Loredan se je moral opravičiti Zokiju!
Hahahahahahaha, kar DVE opravičili je moral zdravstveni minister javno na TV-ju ponižno odblejati Jankoviču!🤣🤣🤣🤣🤣 Zoki pa velikodušno SPREJEL dve opravičili! Loredan je preveč vroče glave in eksplozivnega karakterja za ministra!! A ne bo drugič raje 2x premislil, preden blebeta traparije, da se mora kasneje ponižno opravičevati??? Gotovo mu je to Golobček naročil, on pa Zoki sta frenda.
Politični analitik, 09.01.2023 ob 19:08
Hahahahahahaha, kar DVE opravičili je moral zdravstveni minister javno na TV-ju ponižno odblejati Jankoviču!🤣🤣🤣🤣🤣 Zoki pa velikodušno SPREJEL dve opravičili! Loredan je preveč vroče glave in eksplozivnega karakterja za ministra!! A ne bo drugič raje 2x premislil, preden blebeta traparije, da se mora kasneje ponižno opravičevati??? Gotovo mu je to Golobček naročil, on pa Zoki sta frenda.
Slika pove več, kot dejanja – rožičke na glavi si lahko v mislih narišeš ( slika je s pogreba Janeza Zemljariča prejšnji teden):
atikin, 09.01.2023 ob 19:25
Vprašanje, koliko časa bo še izdržal bit takole Golobova marioneta.
Škoda ga je za to, je sposoben za mnogo več, samo ne sme, ker mu dirigirajo drugi, kako in kaj mora.
z marionetami? od kje ?. golob in loredan se dobro razumeta, ni potrebe po marionetizmu :). se znata vse zmenit.
bruhanje, 09.01.2023 ob 19:40
Ma da ti gre na bruhanje…res. Minister se gre opravičit županu. Pa lepo vas prosim, kam gre ta država!!
gre za mafijske posle, novogoriška golob kučan komunistična mafija, ki dela posle z drugimi mafijami, bešić je zajebal, zato se je moral opravičiti šerifu cokitu. slovenci ste le sužnji te mafije, vedno ste bili
res je to in je vedno bolj vidno – pošten je, pove tako kot je, ne ovinkari, ne cinca in ne išče uslug… v smislu mi tebi ti nam – pa se bomo zdilali in delali lepe…
to vsi vemo,da je politično opravičilo… se mi smili… to je dokaz kako močan lobij je jankovićev… upam, pa da so vsaj ljubljančani spregledali in da ga pošljejo na smetišče zgodovine, če bodo hoteli kdaj imeti kaj od dejanske urejenosti ljubljane od koga bolj poštenega.
in jaz čisto verjamem, da je janković koval kje kakšne plane kaj z zemljišči… to čisto verjamem… minister ga ni obtožil, ampak je samo na glas povedal kaj se sliši iz več strani… in prav,da je povedal… morda je s tem vsaj ustavil te zlobne plane Jankovića tako, ker če bi zdaj res kaj prodal, potem bi se dokazal v sam v takšni luči… izgovora ne bi ve imel za se delat lepega.
jaz verjamem v Loredana in vem,da bo naredil več kot so vsi zdr. ministri do sedaj.
xygvj, 09.01.2023 ob 20:06
Za to, da se je Loredan opravičil Jankoviču, je samo en razlog – če se kregajo, vsem padajo rejtingi. In samo to je.
Daj odjebi, trol z naključnimi črkami!! Si že dovolj smetila po vseh tema in čisto vse, kar je levo sprejemaš totalno brez kritike in brez karkšnega koli uvida. Ne, ni se opravičil, ker se ni fajn kregat (Loredan je že večkrat dokazal, da nima dlake na jeziku in pove, kar komu gre in se nič ne opravičuje), opravičil se je, ker je Zoki od Robija zahteval, da se mu Dani javno opraviči. In Robi je Daniju ukazal, da se mora opravičit.
Žal mi je za ministra Loredana. Kar zjecljal je to opravičilo. Ni šlo skupaj k njegovemu temperamentu. Jankovič se je pa prav zadovoljno nasmihal tam v ozadju… Za posrat!!
Ostane nam samo še eden redkih poštenih v zdravstvu, ki se pojavljajo v javnosti, to je dr. Brecelj. Samo njega še imamo, “nekupljenega”. Samo on bo še edini v javnost povedal resnico. Svaka mu čast!
