Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Miha Herzog zapustil Saško Lendero

Miha Herzog zapustil Saško Lendero

“Sedim, premišljujem in ne vem, kako naj povem. Težko mi je! Že nekaj časa mi je zelo težko. Boli bolj, kot se da povedati! Med vas sem v preteklih letih delila marsikaj – radostne in grenke trenutke svojega življenja, a nikoli si nisem mislila, da bom kdajkoli morala deliti to, kar moram danes,”

In kdo je njegova nova izbranka, kdo ve?

Ne vemo, ampak saj niti ni pomembno.

Mi je pa zanimivo da sta bila skupaj vec kot 20 let, po se ne dveh letih od poroke pa locitev.

Verjamem da ji je tezko.

Kje pise, da je on pustil njo? Kar nekaj sklepate in prehitevate.

Ko sem jaz pustila fanta, se mi zdi, da je bolj bilo tezko meni kot njemu.

Kriza srednjih let, pa ga je zasukalo.

Temu bo tako žal, kot malokomu. Bedak!

..ne samo nanju, ampak v splošnem leti moje razmisljanje: od kod ljudem taka silna potreba, da do zadnje podrobnosti, mestoma že prav neokusno razgrinjajo svoje partnerstvo, vse najglobje med dvema…potem pa takole…

Mi je žal zanju. Je pa ravno 14 dni nazaj pisalo da je šel k vedezelbacu Blažu in mu je ta povedal par stvari ki jih ve samo on (Miha)

Kaj je imel kakšno ljubico? Ana Roš bo pa naslednja, samo da tadva ne bosta zdržala eno leto pa pol ampak manj

Odgovor na objavo uporabnika
Scgnv, 13.01.2023 ob 18:03

Mi je žal zanju. Je pa ravno 14 dni nazaj pisalo da je šel k vedezelbacu Blažu in mu je ta povedal par stvari ki jih ve samo on (Miha)

Kaj je imel kakšno ljubico? Ana Roš bo pa naslednja, samo da tadva ne bosta zdržala eno leto pa pol ampak manj

nekam velik ga je zadnje cajte v medijih videt s tem Blažem… da ni morda on oz. druženje z njim povod za to ločitev?

pobeg, 13.01.2023 ob 17:26

“Sedim, premišljujem in ne vem, kako naj povem. Težko mi je! Že nekaj časa mi je zelo težko. Boli bolj, kot se da povedati! Med vas sem v preteklih letih delila marsikaj – radostne in grenke trenutke svojega življenja, a nikoli si nisem mislila, da bom kdajkoli morala deliti to, kar moram danes,”

In kdo je njegova nova izbranka, kdo ve?

Jest jo vzamem, je kot miška katera gleda iz žaklja moke, kwa bi ji delow, klub zelo zrelim letom bi jo na kito metow

Tipa je stisnila kriza srednjih let. Misli, da kaj zamuja. Saška bo letos 50. Isto je bilo z Grašom in Danielo.

Zanju mi je žal, sploh za Sašo ki je mislim da v redu oseba, vedno je bila prijazna in odkrita. Bom pa privoščila ločitev naduti Ani Roš, tadva se bosta tik tak ločila , ji bo mal grebena zbil

O, mu bo še žal temu tipu. Mislim, da lepše 50 letnice ni na svetu, pa tako srčne. Četudi ima zdaj mlajšo, ne verjamem, da bo trajalo. Še plazil se bo nazaj. Upam, da ga Saška takrat pošlje v 3 ***.

Lepo, da bosta vsaj tamali dobra starša. Ni mi pa jasno, kako bosta skupaj posel naprej furala. To dolgo ne bo šlo. Sr***, pa skupen studio imata pa to. Polhn enga sr*** za kaj?

Marsikdo je že nazaj pritekel in se pokesal.

Škoda, 13.01.2023 ob 18:20

Tipa je stisnila kriza srednjih let. Misli, da kaj zamuja. Saška bo letos 50. Isto je bilo z Grašom in Danielo.

Grašo in Daniela sta bila kao par tko rko, drugače ima on raje moške. So mu našli eno nevesto, da mu rodi otroka, ker je Daniela suha veja.

Be**ak, 13.01.2023 ob 18:53

O, mu bo še žal temu tipu. Mislim, da lepše 50 letnice ni na svetu, pa tako srčne. Četudi ima zdaj mlajšo, ne verjamem, da bo trajalo. Še plazil se bo nazaj. Upam, da ga Saška takrat pošlje v 3 ***.

Lepo, da bosta vsaj tamali dobra starša. Ni mi pa jasno, kako bosta skupaj posel naprej furala. To dolgo ne bo šlo. Sr***, pa skupen studio imata pa to. Polhn enga sr*** za kaj?

za vročo češpljo, hehehe 🙂

Kaj ima Miha drugo? Vsi pišete o tem

Vzela ga je še kot mulca, mu dala vse, ljubezen, službi, hišo, otroka in zdaj bo odšel k drugi.

Ponavadi ne komentiram teh slavnih porok in ločitev, ta me je pa res presenetila. Kajti Saša je še en tak naravni biser v po pompoznem medijskem kiču, ko je vse nabotoksirano in napihnjeno.

Skratka ena, redkih prizemljenih. Tudi nedavno sem videla foto Miha v eni reviji, kako je postal šarmanten in lep. Nikoli mi ni bil simpatičen, na tej fotki je bil pa prav luškan.

Ja že vesta zakaj se gre, da je še razhod tako lep in romantičen. Za publiko žal.

Ne kavsam okoli in okoli, ampak za saško bi reskiral, da bi njo nategnil , po tem lahko kar umrem *, ko smo bili   pri znancih je sinko vprašal , ati kdo pa je to, ko je v predsobo stopila verbotnovka v belem ledru… Res ne apetitno…

* vse s predpostavko da nima suhe kot poper…

Moj pogled, 13.01.2023 ob 19:06

Ponavadi ne komentiram teh slavnih porok in ločitev, ta me je pa res presenetila. Kajti Saša je še en tak naravni biser v po pompoznem medijskem kiču, ko je vse nabotoksirano in napihnjeno.

Skratka ena, redkih prizemljenih. Tudi nedavno sem videla foto Miha v eni reviji, kako je postal šarmanten in lep. Nikoli mi ni bil simpatičen, na tej fotki je bil pa prav luškan.

Ja že vesta zakaj se gre, da je še razhod tako lep in romantičen. Za publiko žal.

Saška je kar lepo nabotoksirana in tudi nafilana.  Ne vem kam ti gledaš, mogoče v joške, ki so ji čudežno zrasle s pomočjo masaže?

niti dve leti po poroki???

To zagotovo ne more biti res. Zelo lep in usklajen par sta.

Kje popoa, 13.01.2023 ob 19:00

Grašo in Daniela sta bila kao par tko rko, drugače ima on raje moške. So mu našli eno nevesto, da mu rodi otroka, ker je Daniela suha veja.

Če je tebi Grašo raztegnil anus, ok potem ti verjsmem. Če te ni, si pa ne izmišljuj.

pa sem končno dočakal. Saška bo moja.

Baba

Škoda Saške

New Report

Close