Po oprani žehti sem med oblačili našla kondom
Ko sem oprala pisano perilo, sem naletela na nekaj sumljivega: kondom. Bil je še zapakiran. Z možem sicer že nekaj časa nisva seksala, ampak ko sva, sva brez kondoma. Močno sumim, da me vara. Imava pa tudi 15 let starega sina. Samo ne verjamem, da je od njega. Je še premlad za to.
Kako naj se lotim, da zadevi pridem do dna?
Jaz sem pa skoraj 100% da je mož. Morda sem pristranska, ker poznam osebno en tak primer varanja, pa smo ji vsi govorili, da je sin in jo tolažili, potem pa šok. Bil je mož, ki je hodil na kurbe. No, pri njej je bilo drugače, ker sta imela spolne odnose dolgo brez, saj sta delala na otročku, večkrat pa je naletela na različne pakete z različnimi datumi in sicer prvič v avtomobilu, potem pa v različnih omarah po stanovanju. Pa vžigalnike tudi. Najprej je enega oprala, potem enega v avtu dobila. Smo ji vsi rekli sigurno je sin, on pa vehementno trdil, da ni. Bogi otrok, me kar malo vest peče, ker smo ji toliko trdile, da je zagotovo on, saj najstniki skrivajo take stvari. S časom se je pa izkazalo, da mož točno ve kje so kondomi, datum na njem pa je bil star (ne vem zdaj ali meseci ali celo leta) in je to bil znak, da je bil on. Ni ji nikoli priznal. So pa potem drugi možje slišali nekaj in povedali ženam, te pa naprej, tako da je izvedela od drugih. Sedaj sta ločena, on pričakuje dojenčka z eno mlado, svojega je pa kar zapustil.
E moški moški.. niti varati ne znajo.
A nič ne pregledaš žepov, preden daš prat? Težko boš vedela, ali je od sina, ali od moža, če je med pranjem padel ven. Sin bo najbrž tajil, ker ga je sram. Lahko pa ga na samem vprašaš, če je njegov in da nisi nič huda če je, da je dobro, da misli na svojo varnost. A kaj boš potem, če ti reče vseeno, da ni njegov? Ali boš potem vsa potrta, razočarana in jezna pred sinom? On pa ne bo vedel zakaj? Ja, komplicirana situacija. Raje bodi tiho in še malo bolj opazuj. Pa pregleduj žepe, preden daš prat.
Nehaj dramit. Moški pač varajo je rekla Madona že pred desetletji. Sicer varajo že desettisočletja in ne razumejo zakaj se babe ne moremo navadit na to. Prevaraj ga še ti. Pa kondome imej vedno s seboj tako, da jih bo še mož videl. Malo mu pa le podkuri pod prevarantsko ritjo, da ne bo mislil, da je življenje med. Pa sina ofluhtaj. Kaj se ima pri 15. za gont.
Mož. Ko boš dobila še dodatne dokaze bo na sporedu: bilo je samo enkrat, ne niti enkrat, ona je imela s seboj, jaz sem jo pa nagnal. Do tu ti bo ok in mogoče boš nasedla. Če boš pa vrtala dalje bo pa na sporedu naslednje: samo petkrat, nič nočem od nje, nje ne ljubim, samo tebe ljubim, zate sem se odločil in s tabo bom ostal, ona me je iskala, ona me je klicala, ona me je želela, jaz je nočem, nič ne čutim do nje, nič mi ne pomeni, samo parkrat sva se dobila, nič ni bilo, veš da bi zate naredil vse. Do tu boš že jokala in se zlomila, on bo jokal s tabo in ti obljubil vse in še enkrat vse, prekinil bo z njo stike, vsak dan bo doma dal vse od sebe, te masiral, peljal po trgovinah, na kavo, se pogovarjal, pozabil bo na telefon in računalnik, ker bo s tabo želel gledat tv in brati knjige v tišini. Potem…. potem boš pa nekega spet odkrila kondom, ali še huje, ni kondoma, so pa drugi dokazi, ista ženska. In krog se ponovi. No, toliko da veš kaj te čaka. Srečno.
Ali me vara, 14.12.2022 ob 15:51
Ko sem oprala pisano perilo, sem naletela na nekaj sumljivega: kondom. Bil je še zapakiran. Z možem sicer že nekaj časa nisva seksala, ampak ko sva, sva brez kondoma. Močno sumim, da me vara. Imava pa tudi 15 let starega sina. Samo ne verjamem, da je od njega. Je še premlad za to.
Kako naj se lotim, da zadevi pridem do dna?
Pri nas smo se že v osnovni šoli igrali s kondomi. Kdor je to nosil okrog, je bil frajer, pa tudi napihovali smo jih, kot balone. Tudi Omame in Playboye smo nosili v šolo. Kako je danes s tem, ne vem, ker imajo že vse na telefonih.
Če bi jst tako našla kondom tud pomislila ne bi, da je od moža, valda da je sinov. Poznam moža in mu 100% zaupam in spoštujem in nemogoče, da bi imel drugo. Sploh sva pa skoraj 24 ur skupaj, ker imava skupaj firmo, tako da pri meni ne bi bilo niti kančka pomisleka.
Sploh pa kakšna veza pa je to brez seksa????? Ni čudno, da hodi k drugi, če doma ne dobi.