Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Trst, Mirella moda

Trst, Mirella moda

Kdaj ste zadnjič bili tam?

Vedno boljše in kvalitetnejše da imajo, pravijo…

Kaj pa usluge, postrežba, ljubeznivost?!

Najbolj Ciganska trgovina vseh časov. Živa tam ne prestopimo praga. Raje grem v BTC, saj imajo vse, morda malce dražje, a je ambient tudi nekaj drugega.

Tam si oblacila sam izberes, te noben ne streze. Samo listek napisejo s katerim placas na blagajni. Hodim kar redno, kaj se tudi dobrega najde.

Bolj cape, cefurska moda, nekvalitetno. Trgovina sama pa deluje zelo neugledno, tako , da kdor nase kaj da, gre raje v normalno trgovino.

Sam da te iste cape kupuješ v btcju pa hvališ je pa še bolj bedno. Sama tam ne kupujem, sem pred leti šla par krat in vse kar sem kupila je končalo v smeteh po hitrem postopku. Poznam pa ženske, ki samo tam kupujejo in se res lepo oblečejo. Meni moja senzorika tega ne dovoli, ker sem zelo občutljiva na nenaravne materijale, na vonj, občutek na telesu.. preferiram naravne in kakovostne materijale in seveda ze dolgo ne sledim modi, temveč iščem kaj mi lepo stoji in športno/klasičen stil, ki mi je bolj udoben, trajen, pa ne maram zapravljati za neumnosti, ker imam druge prioritete.

Ma jaz pa še nikoli nisem videla ženske, ki bi se tam lepo oblekla. Umetno krzno, kričeče barve, kroji vsi raztegnjeni. Že to, da je večina stvari unisize ali S-M, veliko pove.

Nikoli nisem bila. Baje vse plastik fantastik.

Ne grem tja, poznam pa eno ki hodi tja, kupi vreče cunj,cenirat obleče pa stran vrže

Cune majo lepe in ogromno trgovin tudi v btc je moda ravno iz tam oz roba,sam za info. Da o fb trgovinah ki so v 90% vsa roba iz mirelle ne govorim

Problem je res samo to ker material pa obup. Neprijeten,umeten ..same cudne volne ..viskoze..gadno.

Ful lepe cunje res,samo na kozo pa mi ne odgovarjajo.

Sama nosim xs in vse karvzamem mi je v 99% prav 🙂

Trgovina, ki prodaja robo iz velikega kitajskega italijanskega skladišča. To ni nobena moda. En ako dobiš na slovenskih trćnicah, na štantih – samo pri nas je še nekje 30% višja. AL pa po določenih še butikcih,  ki so na primorskem – Ala Izola, Portorož, ipd.

Dobra kvalitetna italijanska moda je v trgovinah ala Sorrele Ramonda, pa kak outlet McArthur Glen v Italiji.  Dosti ceneje, kot pri nas v kakšnem Emporiumu, Half price, ipd.

Pri nas hodimo v Muggio.V Daya Mercatone, zraven pa trgovina Vestyle in pa trgovina z živili in ostalo robo-samopostreža -La Famila.poglej na net.Je veliko Slovencev tam.Lepe stvari in ne drago.Posebno Vestyle trgovina.

Vse najdeš na netu, se pa v Kopru (če prideš iz Izole) zavije na Trst in na Muggio.Na Škofije.Isto pred Koprom, na Škofije in na Muggio.

Bla tam leta 2018, sej je cenovno ugodno sam res bolj ciganska trgovina.

Tja hodijo cele horde branjevk, tudi cigank iz bivše Juge po robo. To potem na črno prodajajo naprej.

V BTC je v 99% ista roba, tudi od vseh teh velikih firm kot v Mirelli, cena pa 30-50% višja. Vsa kitajska roba se večinoma vozi v Italijo (Kitajska ima sporazum z Italijo, vozi se recimo z ladjo v Trst), od tam pa naprej v Slovenijo. Tudi vsi slovenski “butiki” z oblačili imajo robo iz Italije.

