Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek V postelji z znano Slovenko

V postelji z znano Slovenko

Sploh nisem vedel kdo je dokler mi po digi mingi ni začela nabijat, da ji moram obljubit da ne bom v medije dal. Še potem nisem vedel, pol sem pa po spominu brskal, če mi je povedala kako ji je ime pol se mi je paposvetilo. Vedno zgleda živahna, razigrana , hudao seksi mačka, v postelji pa kot stara hlodovina. Od kar sem spet prosto na tržišču si rad privoščim kakšnega brez obveznosti. Noro je obetala!!!Razočaran, zelo. Ni čudno da je samsaka. Kaj se mi lahko zgodi, če objavim njeno ime in zraven še video?

Sanjski Čeglaj a si to ti?

En koscek videa, dej dej

Spela Groselj?

Mene si zubu pti digi mingi

Miša Molk?

Kok znana pa je ta slovenka? Znana  iz kakšnega resničnostnega šova ali tako ki jo videvamo na sceni že leta in leta?

Odgovor na objavo uporabnika
Nepotešen državljan, 31.07.2022 ob 20:37

Sploh nisem vedel kdo je dokler mi po digi mingi ni začela nabijat, da ji moram obljubit da ne bom v medije dal. Še potem nisem vedel, pol sem pa po spominu brskal, če mi je povedala kako ji je ime pol se mi je paposvetilo. Vedno zgleda živahna, razigrana , hudao seksi mačka, v postelji pa kot stara hlodovina. Od kar sem spet prosto na tržišču si rad privoščim kakšnega brez obveznosti. Noro je obetala!!!Razočaran, zelo. Ni čudno da je samsaka. Kaj se mi lahko zgodi, če objavim njeno ime in zraven še video?

Nakladaj ti komu drugemu.Kaj nas pa briga, s kom se ti ” dolčkaš”.

To ne obstaja. V Sloveniji noben ni znan, tko da ne bodi preveč vzhičen. Mi smo navadna vas. Verjetno je znana toliko kot bližnji sosed. Pač ena, koga briga.

Če nisi vedel, kdo je, potem pač ni znana.

Ohhhh ja, 31.07.2022 ob 23:35

Nakladaj ti komu drugemu.Kaj nas pa briga, s kom se ti ” dolčkaš”.

Haha.

Uffff, luštno in FCUK good se je podolčkat s slavnimi – samo ne Slovenci 🙂

To ni nič. Meni ga je dvajset let nazaj v grmovju za Tiffanyjem potegnil cel trio Sester.

Štefka Kučan?

zato je pa znana slovenka, ker sexa s skoraj vsakim…

biba 348, 01.08.2022 ob 11:11

zato je pa znana slovenka, ker sexa s skoraj vsakim…

Dobra 🙂

Take imajo tudi nadimek “jogij” .

Ali pa kot jh je Čeglaj poimenoval: kraljica sperme, kraljica kokaina, ipd….

Violeta Tomić

Slika:2019-04-13 Violeta Tomic by Olaf Kosinsky-0671.jpg

100% Salome .

Avtor, naprej se kresni po glavi, mogoče se ti bo kakšna siva celica poravnala.

Kot drugo, ne pokaže vsaka ženska vsega takoj, lahko je bila nesproščena, morda ji one night standi niso v navadi, za to je potreben čas in spoznavanje, saj ženske bolj čustveno povezujejo seks.

Kar se tiče tega, da sprašuješ kaj se ti lahko zgodi, če objaviš njen video pa mi pove, da si konkreten idiot, razvit na nivoju amebe, brez kančka spoštovanja do žensk in najbrž tudi do sebe.

Srečna vsaka, ki bo takega pacienta kot si ti zgrešila.

Avtor tega članka v  vednost. Veste, da se vas na podlagi IPja da izslediti, kar pomeni, da če boste operirali z imenom in priimkom te kao znane osebe, vas lahko izsledijo in vaša laž bo prišla na plano. Niso to heci, blatit nekoga javno….

Moški brez možganov, 01.08.2022 ob 13:17

Avtor, naprej se kresni po glavi, mogoče se ti bo kakšna siva celica poravnala.

Kot drugo, ne pokaže vsaka ženska vsega takoj, lahko je bila nesproščena, morda ji one night standi niso v navadi, za to je potreben čas in spoznavanje, saj ženske bolj čustveno povezujejo seks.

Kar se tiče tega, da sprašuješ kaj se ti lahko zgodi, če objaviš njen video pa mi pove, da si konkreten idiot, razvit na nivoju amebe, brez kančka spoštovanja do žensk in najbrž tudi do sebe.

Srečna vsaka, ki bo takega pacienta kot si ti zgrešila.

Saj je lepo napisal da si je potem drugega privoščil, torej njega, sedaj lahko izbiraš samo še med salmone in galuničem

Končno pameten odgovor.

Podpis.

Mojca Mavec? 🙂

Za video boš že apriori kazensko odgovoren, za ostalo pa te tudi lahko toži.

A kandidira za predsednico in je blond?

O mati moja, v tej mali  Sloveniji se vsi med sabo poznamo in vsi smo bili vsaj enkrat na TV … in kaj zdaj?

Tudi ti ne moreš biti prov hud če jo nisi znal razvneti in vzburiti ne se prov hvaliti ker gotovo nisi žrebec.Bog ve kaj bi ona o tebi povedala.Kreten.

New Report

Close