Danes izvedela njegovo skrivnost
Ja, na novega leta dan sem izvedela, da ima že nekaj let skrivnost, ki jo skriva pred mano. Ne vem zakaj je to skrival pred mano, kaj res misli, da sem tako nerazumevajoča in nazadnjaška? Me je kar prizadelo, da je leta tako banalnost skrival pred mano. Le za kakšno me ima, da mi ni zaupal? Sedaj se je zaprl in ne komunicira z mano, mene pa razžira. Čemu taka skrivnostnost?
Znanka, mi je povedala, da ga je videla z najinim otrokom, kako je odhajal iz hiše staršev svoje bivše.
Z bivšo sta živela z njenimi starši in ko ga je zapustila, je on živel pri njih dokler ni spoznal mene. Bilo mi je nenavadno, samo nič takega kar mi ne bi bilo sprejemljivo, nikoli kaj dosti o tem nisva govorila.
Edina možna razlaga, ki mi pri vsem tem pride na misel je, da je tam tudi bivša in da do nje ni čisto ravnodušen. Zakaj bi sicer skrival pred mano!?
izdana novoletna skrivnost, 01.01.2023 ob 23:08
Ja, na novega leta dan sem izvedela, da ima že nekaj let skrivnost, ki jo skriva pred mano. Ne vem zakaj je to skrival pred mano, kaj res misli, da sem tako nerazumevajoča in nazadnjaška? Me je kar prizadelo, da je leta tako banalnost skrival pred mano. Le za kakšno me ima, da mi ni zaupal? Sedaj se je zaprl in ne komunicira z mano, mene pa razžira. Čemu taka skrivnostnost?
Znanka, mi je povedala, da ga je videla z najinim otrokom, kako je odhajal iz hiše staršev svoje bivše.
Z bivšo sta živela z njenimi starši in ko ga je zapustila, je on živel pri njih dokler ni spoznal mene. Bilo mi je nenavadno, samo nič takega kar mi ne bi bilo sprejemljivo, nikoli kaj dosti o tem nisva govorila.
Edina možna razlaga, ki mi pri vsem tem pride na misel je, da je tam tudi bivša in da do nje ni čisto ravnodušen. Zakaj bi sicer skrival pred mano!?
Če res ne bi bila nazadnjaška, kot zase pišeš, potem bi razumela. Ljudem pri katerih je dolgo let živel, verjetno jim je tudi hvaležen za kasneje, ko ni bil več z (njihovo hčero) smel je bivati tam. Prišel je samo ponosno pokazati otroka. Kje ti vidiš tukaj težavo? Babe skoz vidite probleme kjer jih ni.
Pokazat je prišel otroka. Ti pa že cel cirkus okrog tega. Povedal ti ni, ker tako kot zdaj delaš težavo, tako bi tudi v primeru, če ti tega ne bi zatajil.
Idiot, 02.01.2023 ob 10:30
Res, zakaj skrivnost, če ni nič za skrivat? Sama bi tudi želela vedeti. Vztrajaj na pojasnilu.
Če pa celo štalo dela okrog tega, to je razlog, da ji ni povedal.
Žensk ne moreš razumet: ena kavica, en telefonski klic, sporočil za rojstne dneve, praznike, ali kazanje otroka še ne pove nič. Razen tega, da spoštuje starše, da so mu nudili streho dokler si ni opomogel, da jim je hvaležen.
Zaradi drame ti ni povedal.
In kaj zdaj, zdaj veš in kaj boš naredila? Popolnoma NIČ, samo (psihično) ga boš jebala do konca, dokler ne bo sam zahteval ločitev. Take ste babe. Pričakuješ spoštovanje in enakopravnost, sama pa tega nisi sposobna.
Ljudje, ki so bili do tebe NEKOČ dobri se ne BRIŠE IZ ŽIVLJENJA, NE BLOKIRA, NE IGNORIRA.
Ne verjamem, 01.01.2023 ob 23:14
Če bi bila tam bivša, je v bistvu vseeno, on je šel na obisk k bivšima tastu in tašči, ki ga nista vrgla na cesto.
Lepo od njega.
In prepričana sem, da je šel tja s takim namenom, drugače bi šel sam in ne z otrokom.
Točno o tem sem pisal. Starši so tam in bivša. Samo otroka je šel pokazat.
Anonimno 2203, 02.01.2023 ob 12:59
Skrivnosti za zakon niso dobre, sploh pa ne take, ki so povezane z bivšimi. Sam je kriv, da si ženska zadeve zdaj po svoje razlaga.
Ja temu sledi razveza 2023, ker ne bo prenehala s 1001 vprašanji kot so; zakaj ne, zakaj to, zakaj sam, zakaj k njim, ali je bila doma ali ne. Domneva, torej ne veš. Ali prejebeš oba, morda pa je to naredil namensko, DA SE REŠI TEBE, izvirno fantek.
