Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Meni je pa naš premier prav grd

Meni je pa naš premier prav grd

Tako navdušenje s strani žensk  ko je Golob nastopil vlado. Ampak meni je pa prav grd, neurejen deluje, zelo zguban,, da ne govorim njegova hoja, OMG, totalno nemoska, kar malo poskakuje, prav čudno hodi.  Pa tudi majhen je. Zadnjič je bil poleg Janković, pa je bil Zoki pravi dec napram njemu .

Jajo tudi ni lepotni presežek, sploh pa Tonin, Grims in recimo Zver 🙂 naj bodo grdi, samo da bi bili pošteni, kar pa NISO!

Vidno se je postaral v kratkem času. Tista, ki se je nalepila nanj pa je navadna sponzorusa.

Se mi zdi, da so mu daljši lasje bolj pasali. Vendar sem ugotovila, da ima spodaj kar lepo plešo. Hodi pa res čudno. Mah, ni nek presežek lepote, res ne.

Tudi meni je podpovprečen, zelo zguban. pa tudi majhen je, hodi pa res hecno, mal kot po oblakih🤣.

hodi kot da ga ima not.

Doma imam dosti lepšega. Hoja pa sploh zmaga

Odgovor na objavo uporabnika
Petra923, 13.01.2023 ob 15:13

Se mi zdi, da so mu daljši lasje bolj pasali. Vendar sem ugotovila, da ima spodaj kar lepo plešo. Hodi pa res čudno. Mah, ni nek presežek lepote, res ne.

on bi očitno rabil take čevlje za povišanje, ker ima Napoleonov kompleks, zato tudi tako poskakuje med hojo:

….https://www.amazon.com/CALTO-Invisible-Height-Increasing-Elevator/dp/B00LCLJQY2

https://www.jennenshoes.com.au

Meni je vedno deloval lep in predvsem sposoben. Tako mlad z uglednim doktoratom. Na hojo nikoli nisem bila pozorna, se je pa v zadnje pol leta zelo postaral.

Grd ni, lepotec pa tudi ne 😃

Veganstvo je glavni vzrok. Koža pri njem se je povesila. Mišice ne dobijo hrane zaradi odsotnosti beljakovin živalskega izvora! S tem bodo tudi kosti prhke in bo vedno nižji. Vse to zaradi kaprice in sledenja prehranski modi??

Kar ok, 13.01.2023 ob 15:29

Meni je vedno deloval lep in predvsem sposoben. Tako mlad z uglednim doktoratom. Na hojo nikoli nisem bila pozorna, se je pa v zadnje pol leta zelo postaral.

na tematiko “lepote in uspešnosti” v gospodarstvu med vodilnimi lahko napišem  dobro bralno uspešnico, pri tujem založniku 🙂

Ker že ravno padaš na lepoto in to avtomatsko.. AMpak ti razumem, ker so ti bili taki morda “nedosegljivi”. Pa ti napišem, da so včasih zasebno dosti bolj pokvarjeni, kot drugi moški, ki niso vodilni, na vodilnih stolčkih.

Obleka in zunanjost še ne naredita človeka šik in poželjivega v celoti, predvsem tistega na očeh javnosti, tako poželjivega takega moškega med ženskami. Sploh če imaš kakšnega takega možnost poznati , z njim sbivati skozi različna njegova življenska obdobja in ko za zidovi vrže dol svojo fasado za javnost 🙂

briha me kako izgleda in kako hodi. Pri meni štejejo samo dejanja.

Tunc, 13.01.2023 ob 14:53

Tako navdušenje s strani žensk  ko je Golob nastopil vlado. Ampak meni je pa prav grd, neurejen deluje, zelo zguban,, da ne govorim njegova hoja, OMG, totalno nemoska, kar malo poskakuje, prav čudno hodi.  Pa tudi majhen je. Zadnjič je bil poleg Janković, pa je bil Zoki pravi dec napram njemu .

Kakšen se ti je potem zdel prejšnji premier?

Hojo ima POPOLNOMA GEJEVSKO.

Saj ni na tekmovanju za mistra sveta, ampak je premier Slovenije. Za ta položaj zunanji videz ni važen.

izgubili kompas, 13.01.2023 ob 15:55

Saj ni na tekmovanju za mistra sveta, ampak je premier Slovenije. Za ta položaj zunanji videz ni važen.

Zdrava morala ( da ne zavajaš javnosti po nepotrebnem in z namenom prikrivanja), nenatripan ego in zdrav karakter so še kako pomembni. Je javna oseba.

Meni tudi ni všeč – in kaj? Saj ni v službi zato, da bi bil lep. Bi bilo bolj pomembno, da bi bil pošten človek in dober voditelj naša države, pa nisem prepričana, da je.

atikin, 13.01.2023 ob 15:58

Zdrava morala ( da ne zavajaš javnosti po nepotrebnem in z namenom prikrivanja), nenatripan ego in zdrav karakter so še kako pomembni. Je javna oseba.

Pa jasno:  “lepa” morala in “lep” karakter…. da ne bo samo o “lepi” zunanjosti  pri politikih in gospodarstvenikih govora.

Zelo se je postaral, prav zanikrno deluje, zanemarjeno. Hojo ima res  čudno,  hecno, kar mal poskakuje, sploh pa je majhen , 170 cm, izpod 185 cm moški ni za pogledati . On je zdaleč od lepega moškega.

Recimo meni pri njemu ni všeč čisto nič. Majhen je, suhcan, nikakršni lasje, smešno hodi, domišljav….na denar pa tudi nisem mahnjena.

avokado149, 13.01.2023 ob 18:22

Recimo meni pri njemu ni všeč čisto nič. Majhen je, suhcan, nikakršni lasje, smešno hodi, domišljav….na denar pa tudi nisem mahnjena.

Isto meni,  niti ena stvar na njemu mi ni všeč

Kot politik nima pojave. Niti ni noben lepotec, ravno obratno, prav nikakav je, deluje povaljano, neurejeno. Njegov značaj mi je pa čuden, zelo ego tip, zato je tudi šel takrat med protestnike paciente , ker on psihično ne prenese da bi bil kdo proti njemu. Če se ga opozicija hoče znebiti, naj organizirajo proteste, zvilo ga bo , sesulo ga bo.

saj ga ni politika ki bi bil lep

Zelo zelo se je postaral , v zadnjem letu ne neprepoznaven . Včasih pred dvema letoma je zgledal v redu, sedaj pa poraz

New Report

Close