Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ni moj komentar pa vendar delitev za plus info

Ni moj komentar pa vendar delitev za plus info

1.( https://www.youtube.com/watch?v=mJugVJWlfyQ )

Za podkrepitev nekaterih info:

2. ( https://opencorporates.com/companies/za/1995-047781-23 )

3. ( https://opencorporates.com/companies/us_ny/4123639 )

4. ( https://www.dnb.com/business-directory/company-profiles.bill_gates.ddc7ebc847456d4a02c0b742a0c83467.html )

5. ( http://www.pisrs.si/Pis.web/pregledPredpisa?id=ZAKO1263 )

6. ( https://forum.over.net/forum/tema/koliko-vas-zdaj-ze-ve-da-je-republika-slovenija-korporacija-22751832/ )

Pa kdo bo vse to klikal.

Začela bom s točko 1, link Mateje in Mirana. Sem oba poslušala. Mi praktično nimamo nič, smo last korporacije (države). Razni davki, dovoljenja za uporabo stavbnega zemljišča itd., dobesedno so ljudje prisiljeni predat vse, kar je njihovo. Pa da si lastijo še naravo in njene vire, je pa znano in višek vseh viškov. Malo bolj oster je bil do RKC, kar mu dam za prav. Je pa treba strogo ločiti pravo vero od grabežljive institucije. Zdaj je bolj jasno, zakaj Karitas ljudem ne pomaga pri plačilu položnic, ampak raje delijo plesnive prehranske izdelke in grabijo od ljudi premoženje. Ker pa je to vse zakonsko opredeljeno in podkrepljeno, izvrševalci še bolj uživajo, ko se izživljajo nad ljudmi. Zelo mali procent sodnikov, policistov itd. to stvar sploh razume in se recimo odzove vsaj človeško, če že zaradi zakonov ne more in ne sme drugače postopat. Mnogi mislijo, da gre za globoko filozofiranje, a ko se poglobiš, dejansko spoznaš, da si od rojstva opeharjen in prevaran, za marsikaj prikrajšan. Hvala bogu, da nisem v takšnih poklicih, da bi ljudem povzročala trpljenje. Kljub vsemu se tolažim, da takšne ljudi vseeno nekje sreča roka pravice, karma ….

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimnež, 11.06.2022 ob 21:14

Začela bom s točko 1, link Mateje in Mirana. Sem oba poslušala. Mi praktično nimamo nič, smo last korporacije (države). Razni davki, dovoljenja za uporabo stavbnega zemljišča itd., dobesedno so ljudje prisiljeni predat vse, kar je njihovo. Pa da si lastijo še naravo in njene vire, je pa znano in višek vseh viškov. Malo bolj oster je bil do RKC, kar mu dam za prav. Je pa treba strogo ločiti pravo vero od grabežljive institucije. Zdaj je bolj jasno, zakaj Karitas ljudem ne pomaga pri plačilu položnic, ampak raje delijo plesnive prehranske izdelke in grabijo od ljudi premoženje. Ker pa je to vse zakonsko opredeljeno in podkrepljeno, izvrševalci še bolj uživajo, ko se izživljajo nad ljudmi. Zelo mali procent sodnikov, policistov itd. to stvar sploh razume in se recimo odzove vsaj človeško, če že zaradi zakonov ne more in ne sme drugače postopat. Mnogi mislijo, da gre za globoko filozofiranje, a ko se poglobiš, dejansko spoznaš, da si od rojstva opeharjen in prevaran, za marsikaj prikrajšan. Hvala bogu, da nisem v takšnih poklicih, da bi ljudem povzročala trpljenje. Kljub vsemu se tolažim, da takšne ljudi vseeno nekje sreča roka pravice, karma ….

Kar nekaj dobrih si povedala.

Ne bi rad veliko komentiral na to ampak le to, da nekaj je neumnost nekaj pa  nevednost. Vsekakor pa to dvoje omenjeno ni eno in isto. In naj se ljudje ne sekirajo, da so neumni niti naj se ne ponižujejo, če nečesa ne vedo.

