fuk nad mojim fletom
Vsak dan poslušam žensko stokanje ah ah ah ah zjutraj in ponoči. Saj me ne moti to, ampak me moti pa to, ker je slišat res amatersko vse skupaj traja 5 minut in je končano. Po slišanem res počasen tempo. Ja to me razpizdi totalno, ker je amatersko. Prtisn jo da se dere in fukej. Bom šev jaz gor pizdu mater, da pokažem kako se stvarem streže. Da bo poslušal še sosed pod mojim fletom minimalno cca 1 uro. ZDAJ JE PA DOST!
sosed691, 01.01.2023 ob 17:18
Vsak dan poslušam žensko stokanje ah ah ah ah zjutraj in ponoči. Saj me ne moti to, ampak me moti pa to, ker je slišat res amatersko vse skupaj traja 5 minut in je končano. Po slišanem res počasen tempo. Ja to me razpizdi totalno, ker je amatersko. Prtisn jo da se dere in fukej. Bom šev jaz gor pizdu mater, da pokažem kako se stvarem streže. Da bo poslušal še sosed pod mojim fletom minimalno cca 1 uro. ZDAJ JE PA DOST!
Če ne želiš staknti kakšne bolezni.
Amater, 01.01.2023 ob 19:33
Ne seri. Poznamo take nakladače, kot si ti. Tvoj zgornji sosed žensko vsaj obdeluje, ti pa sanjaš kaj bi naredil, ampak bo zagotovo ostalo samo pri tem.
Tkole nekako gre … pes, ki laja ne grize.
Poznamo take, ki provocirajo s takimi “pes ki laja ne grize” in potem na koncu ti prevaraš moža, ko ti pokaže batino pred tvojimi očmi in te pofuka na povno, ker se ne moreš upreti.