Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Sem sramežljiva 21 letnica

Sem sramežljiva 21 letnica

Sem sramežljiva 21 letnica in tudi še nedolžna. Fanta sem že imela, vendar nisva seksala. Sem luštna, tako pravijo. Sem pa malo sramežljiva, imam pa močan spolni nagon. Doma se skoz samozadovoljujem. Zbrala sem pogum in se odločila, da grem drugo soboto v savno. Kam še ne vem. Če je kak moški, ki bi me tam opazoval in si ga mogoče drkal , se pogovarjal z mano, me šlatal in božal, ker ko sem potrebna mi popustijo zavore. Seksala pa ne bi. Predlagajte savno, bom šla tja, kjer se bomo tukaj dogovorili. Bodite normalni, ne tisto hihitanje brezveze pa kazanje s prstom. Pišite tisti, ki ste za stvar in vam to ni smešno, ker mi je že tako nerodno. bodte tam do 45 let, debelih in plešastih ne maram. Pridi potreben s polnimi jajčki. Tukaj bom odgovarjala predvidoma vsak dan do sobote. Predlogi, mnenja.

Odgovor na objavo uporabnika
sem sramežljiva, 31.12.2022 ob 18:15

Sem sramežljiva 21 letnica in tudi še nedolžna. Fanta sem že imela, vendar nisva seksala. Sem luštna, tako pravijo. Sem pa malo sramežljiva, imam pa močan spolni nagon. Doma se skoz samozadovoljujem. Zbrala sem pogum in se odločila, da grem drugo soboto v savno. Kam še ne vem. Če je kak moški, ki bi me tam opazoval in si ga mogoče drkal , se pogovarjal z mano, me šlatal in božal, ker ko sem potrebna mi popustijo zavore. Seksala pa ne bi. Predlagajte savno, bom šla tja, kjer se bomo tukaj dogovorili. Bodite normalni, ne tisto hihitanje brezveze pa kazanje s prstom. Pišite tisti, ki ste za stvar in vam to ni smešno, ker mi je že tako nerodno. bodte tam do 45 let, debelih in plešastih ne maram. Pridi potreben s polnimi jajčki. Tukaj bom odgovarjala predvidoma vsak dan do sobote. Predlogi, mnenja.

KOKOŠI na delu… če slučajno greste “tja” si dajte zamašek v rit

_;:, 31.12.2022 ob 18:42

KOKOŠI na delu… če slučajno greste “tja” si dajte zamašek v rit

ne razumem tvojega odgovora. jaz nisem nobena kokoš, opažam pa, da so tukaj sami zajebantje. očitno iz tega ne bo nič, bom poskusila na drugih spletnih zmenkih.

odgovori na mail, lahko se kaj zmeniva.

Moj mail je [email protected]

oooj katero savno bi šla kolk imaš košarico modrčka 🙂🙂😉

Če si resna me kontaktiraj:

[email protected]

Zrel, zanesljiv, izkušen, diskreten

Opazovanje punce v savni me zelo rajca,jaz sem takoj za.Piši na   [email protected]

Cau

Če iz Lj pojdi v Atlantis, v vsaki savni boš našla tipe ki te bodo gledali, lohk ti jo bo pilota in ti prst v picko vtaknil… Boš videla, začni s pogledi in garantiram, brez zadržkov boš imela savna orgazem.. Poznam take nagibe… Jest sem si jo že pri 7. Letu rajcala in skoz.. Se v savno bi šla.. Da mi jo kdo poliže..

L. P. Nataša

Me zelo rajca to kar si napisala in sem resen 34-letnik.Iz kje si. Atlantis savna? [email protected] je moj mail.Piši

Nataša,z veseljem in največjim užitkom ti jo poližem,če greš z menoj v savno.piši na   [email protected]

Cau

sedaj tega ne prakticiram več, ker imam hepatitis in ne bi rada okužila še drugih. hvala za ponudbo.

Sem iz Lj… In rada bi res, da mi jo kdo poliže v savni, in drugi gleda, lohk si ga drka.. To me rajca… In pri orgasmih sem zmerno glasna. A te moti to?

Nataša

Anonimno 3441, 03.01.2023 ob 11:15

Sem iz Lj… In rada bi res, da mi jo kdo poliže v savni, in drugi gleda, lohk si ga drka.. To me rajca… In pri orgasmih sem zmerno glasna. A te moti to?

Nataša

Nataša

Piši mi na [email protected] pa greva v savno in ti jo poližem, pojem in še kaj.

Morda v Atlantisu?

O Nataša, jaz sem iz Ljubljane. Tudi jaz ti jo lahko poližem.

Piši na mail [email protected]

Preveri moj oglas in mi piši…

IŠČEM SUGARBABY!

en se spet norca dela iz polnojajčnikov. ojla sem helemnca in bi bila rada polizana sredi savne v  lj. pridi te čakam. pa drugi naj bo zdraven da si ga drka. pa tretji za vogalom

Sem prebrala. Si zelo mikaven. Torej lohk računam na nežnost in nagrado. Nusem požrešna, se pa rada razvajam. Z nežnostjo.. Da mi jo poližeš, se lepo igrava, lohk mi ga daš od zadaj. Anala pa odpade..

Kaj meniš….

Nataša

Menim, da boš zadela terno. Le izkoristi ga, mladca.

Jz pa malo strajejši žrebec   hehehe.

Če te zamika    [email protected]

Kaj ste se kle ene vštulile v moj prispevek. Odpri si svojega

Danes ob 18 uri pridem v atlantis, če koga zanima naj bo tam. Spoznal me boš tako, imam dolge rjaves lase in v popku uhanček.

Si kaj za vikend v Atlantisu sramežljiva. Bi prisel in s tabo sel v savno.Sem 33 letni fant vedno pohoten trenutno samski.

včer je bilo ok v savni, še vedno imam spermo na joškicah, se nisem spoh tuširala in bom še počakala s tem, saj je super občutek. hitr si moram najti enega moškega, saj tole je ok, sperma mi je ok. danes grem spet v savno, komaj sem na šiht prišla že fantaziram, čist sm mokra. kle pa same ženske.

sem sramežljiva, 05.01.2023 ob 07:43

včer je bilo ok v savni, še vedno imam spermo na joškicah, se nisem spoh tuširala in bom še počakala s tem, saj je super občutek. hitr si moram najti enega moškega, saj tole je ok, sperma mi je ok. danes grem spet v savno, komaj sem na šiht prišla že fantaziram, čist sm mokra. kle pa same ženske.

Sramežljiva si za vikend kaj v Atlantisu ali pa drug teden med tednom.Rad bi ti dal svojo spermo kamor bi želela. Sem prijazen 33letni fant.Najprej bi ti tvojo pomagu zmasirat in si ga zraven drku 🙂

za vikend najbrž ne bom

sem sramežljiva, 05.01.2023 ob 11:52

za vikend najbrž ne bom

Sporoči, ko boš kaj med tednom.Popoldne imam čas.

New Report

Close