Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Podivjan libido, je to normalno?

Podivjan libido, je to normalno?

Mož je postal nenasiten. Ok, vsako poletje se mu libido malo poveča, to  letos pa je out of my mind. Samo da me zagleda mu prijatelček že stoji, pa ni važno a sva sama ali pa so okoli ljudje. On bi po nekajkrat na dan. Če le lahko mu dam ampak nisem pa vedno razpoložena in včasih sem tudi utrujena, mater saj nisem sex mašina. Težko ga folgam ampak če ne dobi pa za drugimi kiklami gleda. Saj ne rečem, da nisem vesela, da si me po letih zakona še vedno želi ampak tole ja pa too much. A je to normalno, da se moškemu srednjih let tako poveča libido samo zaradi malo sonca?

Meni se zdi zelo nenavadno, ker mi sonce in vročina delujeta ravno obratno.

Odgovor na objavo uporabnika
Žena134, 28.07.2022 ob 09:19

Mož je postal nenasiten. Ok, vsako poletje se mu libido malo poveča, to  letos pa je out of my mind. Samo da me zagleda mu prijatelček že stoji, pa ni važno a sva sama ali pa so okoli ljudje. On bi po nekajkrat na dan. Če le lahko mu dam ampak nisem pa vedno razpoložena in včasih sem tudi utrujena, mater saj nisem sex mašina. Težko ga folgam ampak če ne dobi pa za drugimi kiklami gleda. Saj ne rečem, da nisem vesela, da si me po letih zakona še vedno želi ampak tole ja pa too much. A je to normalno, da se moškemu srednjih let tako poveča libido samo zaradi malo sonca?

Da ni on zaljubljen mogoče? Se spogleduje in napali, potem si pa ti pri roki za potešitev napetosti?!? Pogosto je za tako naenkrat povečanim seksualnim apetitom v ozadju kaj podobnega…

Veš, kako pravijo. Tri dni pred koncem se vsakemu zboljša.

To je bolezen. Odvisnost od sexa in potrebuje zdravljenje.

Anonimno 5155, 28.07.2022 ob 09:34

Veš, kako pravijo. Tri dni pred koncem se vsakemu zboljša.

Točno tako, malenkost po 50, zadni ples, po tistem bo pa samo še apetit, cura pa na pol šest.

Uživaj dokler še lahko. Preden postane popolnoma neuporaben 😅

rok-1, 28.07.2022 ob 09:29

Meni se zdi zelo nenavadno, ker mi sonce in vročina delujeta ravno obratno.

Meni sonce in vročina delujeta  “vzpodbudno” . Razen, ko je 38

Mislim da nima sonce nič s tem. Prej kakšna “sončnica”…..

grda resnica, 28.07.2022 ob 10:30

Točno tako, malenkost po 50, zadni ples, po tistem bo pa samo še apetit, cura pa na pol šest.

haaa, dobra…., si original…, al ukraden nik..

—————————

avtorica, po petih letiih more bit tip tako naspidiran kot ti svojga opisuješ, kamor koli pogledaš, vidiš vroča telesa in vse to je samo še dodatna motivacija za akcijo doma, če mu dišiš mu ne moreš pobegniti… sonce (sicer premočno), morje, golota, plaža, vse to je čista erotika..

Popay npr, 28.07.2022 ob 11:50

haaa, dobra…., si original…, al ukraden nik..

—————————

avtorica, po petih letiih more bit tip tako naspidiran kot ti svojga opisuješ, kamor koli pogledaš, vidiš vroča telesa in vse to je samo še dodatna motivacija za akcijo doma, če mu dišiš mu ne moreš pobegniti… sonce (sicer premočno), morje, golota, plaža, vse to je čista erotika..

Sem zenska in tudi moj libido se fajn poveca, cim slecem s sebe vsa debela oblacila. No, na 38 ne tako mocno, tam 25- 30 pa ful.

Ne rabim morja in tujih golih teles za erotiko, dovolj je, da samo sebe slecem.

Pa se zdaj, ko smo starejsi in so otroci odrasli in manj doma, je vcasih tudi veckrat dnevno ta hitri na sporedu.

