Se že dogaja
( https://slo-tech.com/novice/t809990 )
Aplikacija za uporabo elektronskih osebnih izkaznic nared.
nekako mi ni jasno, 29.12.2022 ob 21:09
A JE TO RES? O faaak.
Če je to res, pol ste pa vsi najebali. Če je to res, bodo leve fašiste postrelil pred zidom. To je načrtna lobotomija.
Prvi kovid napadel pljuča, tale novi pa možgane tako kot prejšnji pljuča? WTF?
To velja je za B 8.5 različico. A je kdo kdaj omenjal ZOMBI virus.
Prekleti levi fašisti…. Kakšni izmčki od ljudi morajo to biti. Kakšni ljudi so to?
Kako lahko ljudje ta možganski genocid gledate?
Grozljivka. Coronavirus: Omicron BA.5 subvariant may cause more damage – not less: study. Stalno so govorili, da je Omikron manj nevaren, študija je pa potrdila, da je bolj nevaren.
Ni res, da se razvija tako, da je manj nevaren. Ta različica se razvija tako, da napada možgane (kot je prejšnja pljuča).
copy/paste
Nove raziskave o podrazličici koronavirusa Omicron kažejo, da bi lahko patogen spremenil način napada na človeško telo – namesto okužbe dihalnih sistemov preusmeril vse bolj na možgane.
Raziskovalci iz Avstralije in Francije so ugotovili, da je BA.5 – podrazličica koronavirusa, ki je povzročila zdaj največji porast okužb na Kitajskem – povzročila veliko večjo škodo mišjim možganom in gojenim človeškim možganskim tkivom kot prejšnja podrazličica BA.1, kar je povzročilo možgansko vnetje, hujšanje in smrt.
Ugotovitve izpodbijajo splošno prepričanje, da se virusi običajno razvijejo tako, da postanejo manj patogeni.
Neverjetno, kako so levaki v resnici hudobni ljudje. Kako so lahko ljudje tako hudobni?
nekako mi ni jasno, 29.12.2022 ob 21:39
Grozljivka. Coronavirus: Omicron BA.5 subvariant may cause more damage – not less: study. Stalno so govorili, da je Omikron manj nevaren, študija je pa potrdila, da je bolj nevaren.
Ni res, da se razvija tako, da je manj nevaren. Ta različica se razvija tako, da napada možgane (kot je prejšnja pljuča).
copy/paste
Nove raziskave o podrazličici koronavirusa Omicron kažejo, da bi lahko patogen spremenil način napada na človeško telo – namesto okužbe dihalnih sistemov preusmeril vse bolj na možgane.
Raziskovalci iz Avstralije in Francije so ugotovili, da je BA.5 – podrazličica koronavirusa, ki je povzročila zdaj največji porast okužb na Kitajskem – povzročila veliko večjo škodo mišjim možganom in gojenim človeškim možganskim tkivom kot prejšnja podrazličica BA.1, kar je povzročilo možgansko vnetje, hujšanje in smrt.
Ugotovitve izpodbijajo splošno prepričanje, da se virusi običajno razvijejo tako, da postanejo manj patogeni.
Neverjetno, kako so levaki v resnici hudobni ljudje. Kako so lahko ljudje tako hudobni?
A ni covid19 respiratorni virus?
Resnica425, 29.12.2022 ob 21:43
Že zadnjič sem napisala, da so med imigranti tudi Kitajci, ki množično zapuščajo Kitajsko zaradi terorja s covid ukrepi. Ne gre za bolezen, ampak za popolno kontrolo nad ljudmi. Saj Kitajci sami povejo kaj se dogaja. V medijih pa spet dezinformacije.
Omikron BA.5 uničuje možgane, tako kot je prejšnji kovid pljuča.
Zanikovalci itak nimate možganov, vam itak nič ne bo…. Ne biti tako ljubosumni in škodoželjni do tistih, ki jih imajo….
