Moj tip ma mehkega
Obupana Jegulja, 16.08.2022 ob 19:37
Res je da gre proti 50, ampak jaz sem 40 in me še vedno razganja. Sva komaj pet let skupaj in že peša v postelji. Postaja siten in zatežen. Pustila ga ne bi. Kaj naredit?
Vsaka čast tvojemu možakarju. On je pravi mojster, saj zna fukat z mehkim. S trdim lahko vsak fuka.
Tvoj dec je majster, 17.08.2022 ob 07:58
Vsaka čast tvojemu možakarju. On je pravi mojster, saj zna fukat z mehkim. S trdim lahko vsak fuka.
Pač si najdi pomoč
In ja seveda prav je da te razganja in tako mora biti tudi čez 15 let drugače si zaključila.
Mi2 z mojo sva še boljša kot pred 35 leti!
Če želiš kaj več pa napiši na pelke.p@gmail.com
Koliko alkohola kaj popije takole na dan, na teden?
Glažek gor, pimpek dol….
ALi ima kakšen strestni trigger s svojimi sorodniki – odnos morda z materjo v mladosti? Vse to vpliva…
Kako je kaj z njegovo prostato – kako urinira – razpršen curek ko špric kangla, ali v enotnem curku? TRazpršen curek in uhajanje urina po kapljicah je tudi pokazatelj sprememb na prostati, povečana prostata, ki in kar zelo vpliva lahko tudi na erekcijo.
alko in prostata, 17.08.2022 ob 18:19
Koliko alkohola kaj popije takole na dan, na teden?
Glažek gor, pimpek dol….
ALi ima kakšen strestni trigger s svojimi sorodniki – odnos morda z materjo v mladosti? Vse to vpliva…
Kako je kaj z njegovo prostato – kako urinira – razpršen curek ko špric kangla, ali v enotnem curku? TRazpršen curek in uhajanje urina po kapljicah je tudi pokazatelj sprememb na prostati, povečana prostata, ki in kar zelo vpliva lahko tudi na erekcijo.
Občasno spije kak kozarec vina pri jedi, ko jemo zunaj.
Ima neke težave s prostato, naj bi bila malo povečana. Ponoči gre obvezno urinirat.
Ja…in deluje mi precej nervozno in stresno.
MOj nasvet je da si poiščeš pomoč. Jaz sem okoli 40 in imam še vedno trdega.
Če te zanima pošlji kak mail.
Anonimno 2067, 18.08.2022 ob 09:55
Moj tudi že peša nekaj let. Občasno se dam dol s sodelavcem, doma pa je tako vse ok…..ne kompliciraj
Torej, če decu biba ne stoji, se je treba it pa drugam jahat. Ah, ženske iste ste, če ne slabše od nas moških. Baba pokvarjena!
Avtorici pa priporočam kamagro za začetek, če na pa k zdravniku, pa na preiskave. Če je zdrav bo že dobo viagro.
Mene tud pri 43 letih razganja, in fajn je. Če rabiš pomoč ti bomo pomagal na vse možne načine, znoret se moraš če ne boš trpela, če maš rada tiča še tok bolj. Letos pa itak razganja mlado in staro vse po vrsti. Tko da če si za kej konkretnega, da nobeden ne izve, mi piši na darijos10@gmail.com.
Anonimno 9322, 18.08.2022 ob 10:34
Torej, če decu biba ne stoji, se je treba it pa drugam jahat. Ah, ženske iste ste, če ne slabše od nas moških. Baba pokvarjena!
Avtorici pa priporočam kamagro za začetek, če na pa k zdravniku, pa na preiskave. Če je zdrav bo že dobo viagro.
Upajmo, da pomaga. Ne gre se toliko zame. Bolj gre za njegov ego. Ne vem več kako naj pravilno pristopim, da olajšam zadeve.
To mi deli, 18.08.2022 ob 11:32
Mene tud pri 43 letih razganja, in fajn je. Če rabiš pomoč ti bomo pomagal na vse možne načine, znoret se moraš če ne boš trpela, če maš rada tiča še tok bolj. Letos pa itak razganja mlado in staro vse po vrsti. Tko da če si za kej konkretnega, da nobeden ne izve, mi piši na darijos10@gmail.com.
Seveda te razganja. Imaš labodji spev…
Anonimno 2067, 18.08.2022 ob 10:12
Kaj pa če mu poveš, da te ne zadovoljuje več, in če ima kaj proti, če se občasno dol z drugim daš….to ni varanje, to je samo potešitev, brez čustev…..
A dejte anonimni ponudniki svojega organa in Ffehtarji tle gor… Takoj priskledniki za zastonj fuk. Sram vas bilo. OPna ne fehta tle gor za drugi qrac , kaj vam ni jasno?
Je napisala, da noče varat – bravo, za moralo, avtorica. Pogovorita se, predlagaj morda popestritev z s pripomočki, drugo tehniko zadovoljevanja do orgazma ( orala in v kombinaciji s kakšnim stimulansem zate zunanjim ali notranjim – danes imaš ogromno tega, ki so še boljši od pravega penisa, še kako boljši od moškega penisa za penetracijo in ostalo
Če ga imaš res rada in gha tako spoštuješ, da boš ostala z njim in mju pomagala pri tej težavi, potem se zlata vredna.
Če tebi ne gre brez penetracije, potem pripomočki. Ker zadovoljitev ženske je mnogo več od samo penetracije penisa – z leti čedalje bolj.