So seveda še izjeme, ki pa jih konkretno plačaš.

 

Cefurska?! Najs…👍

poznam 3 butike v Domažalah, enega na Ptuju in enega v Celju, ki imajo cunje iz Mirelle.  V teh butikih se kos oblačila prodaja po dvojni ali celo trojni ceni!

Smo šli enkrat pred leti, nekaj kupili, pol smo pa videli da iste stvari prodajajo v sportini.

Odgovor na objavo uporabnika
še nisem bila, 11.12.2022 ob 11:25

Nikoli nisem bila. Baje vse plastik fantastik.

Verjetno to enako robo kupujete potem v slo butikih, samo da je nekajkrat dražje. Seveda pa izgleda drugače, ker je zlikani, pokombinirano s kašnim drugim artiklom, v lepem ambientu, za kar je seveda cena višja. 🤦‍♀️🤷‍♀️

Nisem bila nikoli, tri sodelavke od stirih pa isto oblecene.. jst ne maram bit v enakih oblacilih kot ostale..

Ciao punce,

jaz hodim večkrat letno v trgovino Mirella in ne vidim nič spornega v tem.  Kar se tiče ljubeznivosti oziroma ustrežljivosti se to tam težko da dobiti.

Tudi z oblačili iz trgovine Mirella se lahko zelo lepo oblečeš če le veš in znaš kombinirati (NE RABIŠ KUPIT VSEGA KAR JE POCENI). Imajo tudi zelo lepe nevtralne barve. Je res, da v trgovini prevladuje kaos, pač gneča in drugačen postopek nakupovanja kot smo ga mi navajeni ampak vse se navadiš. Predlagam obisk trgovine med tednom in to zjutraj kajti vikendi so polni in večinoma  Slovenci.

Je res kamor koli greš kamor koli se obrneš prodajajo robo iz Mirelle in to do 3x dražje. Portorož in poln Mirelline robe in to za pošteno zasoljeno ceno. Tipo na Facebooku povsod prodajajo njeno robo. Drugače pa ko boste poleti na Obali se zapeljete do Novigrada (center pri parku) in tam je tudi ena trgovina kjer imajo tipo vse po 7€ in je ful podobna ampak bolj urejena in manjša.

 

Drugače pa pravijo dobiš kar plačaš. Kvaliteta res ni presežek ampak kaj lahko pričakuješ če obleka stane 10€? Jo pač imaš eno sezono in vržeš. Iskreno če malo pogledamo trgovine pri nas tipo NY, kjer imaš dražje stvari in isto kvaliteta ni presežek. Dobro zdaj krzno in usnje se ne splača kupit pri Mirelli valda ampak kavbojke, trenirke, tunike in poletne oblekice in sandale pa definitivno.

Tudi sama, ko sem šla prvič nisem bila navdušena ampak probaš pa vidiš da ni slabo.

Bravo .imam oblekce iz tam ze 4/leto se vedno iste .. Sam jest nisem vec ista 🤣tkko da …in kar v butike iz tm prvlecejo a *2ali *3 dajo cene v Lj v butikih ..

Odgovor na objavo uporabnika
Hm, 11.12.2022 ob 12:24

Cune majo lepe in ogromno trgovin tudi v btc je moda ravno iz tam oz roba,sam za info. Da o fb trgovinah ki so v 90% vsa roba iz mirelle ne govorim

Problem je res samo to ker material pa obup. Neprijeten,umeten ..same cudne volne ..viskoze..gadno.

Ful lepe cunje res,samo na kozo pa mi ne odgovarjajo.

Sama nosim xs in vse karvzamem mi je v 99% prav 🙂

🤣🤣🤣🤣🤣 ja zihr ves kaj je viskoza 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

In tam kupis oblekico katera je bila kupljena v Mirelli za 4x nizjo ceno.

New Report

Close