Loredan mi je bil top. Ne ve vem več, kaj se dogaja…
ammm, 09.01.2023 ob 20:26
Žal mi je za ministra Loredana. Kar zjecljal je to opravičilo. Ni šlo skupaj k njegovemu temperamentu. Jankovič se je pa prav zadovoljno nasmihal tam v ozadju… Za posrat!!
Ostane nam samo še eden redkih poštenih v zdravstvu, ki se pojavljajo v javnosti, to je dr. Brecelj. Samo njega še imamo, “nekupljenega”. Samo on bo še edini v javnost povedal resnico. Svaka mu čast!
Loredan mi je bil top. Ne ve vem več, kaj se dogaja…
politika je to – politika se temu reče… to se dogaja… politika je umetnost usklajevanja interesov… problem je samo, ker je tukaj nekdo tak, ki ima interese “lopovske”… in to je Janković…
Goloba pa že tako napadajo vsi iz vseh strani in si zdaj ne želi še jankovića in zato je šel po mojem umirjat stvar… ker če bi z Loredanom zminirala še jankovića mu bo politika sesula vlado… in bomo imeli spet jajceglava na oblasti… čeprav janković je slab – to vsi vemo… se zavedajo tud v Gs,da njegovi posli niso čisti zato pa ga iz politične taktike niso minirali s svojim kandidatom v lj , ampak da bi se mu pa čisto zlizali pa tudi niso in so šli s svojo listo…
politika je K. ne pravijo zaman.
Loredan pa je za to preveč pošten.
Da mu je Zoki obljubil, da bodo Ljubljančani prišli do osebnega zdravnika in da je rešitev konkretiziral ( npr. da naj si tisti, ki nimajo stalnega prebivališča v Ljubljani, poiščejo osebnega zdravnika tam, kjer imajo stalno prebivališče. Tako bi se sprostila prosta mesta za Ljubljančane). To bi bila konkretna in hitra rešitev problema osebnega zdravnika v Ljubljani. A je bil v ozadju drugačen deal?
Anonimno 4044, 09.01.2023 ob 20:32
politika je to – politika se temu reče… to se dogaja… politika je umetnost usklajevanja interesov… problem je samo, ker je tukaj nekdo tak, ki ima interese “lopovske”… in to je Janković…
Goloba pa že tako napadajo vsi iz vseh strani in si zdaj ne želi še jankovića in zato je šel po mojem umirjat stvar… ker če bi z Loredanom zminirala še jankovića mu bo politika sesula vlado… in bomo imeli spet jajceglava na oblasti… čeprav janković je slab – to vsi vemo… se zavedajo tud v Gs,da njegovi posli niso čisti zato pa ga iz politične taktike niso minirali s svojim kandidatom v lj , ampak da bi se mu pa čisto zlizali pa tudi niso in so šli s svojo listo…
politika je K. ne pravijo zaman.
Loredan pa je za to preveč pošten.
Mislim, da je Loredan Jankoviću z namigom o govoricah preprečil prodajo zdravstvenih domov. Razkril ga je, zdaj bo šerif pod drobnogledom javnosti in bo najpametneje, da si začne prizadevati, da dobimo družinske zdravnike v javnem zdravstvu. Ker so nedokazani namigi, se je Loredan formalno opravičil. A v zadnjem mesecu je iz ljubljanskih omar potegnil ogromno okostnjakov. Prej nismo vedeli, kaj se dogaja.
cilj dosežen, 09.01.2023 ob 21:01
Mislim, da je Loredan Jankoviću z namigom o govoricah preprečil prodajo zdravstvenih domov. Razkril ga je, zdaj bo šerif pod drobnogledom javnosti in bo najpametneje, da si začne prizadevati, da dobimo družinske zdravnike v javnem zdravstvu. Ker so nedokazani namigi, se je Loredan formalno opravičil. A v zadnjem mesecu je iz ljubljanskih omar potegnil ogromno okostnjakov. Prej nismo vedeli, kaj se dogaja.
se strinjam. MI je hudo za Loredana, da so ga tako zvili, ampak s tem to, da je obelodanil namere, je že veliko naredil oz. preprečil. Zdaj se bodo kar našli družinski zdravniki v Lj, boste videli..