EUREKO-DR.BEST- kako se odjaviti od zavarovanja?
Rada bi se odjavila od tega zdravstvenega zavarovanja, pa ne vem kako, ker na njihovi spletni strani ni nič v zvezi z odjavo od zavarovanja za DR.Best.
Je kdo od vas se v zadnjem času odjavil od tega zavarovanja, pa mi lahko svetuje kako? Ubistvu bi najraje tako, da se mi ni treba z agentom in njegovim prepričevanjem obrmenjevati, torej odjava in lep pozdrav.
zavarovanka, 06.11.2022 ob 18:48
Rada bi se odjavila od tega zdravstvenega zavarovanja, pa ne vem kako, ker na njihovi spletni strani ni nič v zvezi z odjavo od zavarovanja za DR.Best.
Je kdo od vas se v zadnjem času odjavil od tega zavarovanja, pa mi lahko svetuje kako? Ubistvu bi najraje tako, da se mi ni treba z agentom in njegovim prepričevanjem obrmenjevati, torej odjava in lep pozdrav.
Tud mene to zanima
Bi me zivga pozrl da recem, da grem stran
bi raj elegantno resu
Zdravo. Js sm prekinu da sm jim na mail napisu da pelrekinjam polico ….
Na ta mail [email protected]
Pozdravljeni,
jaz sem pošiljala 2x prekinitev preko priporocene poste ter se enkrat preko gmaila. In me ze 2 meseca imajo za norca. Zmeraj eno in isto. 2x pogovor po telefonu. Obljubljali, sa posljejo zapisnik po posti…po več kot 1 mesecu se ga do zdaj nisem prejela.
Prekinejo le če jim pošlješ dokazilo o finančnih težavah (bolniška, brezposelnost) in/ali če je letna obnova.. torej tisti njihovi pogoji… da se vsako leto avtomatsko podaljša. Letna “naročnina”.
na mail odgovorili: “Obveščamo vas, da se bosta zavarovanji prekinila skladno s 1. odstavkom 3. člena Splošnih pogojev AX-SCA-SI_01_2023 ob letni obnovi zavarovanja, to je… ”
Lep pozdrav,
12346