Miha Herzog zapustil Saško Lendero
“Sedim, premišljujem in ne vem, kako naj povem. Težko mi je! Že nekaj časa mi je zelo težko. Boli bolj, kot se da povedati! Med vas sem v preteklih letih delila marsikaj – radostne in grenke trenutke svojega življenja, a nikoli si nisem mislila, da bom kdajkoli morala deliti to, kar moram danes,”
In kdo je njegova nova izbranka, kdo ve?
Scgnv, 13.01.2023 ob 18:03
Mi je žal zanju. Je pa ravno 14 dni nazaj pisalo da je šel k vedezelbacu Blažu in mu je ta povedal par stvari ki jih ve samo on (Miha)
Kaj je imel kakšno ljubico? Ana Roš bo pa naslednja, samo da tadva ne bosta zdržala eno leto pa pol ampak manj
nekam velik ga je zadnje cajte v medijih videt s tem Blažem… da ni morda on oz. druženje z njim povod za to ločitev?
pobeg, 13.01.2023 ob 17:26
“Sedim, premišljujem in ne vem, kako naj povem. Težko mi je! Že nekaj časa mi je zelo težko. Boli bolj, kot se da povedati! Med vas sem v preteklih letih delila marsikaj – radostne in grenke trenutke svojega življenja, a nikoli si nisem mislila, da bom kdajkoli morala deliti to, kar moram danes,”
In kdo je njegova nova izbranka, kdo ve?
Jest jo vzamem, je kot miška katera gleda iz žaklja moke, kwa bi ji delow, klub zelo zrelim letom bi jo na kito metow
O, mu bo še žal temu tipu. Mislim, da lepše 50 letnice ni na svetu, pa tako srčne. Četudi ima zdaj mlajšo, ne verjamem, da bo trajalo. Še plazil se bo nazaj. Upam, da ga Saška takrat pošlje v 3 ***.
Lepo, da bosta vsaj tamali dobra starša. Ni mi pa jasno, kako bosta skupaj posel naprej furala. To dolgo ne bo šlo. Sr***, pa skupen studio imata pa to. Polhn enga sr*** za kaj?
Škoda, 13.01.2023 ob 18:20
Tipa je stisnila kriza srednjih let. Misli, da kaj zamuja. Saška bo letos 50. Isto je bilo z Grašom in Danielo.
Grašo in Daniela sta bila kao par tko rko, drugače ima on raje moške. So mu našli eno nevesto, da mu rodi otroka, ker je Daniela suha veja.
Be**ak, 13.01.2023 ob 18:53
O, mu bo še žal temu tipu. Mislim, da lepše 50 letnice ni na svetu, pa tako srčne. Četudi ima zdaj mlajšo, ne verjamem, da bo trajalo. Še plazil se bo nazaj. Upam, da ga Saška takrat pošlje v 3 ***.
Lepo, da bosta vsaj tamali dobra starša. Ni mi pa jasno, kako bosta skupaj posel naprej furala. To dolgo ne bo šlo. Sr***, pa skupen studio imata pa to. Polhn enga sr*** za kaj?
za vročo češpljo, hehehe
Ponavadi ne komentiram teh slavnih porok in ločitev, ta me je pa res presenetila. Kajti Saša je še en tak naravni biser v po pompoznem medijskem kiču, ko je vse nabotoksirano in napihnjeno.
Skratka ena, redkih prizemljenih. Tudi nedavno sem videla foto Miha v eni reviji, kako je postal šarmanten in lep. Nikoli mi ni bil simpatičen, na tej fotki je bil pa prav luškan.
Ja že vesta zakaj se gre, da je še razhod tako lep in romantičen. Za publiko žal.
Moj pogled, 13.01.2023 ob 19:06
Ponavadi ne komentiram teh slavnih porok in ločitev, ta me je pa res presenetila. Kajti Saša je še en tak naravni biser v po pompoznem medijskem kiču, ko je vse nabotoksirano in napihnjeno.
Skratka ena, redkih prizemljenih. Tudi nedavno sem videla foto Miha v eni reviji, kako je postal šarmanten in lep. Nikoli mi ni bil simpatičen, na tej fotki je bil pa prav luškan.
Ja že vesta zakaj se gre, da je še razhod tako lep in romantičen. Za publiko žal.
Saška je kar lepo nabotoksirana in tudi nafilana. Ne vem kam ti gledaš, mogoče v joške, ki so ji čudežno zrasle s pomočjo masaže?