Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ljubim oba

Ljubim oba

Ljubim njega, tistega s katerim sem skupaj že kar nekaj let, a zdaj ljubim tudi njo. Njo, ki me je čisto prevzela.

Nikoli me niso zanimale ženske, prisežem da ne. Ko pa sem videla njo, njene gibe, njen ples, njen nasmeh, sem vedela, da brez nje ne bom zmogla več živeti.

Zdaj se videvava že nekaj časa, vrača mi ljubezen sedaj pa želi, da povem mojemu dolgoletnemu partnerju zanjo.

Imam en čuden občutek, da njega nebi kaj dosti motili, da si me deli z žensko, mogoče ravno nasprotno.

Mene skrbi, da če bi on spoznal njo, da se zaljubi še on. Res je posebna, s posebno energijo. Odpovedati se ne morem nobenemu od njiju, ne vem zmedena sem. Pojma nimam kaj naj. Kaj naj?

Prav bi bilo, da jo spozna in da ima tudi on kaj od tega. V troje zna biti še bolj zanimivo in lepo.

Če lahko sovražiš več ljudi, lahko tudi ljubiš več ljudi. Kako boste rešili to v smislu zveze pa se morate usest in pogovorit vi. Zmoti pa tisto, da te skrbi, da se bo vanjo zaljubil še partner? Zakaj bi te motilo, da bi recimo potencialno ljubil obe? Saj tudi ti ljubiš oba. Poglej malo izven okvirjev.

Lahko da sem jaz kaj poseben glede tega, ampak po mojih opažanjih so mi všeč/privlačne drugačne ženske kot bi bile ženskam, ki jih poznam, in to verjetno brez izjeme.

Naredi uslugo obema in se vrži dol iz klifa!

Zakaj ne bi bili trije skupaj, če bo tudi partnerju všeč? Mislim, kje so zavore za to? Malo si po tujini poglej, je ogromno ljudi, kjer živijo 3je skupaj. Lahko MMŽ, MŽŽ, MMM, ŽŽŽ.

Meni se to ne zdi nič nenavadnega.

Odgovor na objavo uporabnika
trije, 24.11.2022 ob 19:34

Zakaj ne bi bili trije skupaj, če bo tudi partnerju všeč? Mislim, kje so zavore za to? Malo si po tujini poglej, je ogromno ljudi, kjer živijo 3je skupaj. Lahko MMŽ, MŽŽ, MMM, ŽŽŽ.

Meni se to ne zdi nič nenavadnega.

Bosta ženi, sestri, ki se občasno pofukata, zakaj pa ne. Pa še ta druga si lahko še enga moža najde, bosta še onadva mal pominglala z svojima bigljema.

Res, 24.11.2022 ob 19:51

Bosta ženi, sestri, ki se občasno pofukata, zakaj pa ne. Pa še ta druga si lahko še enga moža najde, bosta še onadva mal pominglala z svojima bigljema.

Boste vsi skupaj vzkrikali, kako zelo se ljubite med seboj. Možu ne privoščiš dveh tako velikih ljubezni, kot jih imaš ti?

Je tudi on bi, Koooki, kje si evo kandidat, da mu ga potegneš!

Žene-sestre

Možje-bratje

?

Obstaja možnost, da boš fanta izgubila. V končni fazi varaš. Verjetno ljubica računa na to, da fant tega ne bo prenesel in te bo obdržala zase. Ko bo zaljubljenosti konec, boš dojela težo svoje odločitve. Mogoče se ti vse dobro konča in boš imela uspešen trojček, verjetno lažje, če se tvoj fant zaljubi v njo in te z njo tudi prevara.

Ne verjamem, da je tu možen happy ending.

Kupi si večjo zalogo robčkov. Postavi vse na kocko, mogoče bodo padle prave številke. Če ne, imaš vsaj robčke.

