Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Niko Kovač varuje ” varnostnik ” oborožen z nožem.

Niko Kovač varuje ” varnostnik ” oborožen z nožem.

Saj to ni več res  Nika ima “varnostnika”, beri ilegalca oboroženega z nožem…

Luškan je. Meni je všeč. Jaz ga bi imel takoj za varnostnika.

😁 Kaj češ, takle mamo, ko je družba v celoti v zatonu.

Ko v gugla vtipkaš ime Nika Kovač, se ti vsuje vsa greznica Janševega medijskega aparata in hobotnice.

Poskusite. Pa čist navadna punca, stara 26 let, ki je naredila samo to napako, da se je zoperstavila Janši.

Stari prdci in ogabneži z vso silo proti 26-letni punci.

Odgovor na objavo uporabnika
Kokoši 👹👹👹👹👹👹👹, 16.11.2022 ob 14:28

Luškan je. Meni je všeč. Jaz ga bi imel takoj za varnostnika.

Daj spizdi z mona gnusna zaostala 60 letna spaka kokoš.

fdčssdfa, 16.11.2022 ob 14:30

Ko v gugla vtipkaš ime Nika Kovač, se ti vsuje vsa greznica Janševega medijskega aparata in hobotnice.

Poskusite. Pa čist navadna punca, stara 26 let, ki je naredila samo to napako, da se je zoperstavila Janši.

Stari prdci in ogabneži z vso silo proti 26-letni punci.

uprla se je ona Bogu ne janši…

smo zadnjič rekl… maš živino za meso al pa za priplod…

ona je samo za meso… pa še to ne…

to ni material za žent.

Božo, 16.11.2022 ob 14:34

uprla se je ona Bogu ne janši…

smo zadnjič rekl… maš živino za meso al pa za priplod…

ona je samo za meso… pa še to ne…

to ni material za žent.

Božo ne tako direkt…. resnica boli

Ljubljana je bolana 😅

Bo kar 30, bi že davno morala bit zrela ženska, ne punca, pa ne bo nikoli. Ne rabiš navijat za nobenega politika, da bi preziral take nikoli odrasle lenuhinje, ki jih je sama škodljiva goflja, igranje žrtve in manipulacije. Živi pa na tuj račun.

In kakšna antipropaganda je to s strani janšistov? Nika si je našla zelo lušnega in postavnega varnostnika. Čisto moj tip moškega je. Če bo zelo pogosto stal ob njej bo Nika še kakšen glas podpore več dobila. 🙂

Kaj češ, 16.11.2022 ob 14:29

😁 Kaj češ, takle mamo, ko je družba v celoti v zatonu.

Strahopetno viharno sralo se ne upa več pod istim imenom pisat. 😁

Postal si to, kar najbolj sovražiš; odurna multinična spaka, ki stalno menja nicke. Popay te bi zbil na tla kot kegelj, bindek zagoveden. Poštar ti je naredil otroka in žena te je načevljala, in zdaj noriš. Hehehe ☝️

Lovilec teme, 16.11.2022 ob 14:35

Ljubljana je bolana 😅

.https://www.youtube.com/watch?v=C2DsbkK5-zM

To ni noben varnostik, to je tisti, kako se mu že reče, ko varujejo vrata harema, kjer so sužnji, evnuhi, kastrirani sužnji.
Skratka kako se jim že reče,… koristni iddioti….

Nika Kovač bi bila lahko vsaka mlada neumna ženska, ki bi nasedla propagandi in bi dopustila, da se ji vcepi sovraštvo do lastnega naroda, kulture, tradicije, v betico, da bi sledila modernim levičarjem, ki vodijo EU direktno v srednji vek totalitarne represije in enoumja. Beri islamizacijo.

Nima vsak možnosti,da izbre, ali bo zabit ali pameten,  zato bi se moral še toliko bolj truditi, da bi preučil obe strani in sam prišel do zaključkov. Ampak neeeee. Ampak to je že kvantna fizika za idddiote.

Vidva božo sine in ritni ognojek kokoš sta individualni socialkarski zgubi. Ta razvajena nikoli odrasla debela pujsa kovačeva se pa predstavlja za javno osebnost. Razumeta vidva degeneriranca to bistveno razliko??? Najbrž ne, sicer ne bi trolala.

islamizacijo…

šipta… prej je bila tema o nategovanju prodajalcev oz prepohlepnem apetitu… pa mi je nekdo napisal da ne kontam… stari vi ne kontate. vi se sploh ne znate obnašat.. sploh ne veste kako se obnaša…. e čeptata…

O vjernici, bezdušni zelenaši ne budite, i Allaha se bojte, jer ćete tako postići ono što želite,

pa drugi ajet…

O vjernici, jedni drugima na nedozvoljen način imanja ne prisvajajte – ali, dozvoljeno vam je trgovanje uz obostrani pristanak – i jedni druge ne ubijajte! Allah je, doista, prema vama milostiv.

