Odkrila njegovo skrivnost oz laž
Odkrila sem tipovo skrivnost ali celo laž. Ne vem kaj to je, imam pa problem, ker mu to ne morem kar servirati, ker sem v njegovi odsotnosti stikala po njegovih predalih.
Nisva dolgo skupaj, je prijeten ampak ni zdaj to neka huda brihta, seksa pa noro. 😉 Ima čist ok službo ampak nič intelektualnega, njegov besedni zaklad je bolj tako tako ampak, trenutno sva v fazi, ko sva najrajši v postelji in je full besed itak odveč.
Med brskanjem po njegovem predelu sem najdla njegovo oš spričevalo. Fak, tip je hodil na šolo s prilagojenim programom, na faking Janeza Levca. S takim tipom jaz ne morem imeti prihodnosti ampak, kot sem rekla, seks je pa nor. Vem da srednje ni zaključil, niti govorila nisva o tem na katero srednjo je hodil.
Če mu povem kaj sem najdla bo verjetno štala in me bo pustil. Če jaz pustim njega, kaj naj mu sploh rečem.
Mogoče bi šla lahko čez to, če bi mi povedal po pravici. A je to skrivnost ali laž? Kakorkoli že, kaj naj naredim?
Anonimno 8871, 29.09.2022 ob 11:04
Odkrila sem tipovo skrivnost ali celo laž. Ne vem kaj to je, imam pa problem, ker mu to ne morem kar servirati, ker sem v njegovi odsotnosti stikala po njegovih predalih.
Nisva dolgo skupaj, je prijeten ampak ni zdaj to neka huda brihta, seksa pa noro. 😉 Ima čist ok službo ampak nič intelektualnega, njegov besedni zaklad je bolj tako tako ampak, trenutno sva v fazi, ko sva najrajši v postelji in je full besed itak odveč.
Med brskanjem po njegovem predelu sem najdla njegovo oš spričevalo. Fak, tip je hodil na šolo s prilagojenim programom, na faking Janeza Levca. S takim tipom jaz ne morem imeti prihodnosti ampak, kot sem rekla, seks je pa nor. Vem da srednje ni zaključil, niti govorila nisva o tem na katero srednjo je hodil.
Če mu povem kaj sem najdla bo verjetno štala in me bo pustil. Če jaz pustim njega, kaj naj mu sploh rečem.
Mogoče bi šla lahko čez to, če bi mi povedal po pravici. A je to skrivnost ali laž? Kakorkoli že, kaj naj naredim?
Skrivnost ali laž? Če sta se pogovarjala o tej tematiki pa ni želel odgovoriti, je skrivnost. Če je rekel, da je končal neko drugo osnovno šolo, je laž.
Če pa sploh nista govorila o tem, ni ne eno ne drugo.
Vseeno, če bi en nepoznani nepojasnjeno vstopil v prostor, bi imel morda vsaj koristi od tega, k bi šnjofal po predalih. Se parkrat se dajta dol, njemu pa pusti, da si najde zaupanja vredno osebo. K človek ekoga označuje in mu servira stvari, ponavadi sam to poseduje, zameno ali ezavedno. Torej? Nista dolgo skupaj, sam po postli se premetavata in zdej on že skriva, laže? Mal dihaj, usta uporabljata še za kaj drugega, pa bo kakšna beseda ali bo kakšen stavek celo izrečen. Ker ti gre besedno tudi vse na f*, lepo spucaj kanale do konca, potem pa morda ujeti kakšen intelektualec. Če bo temu morda pol bolj zgornja glava kot spodnja delala, se pa prosim ne pritožuj več. ☺☺☺
seveda je važno, katero šolo ima. med partnerjema pač mora biti neko mentalno ujemanje. jaz že nekega butlja s tehničnega faksa ne bi hotela, ker so totalno omejeni. kaj šele eden, ki je komaj OŠ skupaj spacal.
za seks je že ok, partnerstvo pa zahteva več. ja, tudi mentalno ujemanje, pa kolikor je to ljudem težko doumet. potem se pa čudijo, da pride do ‘nepremostljivih razlik’. itak, če eden še dveh bolj kompleksnih stavkov skupaj ne spaca. ni to edino merilo, je pa eno od meril in to pomembnih.
Kako zavajanje…
Odkrila si “kao” njegovo laž – pa nista niti govorila na katero srednjo šolo je hodil ? :P. Kako je to torej lahko njegova laž, če pa sploh govorila nista, ke se trenutno samo žgeta med rjuhami in ne govorita, nmiti o tem? 😛
Pa dobro službo ima po tvojem zapisu sicer…. kaj je torej važna sedaj njegova izobrazba?
Takim, kot si ti je pomemben očitno bolj kot ne keš ( dobra služba) pa da te poservisira med rjuhami Kaj ima torej njegova izobrazba pri tem ? 😛
Ehh, slaba piska zgodbic v dežju si.
lepo vas prosim, 29.09.2022 ob 12:37
seveda je važno, katero šolo ima. med partnerjema pač mora biti neko mentalno ujemanje. jaz že nekega butlja s tehničnega faksa ne bi hotela, ker so totalno omejeni. kaj šele eden, ki je komaj OŠ skupaj spacal.
za seks je že ok, partnerstvo pa zahteva več. ja, tudi mentalno ujemanje, pa kolikor je to ljudem težko doumet. potem se pa čudijo, da pride do ‘nepremostljivih razlik’. itak, če eden še dveh bolj kompleksnih stavkov skupaj ne spaca. ni to edino merilo, je pa eno od meril in to pomembnih.
Zanimivo. Jaz (s tehničnega faksa) pa ne maram družboslovcev in družboslovk, ker ponavadi ne znajo šteti do 5.
Pokaži mi enega, ki zna preračunati vsaj obresti ali anuitete kredita. Seveda, zato imamo pa državo, da potem take “intelektualne butlje” rešuje, ko se zafinancirajo. In smo, kjer smo.
T2, 29.09.2022 ob 12:07
Ni nujno da bi bil slab partner zaradi tega . Na tvojem mestu bi počakala da vidiš kako se bo razvijalo in kaj boš čutila
En drug problem zna nastopiti. Jaz, kot sem napisal zgoraj, sem preskočil razred in bil vedno odličnjak.
Kot do neke mere posledica, tudi moj sin je preskočil razred in je tudi ves čas uspešen v šoli.
Sorodniki po ženini strani pa … starša nimata niti cele osnovne šole. Sinova gresta pa po isti poti.
Geni tudi nekaj veljajo.
ajde, če je zgodba resnična.., upam, da tip, ko ugotovi, da mu ta jebačica v njegovem bivališču stika po njegovih omarah in predalih brez njegove privolitve, med nabijanjem na polno, ko se bosta kresala še orng oklufuta zraven.., ji bo že pasalo, ker bo vedela zakaj tako močni sunki v njo in po njej….
Anonimno 7936, 29.09.2022 ob 12:05
Sem imel dva sošolca v OŠ. Prvi razred sta ponavljala. OŠ sta sicer nekako naredila, pa mislim, da nič več kot to.
Danes sta oba huda podjetnika z ogromno keša.
Jaz se včasih pošalim, da bi še lastno mamo prodala, če bi imela pravega kupca.
Logično.
Včasih so veliko južnakov zabrisali v šolo Janeza Levca, ker niso znali dobro slovensko, pa so bili povprečno ali nadpovprečno inteligentni.