Kako gre že tisti rek, če bi bil vedež ne bi bil revež ali če bi bil vedeš ne bi bil reveš.

Če npr beremo Obligacijski zakonik samo ta vsebuje cca 1000 členov, komentar nad teboj Grenivka pa kaže, da mu je odveč klikniti 6 povezav.

Potem se nam odgovor na to kaj se dogaja, kako in zakaj kar sam ponuja.

Mene več ne preseneča, da se neuki (namensko) v take tvoje teme zabijajo ko teleta, brez vsake podlage za dobro debato. Samo da vidijo tvoje teme, zašprintajo žalit in to jim je edina duševna hrana. Žal. Mene bi bilo sram pred sabo, če bi bila oni. Vprašanje če sploh poznajo sram, kaj šele da bi se kaj poučili.

Anonimnež, 11.06.2022 ob 22:46

Mene več ne preseneča, da se neuki (namensko) v take tvoje teme zabijajo ko teleta, brez vsake podlage za dobro debato. Samo da vidijo tvoje teme, zašprintajo žalit in to jim je edina duševna hrana. Žal. Mene bi bilo sram pred sabo, če bi bila oni. Vprašanje če sploh poznajo sram, kaj šele da bi se kaj poučili.

Nikamor ne bodo ušli pred svojim sramom, še nihče ni.

v intervjuju z oprah winfrey sta tudi angleška kraljeva  harry in megan izjavila, da ne bosta več v firmi- korporaciji…

so bili svobodni prvotni indijanci, aboridžini… kje so še ta ljudstva… v deževnem pragozdu so prebivalci, ki nimajo stika z civilizacijo- jih pustijo pri miru…niso nikogaršnja last…

….v indiji, neregistrirana rojstva, mehika, kjer niso nikjer zabeleženi, ….

Mene pa zanima, kakšno družbeno ureditev Darko in Grenivka predlagata?

Junfer, 11.06.2022 ob 23:00

Mene pa zanima, kakšno družbeno ureditev Darko in Grenivka predlagata?

Ko boš prebral vse linke, ki jih Darko lepi, se lahko menimo dalje. Ali vsaj nekaj od tega. Nekaj predznanja pa človek  mora imet. Če je tvoj namen izzivat in se norca delat, tu ni pravi naslov. So druge teme za to. Lp

simple561, 11.06.2022 ob 22:55

v intervjuju z oprah winfrey sta tudi angleška kraljeva  harry in megan izjavila, da ne bosta več v firmi- korporaciji…

so bili svobodni prvotni indijanci, aboridžini… kje so še ta ljudstva… v deževnem pragozdu so prebivalci, ki nimajo stika z civilizacijo- jih pustijo pri miru…niso nikogaršnja last…

….v indiji, neregistrirana rojstva, mehika, kjer niso nikjer zabeleženi, ….

Ja, v intervjuju je bilo omenjeno, da se tega ne želita iti. Prav tako, da tisto kar se dogaja in kako se nekaj dogaja jima ni po volji ali po njegovi volji (Harry). Ni povedal detajle je pa povedal mnenje s katerim pa je morda komu tudi kaj potrdil, ki se zanima za določena dogajanja.

Seveda, kot se govori države v razvoju. Niso samo omenjene ampak so tudi druge. R. Slovenija je , če se izrazim hitro vse na kup zmetala in v svoj koš, saj 2 mil narod očitno za kaj takega ni velik zalogaj in s primerno infrastrukturo, dosegom itd.

Omenjene države pa nimajo vse enako dosegljivih nalog v temu smislu kar se potem tudi kaže v razlikah, koliko je že česa vpeljanega in kaj ni ter kako nekaj deluje in kako nekaj ne.

Dresiranje živali ne gre iz danes na jutri prav tako pa ne programiranje ljudi.

New Report

Close