Kaj pa če jemlje kaka “poživila” (Kamagra. Potencialex)?

a res da, 28.07.2022 ob 11:35

Meni sonce in vročina delujeta  “vzpodbudno” . Razen, ko je 38

Različni smo – meni se to dogaja ko je zunaj mraz in se prav paše stiskat.

A je cepljen?

tudi meni, 28.07.2022 ob 11:58

Sem zenska in tudi moj libido se fajn poveca, cim slecem s sebe vsa debela oblacila. No, na 38 ne tako mocno, tam 25- 30 pa ful.

Ne rabim morja in tujih golih teles za erotiko, dovolj je, da samo sebe slecem.

Pa se zdaj, ko smo starejsi in so otroci odrasli in manj doma, je vcasih tudi veckrat dnevno ta hitri na sporedu.

ok., samo avorica opisuja tipa, ki se mu poleti dogaja na kvadrat.. Samo, da se to tipu dogaja more imet tud pravo žensko ob seb, nasmejano in milo.., recimo popolno, predvsem pa zdravo, ki ni v hladno vroči coni., ko je še sama seb odveč v teh letih…

Vedno bolje je za oba!

Če se le da na polno in kjerkoli pa tudi na hitro.

Škoda za leta prej k je sicer blo zelo pogosto a kljub vsem ne tako kot zadnja leta pri 35 letih zakona.

Ja vsak dan na dolgo ali tudi na kratko pa tudi večkrat in za ritko jest njo zagrbim ali ona mene kar tako!

Ja lepo je leta tečejo in jih je treba izkoristiti dokler lahko.

Popay npr, 28.07.2022 ob 12:43

ok., samo avorica opisuja tipa, ki se mu poleti dogaja na kvadrat.. Samo, da se to tipu dogaja more imet tud pravo žensko ob seb, nasmejano in milo.., recimo popolno, predvsem pa zdravo, ki ni v hladno vroči coni., ko je še sama seb odveč v teh letih…

Moja je pr 55 skoz za to, zakaj pa nebi bila pa še za zdravje je ful pomembno veliko seksat

Zakaj pa ne? Dej preber objave, ko mone mjavkajo da že po par mesecev niso pa gledajo pol za sodelavci v službi. Uživaj… Tud moj ma povečan libido pa ga tud kumi dohajam. Sam nč ne jamram, rajši uživam

Lahko rečem da eni moški imajo srečo.

Zakaj to pravim niso vse ženske tako prilagodljive moškemu kod si ti.  Seveda imamo obdobja libida. V naravi spomladi poleti na plaži ali ob kopališčih pa ne v tako veliki temperaturi. Tudi v jesenskih dneh seveda čez vso leto je libido prisoten če imaš nekoga rad in da pa je še fajn za pogledati pa še bolj. Je pa razlika od žensk žena ki vedno jamrajo in bi ti dala samo ko njej paše pa še to po redko. Zato uživajta dokler  lahko. Ko ti reče ni mi zdaj pa jutri spet isto. Je potrebno začeti iskati drugje ali pa trpeti in biti živčen.  Tvoj moški pa po vsem tem je verjetno srečen da ima tebe.

Meni enako. Pa kakšna cunjica zraven lažje skoči na punco kot poleti.

Sonce dobro dene naši hipofizi, hipofiza pa potem hormončke žgečka, ki jim dogaja na polno. Zakaj se pa možu to dogaja šele sedaj bi moral pa kakšnega endorinologa vprašat. Mogoče je kaj globjega.

Zadnji vzdihljaje pupa, zadnji vzdihljaji… Al pa nova soseda in mož jemlje modre priboljške 🙈😉🤣

Hudica, tudi jaz sem ze v teh 50ih letih in mi je jebozovno, ko se slecem v mini cunjice 😂

Ni da si tako gorece zeli tebe, ne delaj si utvar. On BI VSAKO ki bi mu dala. Saj sama pravis….ce mu ne das ti, bo pa kaksno drugo. Sramota zate res

On je napaljen zaradi drugih, ti si pač pri rok

New Report

Close