Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Datumi

Datumi

Mene pa zanima, zakaj se ne dajo sortirat teme po datumu zadnjega sporočila, potem pa je vse pomešan z novimi in starimi. Mislim, da bi bilo potem bolj enostavno prebiranje novih sporočil, če bi si lahko sortiral teme po najnovejšem datumu.

A bi se dal to uredit?

Seveda se da, vendar iz prakse vemo, da ni priporočljivo 🙂

primož

p.s.
Verjemi!

Res je. Primož, ne tega naredit. Bo cela zmešnjava.

Men se zdi, da je zdej zmešnjava. No sej ne vem če si me prav razumel, no nekaj sem napisala že na Življenje oh to življenje (al neki podobnega), pa sem hotela sam da bi bili datumi zadnjih sporočil razvrščeni od najnovejšega do najstarejšega. No sej če pa se ne da se pač ne da, sej ne bom več tečna :))) Vseeno hvala za pojasnilo. Sam ni mi jasno zakaj bi bila zmešnjava, res ne, se mi zdi, da je zdej večja. Pa nočem neki težit, sam rada bi mal olajšala zadeve. Npr. Zdej sploh ne najdem moje teme na tistem forumu.

Lep pozdrav in še enkrat hvala za odgovor

anastazija, lepo, da želiš pomagati. Vendar smo enkrat to že uvedli in se vsi strinjali, da to ni v redu. Zakaj ni v redu, ne bi na dolgo pisal. vendar pri taki masi ljudi, kot je pri nas, verjemite, da boste še kasneje našli svoje sporočilo.

primož

Ok razmem, kaj pa možnost, da bi si sam lahko sortiral po datumih. Da bi pač bila možnost da klikneš na datum zadnjega sporočila, pa se ti teme sortirajo. A to bi bilo možno? Ok če ne pa ne bom več tečna.

Lep pozdrav in hvala za odgovor

New Report

Close