Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Agencija Supra travel

Agencija Supra travel

Kaksne izkusnje imate s to agencijo glede na to da imajo tako nizke cene? So korektni, se drzijo kar napisejo v reklame? Hvala

Smo šli z njimi na božični izlet v Salzburg in v Budimpešto in pa lansko leto v Gardaland ( za noč čarovnic). Vse ok prevoz v redu, vodenje tudi v redu. na avtobusu pač tako kot je navada na takih izletih nekaj zgodovine, vodenje po mestu tudi korektno. Tudi sama sem bla skeptična glede cene ampak so v redu.

Ali ponudba oz.tisto kaj ponujajo drži?Rezervirala bi za Azurno obalo le sem mal skeptična glede ceno,pa še njihova spletna stran je tudi čudna.Prosim za izkušnje,hvala

Šli letos poleti, enodnevni Gardaland. Vse v redu. Znanka šla v Bratislavo in kasneje z njim se v Budimpešto in je tudi zadovoljna.

Pozdravljeni,

ima kdo kakšne izkušnje z agencijo Supra Travel z predbožičnim izletom v Budimpešto? Se držijo načrta, kakšna je kaj namestitev in vodenje? Kakršnakoli uporabna informacija bi prišla prav.

Hvala!

Jaz sem bila ze trikrat  z njimi in je bilo vse ok…nimam pripomb👍tudi vodice imajo cudovite z veliko znanja…priporocam

Šef supratravel je nadut arogantnež,ki svojih delavcev ne plačuje,zato se tam konstantno vodniki menjujejo. Vsi delajo brez licenc,znanja bore malo…nastanitve v cenenih hotelih. Slabo,zelo slabo…

New Report

Close