pederajs Kokoši in diva Skerimeri
ritonastavljač, 06.11.2022 ob 14:08
Tetkasti pederajs Kokoši, si šlo s Skerimeri v Šoping? Si kupilo tangice?
Itak, potrebni 20 letniki polni tetosterona podivjajo, ko vidijo mojo ritko, lepo zdepilirano, nič celulita, ozki boki in velika lepo zaobljena hlebčka. 99% žensk nima take riti. Najraje imam navijače, ko je kaka fuzbal tekma. Te so najbolj divji.
Če prvo rečejo, da hočejo samo da jim ga potegnem, ker še nikoli prej niso bili z moškim jih potem to ko vidijo mojo ritko prepriča za kaj več.
Še posebaj divji so takrat, ko so šli ven in jih je kaka ogledana punca zavrnila, ali pa če so se skregali s svojo punco.
Kokoši
Itak, potrebni 20 letniki polni tetosterona podivjajo, ko vidijo mojo ritko, lepo zdepilirano, nič celulita, ozki boki in velika lepo zaobljena hlebčka. 99% žensk nima take riti. Najraje imam navijače, ko je kaka fuzbal tekma. Te so najbolj divji.
Če prvo rečejo, da hočejo samo da jim ga potegnem, ker še nikoli prej niso bili z moškim jih potem to ko vidijo mojo ritko prepriča za kaj več.
Še posebaj divji so takrat, ko so šli ven in jih je kaka ogledana punca zavrnila, ali pa če so se skregali s svojo punco.
Oprosti ampak ti si zmešanc. Pred tabo vodi samo še umazanc iz tuš kabine.
Kaj točno, 06.11.2022 ob 14:22
Kaj točno imaš od tega, da stalno blodiš o nekih fantih in to stresaš na mon? To je vse kar tvoja glava premore?
Bedak a sem mogoče jaz temo odprl?
Kva pa je vam debilom, da stalno o nasprotnem spolu bluzite? O možovih, ženah, partnerjih? Ker polno tem je o temu.
Ponavadi o temu pišem bolj resno in vključim v zapise psihologijo in družbo. A tu se očitno ne da resno pogovarjati o teh stvareh.
Kokoši
Bedak a sem mogoče jaz temo odprl?
Kva pa je vam debilom, da stalno o nasprotnem spolu bluzite? O možovih, ženah, partnerjih? Ker polno tem je o temu.
Ponavadi o temu pišem bolj resno in vključim v zapise psihologijo in družbo. A tu se očitno ne da resno pogovarjati o teh stvareh.
Samo to bluziš čisto vsak dan. Hendikepiran si, saj to se takoj vidi spaka gnusna vsiljiva. Nisi kar tako bil v posebni šoli, je bila še kako z razlogom. In starejsi kot si, slabše je.
Dvomim, 06.11.2022 ob 15:09
Kokosi, a so bile tiste slike danes ponoci na forumu tvoje? Zdepiliran anus?
Tole https://forum.over.net/forum/tema/sve-si-bila-meni-22978909/
Dvomim, 06.11.2022 ob 15:16
Tole https://forum.over.net/forum/tema/sve-si-bila-meni-22978909/
GRENIVKA zakaj me spet to sprašuješ?