Pa meni ni to “skrivnost” …? Pač nekaj kar ni želel povedat, ker je vedel kaj bo sledilo.
Hmnja, to so nekak občutljive stvari. Po reakciji njega, očitno zelo, če se sedaj muli. In o ostalo v zraku. In o del ostal na stopnji tempirana bombe. Ko bosta zadihala, se poskušajte pogovoriti. Ker je komunikacija tudi zato, da si človek sam sebi ne odgovarja s predvidevanji, dvomi na tisto, kar naj bi odgovoril, povedal drugi. Saj ni treba razglabljati v nedogled. Toliko, da so stvari jasne, čiste. Ker v nasprotnem si v končni fazi tudi avtorica lahko misli kar želi. In Mi nismo pravi odgovor. Ker bo v zraku toliko časa, dokler ji on sam kaj ne pove. Če je šel k njim na obisk in je hkrati ponosno pokazal kot srečni očka otroka, upam, da jim je avtorico ponosno pokazal vsaj na sliki.
In kako vemo, da je tip “samo šel pokazat otroka bivši tašči in tastu, po možnosti pa še bivši punci”? Kako vemo, da tja ne hodi na redni bazi. Ta situacija zveni povsem bolano. Da o tem, da otroka na skrivaj pred materjo vozi na neke obiske niti ne govorimo. Tale tip nima tri čiste. Če bi bila situacija normalna, bi človek pač šel tu pa tam na obisk, če se že tako dobro razumejo, otroka pa vzel s sabo, če bi se s partnerko tako zmenila.
Radovan, 02.01.2023 ob 10:49
Če pa celo štalo dela okrog tega, to je razlog, da ji ni povedal.
Žensk ne moreš razumet: ena kavica, en telefonski klic, sporočil za rojstne dneve, praznike, ali kazanje otroka še ne pove nič. Razen tega, da spoštuje starše, da so mu nudili streho dokler si ni opomogel, da jim je hvaležen.
Zaradi drame ti ni povedal.
In kaj zdaj, zdaj veš in kaj boš naredila? Popolnoma NIČ, samo (psihično) ga boš jebala do konca, dokler ne bo sam zahteval ločitev. Take ste babe. Pričakuješ spoštovanje in enakopravnost, sama pa tega nisi sposobna.
Ljudje, ki so bili do tebe NEKOČ dobri se ne BRIŠE IZ ŽIVLJENJA, NE BLOKIRA, NE IGNORIRA.
Ah ja.
Po mojem je šel k bivšemu tastu, moški smo taki da se družimo tudi če se z ženskami skregani.
Če je to sploh res.
In kako veš za otroka? Lahko zaupaš svoji kolegici? Ene so take da namerno špetir delajo in potem moreš ti nič kriv stalno dokazovati eni zafrustrirani babnici da nima prav (in to je misija nemogoče ker kako bi drznil rušit iluzije njene pravičniške jeze in njene svete kolegice ki se ji fučka za njeno srečo).
Toliko o tem.
Daj no! “Ena znanka mi je povedala” , tastare babe so uporabljale “ ena oseba mi je povedala”…
Če se ne znate zmenit, pač raje ne bodite skupaj ali pa si nehajte iskat probleme. Če znaš obdržati normalne odnose tudi z bivšimi družinami, potem si zelo pošlihtan človek.
Če boš pa ti raje padala na izjave tvojih znank namesto na odnos s svojim partnerjem, pa kar idi k tem tvojim znankam.
Radovan, 02.01.2023 ob 10:42
[/quo
Če res ne bi bila nazadnjaška, kot zase pišeš, potem bi razumela. Ljudem pri katerih je dolgo let živel, verjetno jim je tudi hvaležen za kasneje, ko ni bil več z (njihovo hčero) smel je bivati tam. Prišel je samo ponosno pokazati otroka. Kje ti vidiš tukaj težavo? Babe skoz vidite probleme kjer jih ni.
Pokazat je prišel otroka. Ti pa že cel cirkus okrog tega. Povedal ti ni, ker tako kot zdaj delaš težavo, tako bi tudi v primeru, če ti tega ne bi zatajil.
Bravo, kure vidijo povsod težave. Ravno včeraj smo bili povabljeni (moški) motoristi na otvoritev lokala. Glej ga ni ga vraga, da se k enemu ni baba zraven prištulila k grupi 20 moških. Bolnice. Nekatere je strah lastne sence. Od svojega partnerja je 10 let starejša pa tako ljubosumna nanj, da mu dihat ne dovoli…neumne kokoške.
Vsaka bivša je del njegovega življenja, dajte si to že dopovedati! Tega ne moreš izbrisat ne ignorirat.
Če je podstrešje pošlihtano, bivša ni tvoja težava-TI SI SAMa zato ti revček ni povedal.