obsojati,da je vese zarad debelosti naj ti povem da nimaš pojma kako nerešeljivo situacijo imam v zvezi s tem. Policistični jajčniki se drastično izboljša stanje,če ženska shujša. To drži in vsi to priporočajo. Ne veš pa kako nemogoče je to,saj ravno PCOS povzroča debelost,nerezistenco na inzulin,nekatere ženske s PCOS imajo tudi do 140kg. Za nameček imam še antipsihotike ki redijo 100 na uro,nabijajo apetit,zmanjšujejo prebravo in jemlejjo voljo do gibanja. Ko bi ti vedla kako težko mi je na vseh teh zdravilih in kakšne bitke imam non stop da bi shujšala bi bla bolj prijazna. Sem pa imela jaz PCOS že ored shizifrenijo,že pri 20ih. Tako da ja…

Redna ima bolezni, ki jih tudi medicina ne pozna, je tipičen hipohonder 🤦‍♂️

Samo povem, 30.05.2022 ob 12:20

Redna ima bolezni, ki jih tudi medicina ne pozna, je tipičen hipohonder 🤦‍♂️

Ti se kar delaj norca. Mogoče te pa doleti kakšna huda bolezen. Bilo bi super.

Rednamay, 30.05.2022 ob 12:19

Preden me začnete obsojati,da je vese zarad debelosti naj ti povem da nimaš pojma kako nerešeljivo situacijo imam v zvezi s tem. Policistični jajčniki se drastično izboljša stanje,če ženska shujša. To drži in vsi to priporočajo. Ne veš pa kako nemogoče je to,saj ravno PCOS povzroča debelost,nerezistenco na inzulin,nekatere ženske s PCOS imajo tudi do 140kg. Za nameček imam še antipsihotike ki redijo 100 na uro,nabijajo apetit,zmanjšujejo prebravo in jemlejjo voljo do gibanja. Ko bi ti vedla kako težko mi je na vseh teh zdravilih in kakšne bitke imam non stop da bi shujšala bi bla bolj prijazna. Sem pa imela jaz PCOS že ored shizifrenijo,že pri 20ih. Tako da ja…

Nekaj ti je za priznati, kot hipohonder, ki ima celo paleto namišljenih bolezni se vedno naučiš bolezen, ki jo trenutno imaš na pamet, vse indicije, posledice in stanje bolnika znaš zdeklamirati za vsako tvojo ( namišljeno) bolezen, kolikokrat si šla na urgenco zaradi možganske krvavitve? dokler niso ugotovili, da se izmišljuješ in so te vsakič pustili čakat ure dolgo, sedaj imaš spet neko bolezen, ki bo verjetno hitro minila, edino bolezen, ki jo imaš je lenoba in prenažiranje to so ti že velikokrat povedali samo ti kot vedno, po svoje.

Samo povem, 30.05.2022 ob 12:28

Nekaj ti je za priznati, kot hipohonder, ki ima celo paleto namišljenih bolezni se vedno naučiš bolezen, ki jo trenutno imaš na pamet, vse indicije, posledice in stanje bolnika znaš zdeklamirati za vsako tvojo ( namišljeno) bolezen, kolikokrat si šla na urgenco zaradi možganske krvavitve? dokler niso ugotovili, da se izmišljuješ in so te vsakič pustili čakat ure dolgo, sedaj imaš spet neko bolezen, ki bo verjetno hitro minila, edino bolezen, ki jo imaš je lenoba in prenažiranje to so ti že velikokrat povedali samo ti kot vedno, po svoje.

O moj bog,da te ni sram!! Prokleta gnida pokvarjena gnila!
Jaz sem dejansko 2017 utrpela možgansko kap. Kaj ti ni jasno?

Rednamay, 30.05.2022 ob 12:40

O moj bog,da te ni sram!! Prokleta gnida pokvarjena gnila!
Jaz sem dejansko 2017 utrpela možgansko kap. Kaj ti ni jasno?

Kaj, možgansko kap si že imela?  Torej jemlješ tudi zdravila proti tlaku, antikoagulante, ipd?  Uredi si hujšanje pod zdravniškim nadzorom, pri teh letih ga boš zagotovo dobila.

Redna, daj se ne pustit sprovicirat .

Tam dol mas slikco fakica pa ga zacni lepit.

Ve, nesramnice.jebale boste jeza..zenska je bolna, debela zarad tbl.

Ne se igrat s karmo resno.

Redna.

Dobr me poslusi.

To se spravljata dve nate, kot na snelco. Ker sta odkriti in jih ocitno moti ta odkritost.

Vidve povesta stvari ki so zivljenje. Te kurbe ga nimajo.

Vse tu gor smo normalne  dve pa nore.

Lej celo lamberđek te nikol ne zali. Pa verjem da bi zavohal ce bi lagala.

Lenka se seta, 30.05.2022 ob 12:53

Redna, daj se ne pustit sprovicirat .

Tam dol mas slikco fakica pa ga zacni lepit.

Ve, nesramnice.jebale boste jeza..zenska je bolna, debela zarad tbl.

Ne se igrat s karmo resno.

Redna.

Dobr me poslusi.

To se spravljata dve nate, kot na snelco. Ker sta odkriti in jih ocitno moti ta odkritost.

Vidve povesta stvari ki so zivljenje. Te kurbe ga nimajo.

Vse tu gor smo normalne  dve pa nore.

Lej celo lamberđek te nikol ne zali. Pa verjem da bi zavohal ce bi lagala.

a ti si tisti ki mi je večeraj rekel,da če mi bo kaj boljše da me imaš rad? Joj,si mi polepšal večer. zato,ker si dal vedet da so še kul ljudje na tem forumu!

Ja lej,sej se ne sekiram. Ljudje si niti malo ne predstavljajo kako je težko če te zdravje zajebava. Jst pa še gladka nisem,še to,mam še shizo. Uff… 😀

Ja,Lumberjack je zakon. Jst ga rada berem,on ne prenese butlov 😀 pa hijen pa hejterjev tud ne.

New Report

Close