Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Novi higsi? Kdo sprobal?

Novi higsi? Kdo sprobal?

Zadnje čase sem se mal navlekla na te male “e-cigarete”, namesto običajnih cigaret. Predvsem ker ne smrdi in tudi v ustih nimam več tistega okusa po čikih.

Ampak se mal še lovim, ne vem kateri so najboljši, ma kdo izkušnje? Zadnjič sem videla, da so celo neke Higse dobili v Eurospinu, so te okej?  Na pumpi sem videla samo neke zelene.

Mene tudi je motil okus po čikih, pa še zavohajo me ne. Tudi še nisem našla nekaj prav svojega in eksperimentiram s poskušanjem, kaj bi uporabljala.

Meni so res top, ker lahko kadim notr, ne smrdim. Topp!

Meni je fant pred časom dal ultimat – ali kajenje ali on. Predvsem, ker se kajenje voha…se zažre v kožo, lase, itd. Drugače doma ne kadim, grem na teraso. Če sem čisto iskrena, tudi mene moti vonj.

Ker je kar nehati težko, sem prešaltala na vejpe. Super mi je, da ne ugasne, kot cigaret. Predsvem pa mi je super, da dišijooooo! In to zelo. To lahko kadim v stanovanju in avtu. Je skoraj tako, kot bi imel dišečo svečko. Sicer pred njim ne kadim niti tega, ampak vsaj zavoha me ne, če si privoščim par dimov, ko je kriza… 😉

In je zadeva rešena. 😉

Je dober nadomestek za smrdljive cigarete ja! Sem videl, da so začeli tudi v Eurospinu to prodajat….cenovno je OK.

Moram sprobat še njihove okuse.

A pa to prodajajo samo v Eurospinu ali tudi v Hoferju in Lidlu? Sicer nimam svoje najljubše trgovine izbrane in hodim povsod po malem, ko so kakšne akcije….samo, da vem, da mi ne bo treba skakat…

Meni so te e-cigarete top! Poskusil sem že Salt in Smok pa niti približno ne držita toliko vpihov, kot trdita. Higse sem poskusil enkrat v Italiji in res so najboljši! Nisem vedel, da jih imajo v Eurospinu, že tečem 🏃🏻 Hvala 🙂

A pa se tej Hegsi polnijo? Sej ne vem točno, kaj je kaj. Imam v spominu, da so se elektronske cigarete polnile?

jaz sem se prešaltala na tobak! Sem vmes sprobala tudi iqos in mi niso bili ok, ker imajo nek specifičen vonj, ki mi v bistu kar malo smrdi. Stvar okusa seveda!

Prvič slišim za tele Higs in me prav zanima kaj bodo ostali napisasali…

Za koliko vpihov pa so? Smok vem, da je za 500vpihov…pa je cena 7eur. Teli so potem malo dražji, potem je za več vpihov?

Meni so čiki predragi, tudi zdržijo mi ne dolgo. Tole pa drugače. Paše mi zjutraj ob kavici in zvečer pred spanjem. Tega imam kar dolgo, finančno mi bolje steče. Sem kupila v Eurospinu in so super. Ne menjam več.

sem našel stran….https://higs.eu/

Samo kot vidim po sliki, je tudi nekaj za polnit?

Iqos smrdi, malo manj, kot cigareti….moti me to, da ko se zakuri, včasih smrdi po prdcu…ker opuščam kajenje, sem na elektronski cigareti…če je res kriza. Bi se pa seveda tudi tega rad znebil….ampak pppooočččaasssiii! Morm probat +še to…mogoče pa zdržijo več, kot Smoke…kdo ve…

Na strani piše, da je za polnit…takole je opisno:
LONGFILLLinija je namenjena tistim, ki radi eksperimentirajo. Koncentrirana aroma, ki ohranja mešanico različnih okusov. Omogoča uravnavanje nasičenosti in jakosti okusa.

