Ženi se je zelo povečal libido
Se to vsem ženskam po določeni starosti? Žena je pred kratkim praznovala 35. rojstni dan in zadnja dva tedna je nenormalno potrebna.
Seksala bi vedno. Najino 4 letno hčerko dama spat nato pa me kar naskoči in me pogleda v oči in mi reče: fukala bi
Nobene predigre nobenega cartanja. in to zadnja dva tedna skoz. Vedno ko ta mala spi ali je pri babici bi žena rada seksala. Vedno ko sva sama mi že tišči roke v hlače im me sprašuje če mi kaj stoji.
Včeraj sma 9 krat danes pa 11 krat. Hoče analno, hoče da ji zarinem dildo itd…
Čisto sem že izmozgan. Ne morem več. Čeprav sem moški. Ljubim svojo ženo ampak ko je preveč je pač preveč…
Kako ji naj povem naj se malo umiri? Zakaj se ji to dogaja? Kakšna fora z hormoni ali kaj druga fiziološkega?
Poznava se 10 let poročena 5 in nikoli se še to ni zgodilo. Prej sva imela kar vredu spolno življenje – nič posebnega. Zdaj pa se je tako spremenilo pa nevem zakaj.
Se še kateri ženski to dogaja?
Ok, pravijo, da ko ženska rodi, da jo za nekaj časa mine sex … no, imata že 4-letno hčerko, morda jo je sedaj spet prijelo.
Sem slišala, da ženske po 30-tem, proti 40-tem letu so zelo potrebne, lahko ti povem samo svojo izkušnjo, da
sem zelo potrebna, si vzamem čas in potem to traja 2 uri, 4 ure, celo noč, cel dan, cel popoldan, …
mogoče pa imejta še kakšnega otroka
RokSaasssssssss, 12.01.2023 ob 21:49
Se to vsem ženskam po določeni starosti? Žena je pred kratkim praznovala 35. rojstni dan in zadnja dva tedna je nenormalno potrebna.
Seksala bi vedno. Najino 4 letno hčerko dama spat nato pa me kar naskoči in me pogleda v oči in mi reče: fukala bi
Nobene predigre nobenega cartanja. in to zadnja dva tedna skoz. Vedno ko ta mala spi ali je pri babici bi žena rada seksala. Vedno ko sva sama mi že tišči roke v hlače im me sprašuje če mi kaj stoji.
Včeraj sma 9 krat danes pa 11 krat. Hoče analno, hoče da ji zarinem dildo itd…
Čisto sem že izmozgan. Ne morem več. Čeprav sem moški. Ljubim svojo ženo ampak ko je preveč je pač preveč…
Kako ji naj povem naj se malo umiri? Zakaj se ji to dogaja? Kakšna fora z hormoni ali kaj druga fiziološkega?
Poznava se 10 let poročena 5 in nikoli se še to ni zgodilo. Prej sva imela kar vredu spolno življenje – nič posebnega. Zdaj pa se je tako spremenilo pa nevem zakaj.
Se še kateri ženski to dogaja?
Ja aba naturlich. Meni se je pričelo tole nenasitnost po 42, pa še traja.
Lahk tud da telo cuti da gre h kraju za otroka nosit. In potem znori.
Noben tip takega tempa nemore razen uni k so odvisni od sexa.
Pac ji lepo poves da tkole ne b slo vec naprej. Tvoj telo ni narjeno za take sexe.unicuje te.ti morss bit zmatran do neba.
Ce bo uzaljena. Jo stisn k seb pa povej da to ni ok za zdravje. Da lahko lepo 1x na dan. In to je to. Tud sperma mora se nardit. Al ona misl da jo mas v 100l vrecki v jajcih.
V bistvu smo me ženske zelo čustvena bitja in nam je pomembno, da se zavedamo, da smo ljubljene. Kadar se počutimo varno v bližini moškega si kar močno zaželimo …. Praviš, da ljubiš svojo ženo in ona verjetno tebe. Verjetno je samo v takšnem obdobju ko malo več potrebuje, ti pa zaupa se vidi, zato je pa taka. Svetujem, da še malenkost počakaš mogoče teden ali pa dva. Če se ne umiri potem pa ukrepaj. Povej ji, da se bo morala malo umiriti.