Namesto, da bi ljudi osveščali, so ti prekleti levi genocidni fašisti prišli delat genocid nad narodom.
copy/paste
Nova raziskava ugotavlja, da se z vsako ponovno okužbo s COVID – tudi asimptomatsko okužbo – tveganje za zaplete poveča. To vključuje povečano tveganje za:
kap
srčni infarkt
diabetes
prebavne in ledvične motnje
dolgotrajne kognitivne motnje, vključno z demenco
Vsaka ponovna okužba s seboj nosi tudi tveganje za dolgo trajanje bolezni COVID ali trajajoče simptome bolezni COVID, ki lahko trajajo tedne ali mesece po okužbi.
.https://health.ucdavis.edu/coronavirus/covid-19-information/omicron-variant
Ah ja, 29.12.2022 ob 22:17
kap
srčni infarkt
diabetes
prebavne in ledvične motnje
dolgotrajne kognitivne motnje, vključno z demenco
Vse to so sodobne bolezni. Preberite si kakšno knjigo. Niso te bolezni zaradi covid19. So bolezni, ki pridejo zaradi tega in tega in tega.
Mene ni nič strah. Meni je MON zabava.
Nehajte strašit.
Nepismen?
Piše POVEČA tveganje, z vsako novo okužbo.
“Prekuženost, prekuženost….” ja ja pol pa svizec čokolado zavije.
To, da se tveganje poveča z vsako novo okužbo pojasni vse te kapi itd.
Vlada pa kontra….. valda, več bo okužb, več bo mrtvih.
Bravo… res…. Pa tako oblast bi nam sam Hitler zavidal.
Ne gre za strašenje ampak za to, da so zavladali zanikovalci in da folk najeba zato, ker sploh ne ve zakaj se gre.
nekako mi ni jasno, 29.12.2022 ob 21:46
Omikron BA.5 uničuje možgane, tako kot je prejšnji kovid pljuča.
Zanikovalci itak nimate možganov, vam itak nič ne bo…. Ne biti tako ljubosumni in škodoželjni do tistih, ki jih imajo….
Valjda, ti s kavča boš pa ja več vedelo o razmerah na Kitajskem kot Kitajci sami.
Nič bat, tvoj megle v puhli betici ti noben ne zavida.
Resnica874, 29.12.2022 ob 22:50
Valjda, ti s kavča boš pa ja več vedelo o razmerah na Kitajskem kot Kitajci sami.
Nič bat, tvoj megle v puhli betici ti noben ne zavida.
A ti je kovid že možgane uničil? To so ugotovili raziskovalci iz Avstralije in Francije. Ne jaz iz kavča.
copy/paste
nekako mi ni jasno, 29.12.2022 ob 23:05
A ti je kovid že možgane uničil? To so ugotovili raziskovalci iz Avstralije in Francije. Ne jaz iz kavča.
copy/paste
Pa kaj pol!
Itak enkrat moras umret. Bos vsaj vitko truplo.
Kaj ti ni jasno?
Nisem imel covida. Joj, kaj pa zdaj? Jojmene, covid mi bo požrlo možgane phahahaha.. Kako pa kaj tvoji možgani, ti strdki nagajajo? Ne se razburjat, če ne te lahko še kap rukne. Kar pa ni pametno. Dohtarjev ni, urgence so polne, rešilce ukinjajo. Lahko greš samo direkt na britof.
S temi tvoji člančiči od žnj oseb, od žnj medija si niti riti ne morem obrisat. Zato se ne trudi.
pri gripi je tudi značilno da lahko napada možgane, pa se nič ne sekirate.. ko sem jaz imela ful hudo gripo in konstantni glavobol, ki ga noben tablet ni odpravil, sem imela izrecna navodila, da če ne bom mogla glave sklonit dol da moram nujno na urgenco, ker bi šlo vnetje že na možganske ovojnice. tej virusi so si pa itak sorodni.. torej če niste paničarili zaradi gripe, nehite že paniko zganjat zaradi korone, dovolj je bilo terorja, kraje in ostalega gnusa z zlorabo te bolezni!