Odgovor na objavo uporabnika
hegs, 28.11.2022 ob 11:06

Na strani piše, da je za polnit…takole je opisno:
LONGFILLLinija je namenjena tistim, ki radi eksperimentirajo. Koncentrirana aroma, ki ohranja mešanico različnih okusov. Omogoča uravnavanje nasičenosti in jakosti okusa.

pol je očitno tut za polnit…kar je okej…

Mene pa zanima, ali so ti cigareti pot do tega, da neham kadit? Iz cigaret sem prešaltata na tobak, rada pa bi popolnoma nehala. Izkušnje?

Električne cigarete so top! Ne smrdiš, kar je za mene najbolj pomembno. Kupovala sem jih na Petrolu, zdej jih pa v Evrospinu. Probaj, okusov je ogromno, tako da se res najde za vsakega kaj..

mamanajstnic, 28.11.2022 ob 11:12

Mene pa zanima, ali so ti cigareti pot do tega, da neham kadit? Iz cigaret sem prešaltata na tobak, rada pa bi popolnoma nehala. Izkušnje?

nahala boš, če se boš sama odločila….če prehajaš od čikov, do heetsov in higsov, ne boš nehala…kjer je volja, tam je pot 😉 čene pa na hipnozo pejt…LOL

Meni pa to ne diši nekaj. Na splošno ne maram kadilcev, je pa res, da če partner kadi, bi raje videla, da tole kot pa cigarete.

kadilci, 28.11.2022 ob 11:36

nahala boš, če se boš sama odločila….če prehajaš od čikov, do heetsov in higsov, ne boš nehala…kjer je volja, tam je pot 😉 čene pa na hipnozo pejt…LOL

Jaz pa sem tako počasi pol prešaltala na tiste, brez nikotina. Začneš s tistimi običnimi, potem pa počasi skenslaš nikotin, pa maš sam še lepo za ob kavici pa kkšne pijačka, če kdo praša, jaz kar rečem da ne kadim več 😀

To je pač odvisnost. Ti zamenjaš odvisnost od cigaret za odvisnost od elektronskih cigaret.

A mogoče ve kdo, kje kupim čist navadni vape, nekje sem videl enkrat enega takega simple?? Ker povsod, ko gledam, so to neke “batine” velike haha.

Ponavadi greš iz navadne cigarete na elektronsko, v želji po prenehanju. Kadila sem dolgo časa, potem pa kupila elektronsko cigareto. Med tem časom sem z navadnim kajenjem popolnoma nehala, ker mi je začelo smrdeti pa slabo mi je bilo. Tisti okus, fuj. Elektronski cigaret pa je kot šiša – nekak ni problem, če ne kadiš skos….oziroma se lažje odvadiš. Če sem si zaželela kaditi, sem vzela elektronsko cigareto, pa se je tudi to počasi nehalo. Sedaj ne kadim že 2 leti. Nekaterim nam srećnežem so lahko elektronski cigareti v pomoč. Pri meni je definitivno delovalo. Je pa seveda vse nezdravo. Najboljše je NEkaditi!

Mojca8874, 28.11.2022 ob 15:32

Jaz pa sem tako počasi pol prešaltala na tiste, brez nikotina. Začneš s tistimi običnimi, potem pa počasi skenslaš nikotin, pa maš sam še lepo za ob kavici pa kkšne pijačka, če kdo praša, jaz kar rečem da ne kadim več 😀

sej glavno je, da neki v roki držiš…jaz itak ne verjamem v grozno odvisnost od nikotina. bolj je problem, ker ob kavi in pijači nič ne “vlečeš”. Če se navadiš na vejp brez nikotina in ti je to dovolj, si pa itak zmagal!

Ma to samo najstniki puhajo, zakaj bi hotel početi nekaj kar počnejo srednješolci?

kadilci, 28.11.2022 ob 15:47

sej glavno je, da neki v roki držiš…jaz itak ne verjamem v grozno odvisnost od nikotina. bolj je problem, ker ob kavi in pijači nič ne “vlečeš”. Če se navadiš na vejp brez nikotina in ti je to dovolj, si pa itak zmagal!

Sej to, največ skadim kadar sem na kavi s kolegicami alpa k je žurka :’D

Tema je zaprta za komentiranje.

New Report

Close