A ni sramota?
Moram prodat stan, da ima stari za davek, ker je sprckal dediscino. Sem 100% da namenoma. Saj ni takoj hotel davek placat, ampak na obroke. In sem ga veckrat prosila naj placa teh 60 000.
Kar sem od prihrankov se skrpala in sebi nisem kupila sedezne, omar, dolocenega pohistva ipd. Mi zmanjka 16 000. In zaradi teh 16000 moram to prodat. Kater norc bi to naredil? Nihce!! Vsak bi mu rekel placaj si, komur si razdelil naj ti vrne al si sposodi.
Jst pa moram se zalitve prenasat, pa pazit da me kdo po glavi ne lopne al zabode zarad davka.
Prav uziva da moram prodat.pa ne samo to ampak dela se presing, me izsiljuje in maltretira.
Ce ne pridem v kratkem do denarja oz prodaje, me zna se fentat al sebe al cel cirkus naredit. Potem pa vsi name s pratom kazejo “ona je kriva”
Vsakic ko hocem v tujino al nekaj sto km stran mi bolezni, poskodbe preprecijo. Al vrtoglavica, al noga, al poskodba glave, vratu.
Drzte pesti da bo urejeno.
pa prodaj, 30.11.2022 ob 14:36
Prodaj, si najemi pomoč in se odseli daleč stran in spremeni ime, da boš končno imela mir pred svojo patološko familijo.
Obcutek imam da bi me Bog prej naredil invalida ali slepo, vse da mi ne uspe uiti stran. Vedno so prepreke vrtoglavica, zdaj noga. Prej vrat ipd.
Kot da uni zgoraj zeli da se “zrtvujem za idiote”
Ze tako sem dala 30 000 vec za to kupit ker so v enmu letu zvisali ceno. Tako bi mi ostalo za sedezno, avto, toplotno crpalko, kos pohistva, preuredit plesnivo kuhinjo. Pa kak prihranek za slabse case.
Tako sem ostala brez deleza dediscine, brez povrnjenih stroskov skrbnistva, brez stan v bloku in se za davek moram krpat. Ne upa pa nic rect tistemu ki ga je potalal oz mu je kradel.
Šnelca_783, 30.11.2022 ob 13:58
Moram prodat stan, da ima stari za davek, ker je sprckal dediscino. Sem 100% da namenoma. Saj ni takoj hotel davek placat, ampak na obroke. In sem ga veckrat prosila naj placa teh 60 000.
Kar sem od prihrankov se skrpala in sebi nisem kupila sedezne, omar, dolocenega pohistva ipd. Mi zmanjka 16 000. In zaradi teh 16000 moram to prodat. Kater norc bi to naredil? Nihce!! Vsak bi mu rekel placaj si, komur si razdelil naj ti vrne al si sposodi.
Jst pa moram se zalitve prenasat, pa pazit da me kdo po glavi ne lopne al zabode zarad davka.
Prav uziva da moram prodat.pa ne samo to ampak dela se presing, me izsiljuje in maltretira.
Ce ne pridem v kratkem do denarja oz prodaje, me zna se fentat al sebe al cel cirkus naredit. Potem pa vsi name s pratom kazejo “ona je kriva”
Vsakic ko hocem v tujino al nekaj sto km stran mi bolezni, poskodbe preprecijo. Al vrtoglavica, al noga, al poskodba glave, vratu.
Drzte pesti da bo urejeno.
Po kom je oče dedoval? Po njegovem očetu, bratu, bratrancu, sosedu…?
Kaj je dedoval?
kako zdaj, 30.11.2022 ob 15:00
Zdaj že ugotavljaš, da bi te foter fental, par dni nazaj je bil pa super foter, ki ti je montiral radiator, da te ne zebe več?
Ja in a bi mu krona z glave padla?
Pa seveda da se je raje ponudil za montirat radiator, samo da ne bi sla v kak nakup TČ. Ker raje vidi da mu za davek dam dnar, kot pa sebi vlozek v stanovanje.
Je zdaj kaj bolj ti jasno?
Šnelca_783, 30.11.2022 ob 16:12
Ja in a bi mu krona z glave padla?
Pa seveda da se je raje ponudil za montirat radiator, samo da ne bi sla v kak nakup TČ. Ker raje vidi da mu za davek dam dnar, kot pa sebi vlozek v stanovanje.
Je zdaj kaj bolj ti jasno?
V TČ greš, če si res 100%, da boš tam živel še naslednjih 15 let.
Ne tako kot ti, ki ti tam ne ustreza in že iščeš drugje.
Kako zdaj, 30.11.2022 ob 16:27
V TČ greš, če si res 100%, da boš tam živel še naslednjih 15 let.
Ne tako kot ti, ki ti tam ne ustreza in že iščeš drugje.
Prodajam prvo zaradi davka. Tu ves cas eno te isto pisem, nc novega.
Nisem pa sploh dolzna to placat oz mu denar priskrbet. Ker pa vem da je nor in lahko marsikaj naredi sebi al drugim. Glede denarja je strgan. Motena osebnost.