Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Mama me izsiljuje in grozi

Mama me izsiljuje in grozi

Padla je v našem predverju, ker je bilo po tleh mokro od mokrih čevljev. Pravi da hoče za vse trpljenje, dvojni zlom nadlahtnice in lažji pretres možganov, nekaj več kot to da ji mi plačamo zdravilišče. Nobeno zavarovanje ne krije njene poškodbe, zato od nas pač ne more kaj dosti iztržiti. Misli, da smo škrtuhi in da nam ni mar za njeno bolečino. Pomagamo ji kot ji le lahko, povabili smo jo, da živi pri nas, dokler ne okreva, vozimo jo naokrog, plačali ji bomo zdravilišče. Nam se zdi naravnost absurdno, da bi ji mi za poškodbo dali nekaj tisoč evrov, toliko bi namreč bilo njej sprejemljivo.

Nikoli je nisem imela za oderuško in zlobno, sedaj razmišljam, da bi z njo prekinila stike. Kakšna mama toži svojega otroka? Ve da smo zakreditirani, da komaj shajamo. Tako sem žalostna.

to se plača iz zavarovanja za hišo.

pošlji jo v kurac. ne ji več pomagat NIČ.  tud, če bo tožila, ne bo nič dosegla ker je bila sama malomarna in kle ni objektivne odgovornosti

Drži, res preveri, kaj imate krito v polici zavarovanja za hišo, običajno je notri tudi odgovornost za poškodbe tretjih oseb.

Odgovor na objavo uporabnika
mijav mijav, 07.12.2022 ob 13:06

to se plača iz zavarovanja za hišo.

Smo preverili pa žal ne krije tega naša zavarovanje.

Naj vam dokaže,če so bila mokra tla namenjena njej,da pade…da vas sedaj izsiljuje… Zdaj pa ali je za nalašč padla ali je bila res nesreča,tudi vi ne veste…ve pa samo ona. Nula proti nuli…

In to mesto po moje ni v vaši hiši. Sram naj jo bom, da se hoče okoristiti na hčerin račun. Fuj mama!

Mama ni tretja oseba. Ožji družinski člani so izključeni iz zavarovalnega kritja.

Samo eno vprašanje je ključno, a je zunaj deževalo (navajate, da so bila tla mokra od čevljev)? Lahko ji mirne duše rečete, da odgovornost sama nosi, ker si ni obrisala čevljev, preden je vstopila v stanovanje/hišo. In ker je bila že večkrat pri vas, je vedela, da so tla spolzka (ploščice npr., kar je splošno znano). Vse dobro

Jaz bi ji plačal najmanj 55.000,00€. Konec koncev boš to dedovala, pa verjetno še hišo ali pa stanovanje. Hecam se. Povej ji, kaj si misliš o vsem skupaj. Pa naj potem sama razmisli, ali se ji splača ostati sama…

Ma provokacija, vi pa res na vse nasedete, samo da teče beseda o groznih materah.

Dvomim, da je hči kriva, če se ga stara naleze. Tu je enako, je polnoletna, sama je kriva, če ni pazila.

Pri meni se je tudi sestra poškodovala, pa imam stanovanje zavarovano proti tretji osebi in je dobila odškodnino. To je zavarovalnica Triglav. Če se domač poškoduje doma, to ne velja, če pa je kdo na obisku, pa da je kakšna nesreča, pa velja.

Po tako hudem zlomu bo mami itak pripadalo zdravilišče.

Nehajte si izmišljevati neumne zgodbe. Bodite bolj izvirni.

Nekateri starši si takega naziva dejansko ne zaslužijo.

Žalostno res ,da ta mama tako razmišlja…zadovoljna bi morala biti, da ji toliko pomagate..in še toplice boste plačali..eh mama mama…

New Report

Close