Onoga ko to nepravično i nasilno uradi – Mi ćemo u vatru baciti, to je Allahu lahko.

potem so hadisi da ne smeš navit ceno ko prodajaš, dat pa neko low blow mrhovinarsko ponudbo ko kupuješ… isto sem pisal zadnjič za pelete… da se ne držat roba da bi se ustvaril večkratni prihodek… to kar se je z peleti zgodil… to se ne sme

ampak mi vemo boukše…

bejžmo islamisti grejo treba bo bit moralen in etičen neeeeeeeeeee

reši se kdor se mora.

vi ste mlečni. zeleni. dvajsetletnik vam to govori. vam odraslim 50 letnikom.

zeleni in mlečni.

Kokoši 👹👹👹👹👹👹👹, 16.11.2022 ob 14:36

In kakšna antipropaganda je to s strani janšistov? Nika si je našla zelo lušnega in postavnega varnostnika. Čisto moj tip moškega je. Če bo zelo pogosto stal ob njej bo Nika še kakšen glas podpore več dobila. 🙂

Res ne moreš niti ene teme preskočit, da ne bi nagravžna kokošja spaka ponavljalo isto defektnost???  Kako diagnozo imaš to, zraven mentalne zaostalosti?

Božo sine in odvratni ognojek kokoš, 16.11.2022 ob 14:47

Vidva božo sine in ritni ognojek kokoš sta individualni socialkarski zgubi. Ta razvajena nikoli odrasla debela pujsa kovačeva se pa predstavlja za javno osebnost. Razumeta vidva degeneriranca to bistveno razliko??? Najbrž ne, sicer ne bi trolala.

jel tako makadonja???

tako makadonaja… takooo…

zeleni mlečni seljaci ki se ne znajo obnašat. to ste vi…

pa ti be tačivča europ be modern… eee bee…

Božo, 16.11.2022 ob 14:54

jel tako makadonja???

tako makadonaja… takooo…

zeleni mlečni seljaci ki se ne znajo obnašat. to ste vi…

pa ti be tačivča europ be modern… eee bee…

Božo sine, protuvo jadna ostarela,…

ma dej odfuki, 16.11.2022 ob 14:37

Strahopetno viharno sralo se ne upa več pod istim imenom pisat. 😁

Postal si to, kar najbolj sovražiš; odurna multinična spaka, ki stalno menja nicke. Popay te bi zbil na tla kot kegelj, bindek zagoveden. Poštar ti je naredil otroka in žena te je načevljala, in zdaj noriš. Hehehe ☝️

In kdo ima zasluge, da je izrinil VIHARNEGA JEZDECA Milana dol v anonimo? Jaz sem bil ta. 😉

Kokoši 👹👹👹👹👹👹👹, 16.11.2022 ob 15:09

In kdo ima zasluge, da je izrinil VIHARNEGA JEZDECA Milana dol v anonimo? Jaz sem bil ta. 😉

Kokoš, s tabo je že vsak dan slabše. Nadležen si pa tako gnusno, da glava peče. Sploh ne znaš nehat niti za minuto ne, kaj šele razumet, da te res nihče na monu ne mara….eh

Mene pa že mesece zanima, kaj je ta Nika naredila takega, da si po mnenju trolov zasluži take napade, kot jih vidimo tukaj in po medijih. Samo to, da je velikemu vodji antipatična? Se kaj? Dejte mi naštet razloge, zakaj se horda impotetntih dedcev znaša nad eno punco.

Kaj je torej njen “greh?” Konkretno.

Ne, Fride se je ustrašil, svoje gnadljive oboževalke. 😀

daisycutter, 16.11.2022 ob 15:13

Mene pa že mesece zanima, kaj je ta Nika naredila takega, da si po mnenju trolov zasluži take napade, kot jih vidimo tukaj in po medijih. Samo to, da je velikemu vodji antipatična? Se kaj? Dejte mi naštet razloge, zakaj se horda impotetntih dedcev znaša nad eno punco.

Kaj je torej njen “greh?” Konkretno.

Najbrž že je, če se nanjo vsuje na tisoče komentarjev, kot sama pove, kaj misliš? Nič ne misliš, ker ne ločis niti tega, da je razlika med tabo in njo, ker se je sama postavila za javno osebnost, ti si pa individualno zavoženo gobezdalo in še to skrito pod vzdevkom. Torej jo bodo tudi obravnavali in komentirali kot javno osebnost in ne nujno pozitivno, ce je ne dojemajo kot pozitivno.

Pa še dodatno so ti impotentni dedci jezni, ker ne zgledajo tako kot ta varnostnik, da bi imeli vsaj šanso, da jih katera pogleda.

Kokoši 👹👹👹👹👹👹👹, 16.11.2022 ob 15:19

Pa še dodatno so ti impotentni dedci jezni, ker ne zgledajo tako kot ta varnostnik, da bi imeli vsaj šanso, da jih katera pogleda.

Pa daj spelji se gravž defektni. Ne rabis bit v vsaki temi in v njej nabijat o homoseksualnosti. Imej eno temo, drugje  pa daj ljudem mir.

New Report

Close