Heidi Klum z 18-letno hčerko pozirala v spodnjem perilu

11. oktober 2022

Heidi Klum z 18-letno hčerko pozirala v spodnjem perilu

11. oktober 2022
Foto: Profimedia

Nemška supermanekenka in njena polnoletna hči sta zvezdi najnovejše kampanje znane italijanske znamke za spodnje perilo.

49-letna Heidi Klum in njena 18-letna hči Leni promovirata novo kolekcijo priljubljene znamke Intimissimi, kampanjo pa je na svojem Instagramu oznanila tudi Heidi.

V objavi je zapisala, da z znamko “slavijo ljubezen in podporo med mamami in hčerkami, hkrati s tem, kako samozavestno in lepo se lahko počutiš v spodnjem perilu.”

Foto: Profimedia

Sicer pa to za Heidi in Leni ni prvo modno sodelovanje – leta 2020 sta skupaj krasili naslovnico nemške izdaje revije Vogue.

Do 16. leta ji ni dovolila postati manekenka

A čeprav se lahko Heidi pohvali z zavidljivo manekensko kariero, pa svoji hčerki ni pustila kar tako zapluti v manekenske vode.

Do 16. leta ji ni dovolila, da bi se ukvarjala s tem poklicem, nato pa ji je dala proste roke, a kot mama, ki nekaj že ve o manekenstvu, ima še vedno glavno besedo pri hčerkini karieri.

Foto: Profimedia

Heidi je Leni dobila v zvezi z 72-letnim italijanskim poslovnežem Flaviem Briatorejem, nekdanjim prvim možem Benettona in Renaulta v formuli ena. Ta je sprva ni hotel priznati, odnos s hčerko je vzpostavil šele pred štirimi leti.

Očetovsko figuro je tako prevzel Heidijin nekdanji mož, britanski pevec Seal, ki jo je tudi uradno posvojil.

Avtor
Piše

B. G.

Style. Več novic

New Report

Close