Zaljubljenost spremeni kemijo v možganih. Ne moreš jasno razmišljat. Zadeva mine. Hitreje, če narediš pauzo od punce. Verjetno si pa tako zadeta od tega, da se ti to zdi nemogoče. Kakšno koli odločitev boš naredila v takšnem stanju, ne bo racionalna. Jp, moj edini nasvet, kupi veliko, res veliko količino robčkov.

ljubi še transspolnika ne tič ne miš, potem boš pa zajela vse

Kar priznaj si.

Meni sicer ta zgodba smrdi po eni čedni provokaciji, ampak recimo da je resnična.
Glede tvoje spolne usmerjenosti, če nisi imela prej spolnih nagnenj do ženski nisi ne gay ne biseksualna. Si pač straight ženska, ki se je zaljubila v žensko in to je to. Teh primerov je več kot bi si mislila tudi geji se lahko zaljubijo v žensko in celo spijo z njo pa na koncu še vedno ostanejo geji in kontra. Prej bi rekel, da si malo demiseksualna. Torej čustiš med vama neko povezavo nevezano na njen spol.

Kar pa se tiče veze med njo in tvojim partnerjem ti bom pa tako povedal. Trojček veze se velikokrat klavrno končajo, ker večina oseb ni pripravljena deliti sebi ljube osebe z drugo kar se tebi že dogaja. Boš pa mogla partnerju objasnit kaj se dogaja ker če bo sam izvedel je lahko žalosten konec veliko prej. Ko mu boš pa povedala se pa itaq v tem primeru zgodijo dve opciji. Ali bo to sprejel ampak lahko se pa zgodi da ne bo. Lahko, da bo sprejel celo tvojo ponudbo ampak skorajda dvomim. Ne bi verjela znajo moški tudi čudno reagirat če ga njihova partnerka posvira z drugo žensko. Ene to zmoti predvsem zato ker se počutijo, da so bili tako zanič ljubimci da je šla partnerka celo k ženski uteho iskat.

Ampak kakšen bo zaključek še najverjetnejši? Partner bo šel po svoje ker te ne bo pripravljen delit. Ta romanca s to žensko pa bo minila. Tako da na koncu boš verjetno ostala sama kar je itaq mogoče najboljše ti si boš pa iskala drugega partnerja. Mogoče je pač tvoja velika življenska preizkušnja potrkala na vrata. Who knows?

bi, 24.11.2022 ob 17:47

Ljubim njega, tistega s katerim sem skupaj že kar nekaj let, a zdaj ljubim tudi njo. Njo, ki me je čisto prevzela.

Nikoli me niso zanimale ženske, prisežem da ne. Ko pa sem videla njo, njene gibe, njen ples, njen nasmeh, sem vedela, da brez nje ne bom zmogla več živeti.

Zdaj se videvava že nekaj časa, vrača mi ljubezen sedaj pa želi, da povem mojemu dolgoletnemu partnerju zanjo.

Imam en čuden občutek, da njega nebi kaj dosti motili, da si me deli z žensko, mogoče ravno nasprotno.

Mene skrbi, da če bi on spoznal njo, da se zaljubi še on. Res je posebna, s posebno energijo. Odpovedati se ne morem nobenemu od njiju, ne vem zmedena sem. Pojma nimam kaj naj. Kaj naj?

a ti še vedno fantaziraš?

Njemu natikaš roge, tebe pa sam skrbi, da ga tebi ne bo več namakal.

https://med.over.net/partner-se-je-zaljubil-kaj-je-bolje-vztrajati-ali-oditi/?utm_source=projectagora&utm_medium=contentdiscovery

Ej bejbi iz tega ne more bit nič dobrega. Odloči se za enega.

Nimam nič proti takim stvarem ..Vsak ve zase kako in kaj..Jaz sem vedno za M+Ž in nič več…Ampak a je vredno tako ljubezen in odnos uničit??? Zdaj ali boste vsi trije ali pa boš na koncu sama ostala.ŽELIM TI VSE DOBRO..

Kam je šel ta SVET 😲😢Kako lahko RES ne razumem kako si lahko z žensko. Naredite kar trojček se boste na stara leta smejali ali pa sramovali. 🥺

Ona te je čisto prevzela, mož te ni. Ne ljubiš obeh enako.

New Report

Close