Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Erika Brajnik jo kdo pozna

Erika Brajnik jo kdo pozna

Tale zdravilka Erika Brajnik, kakšna vam je? Res pozna zadeve ali samo spretno naklada? Na njeni strani ni podatkov o njeni izobrazbi. Sami neki kvazi tečaji, nič uradnega.

Je bil kdo pri njej, vam je pomagala?

tudi ona mora od nečesa živeti. Se ti ne zdi. Ali bi bilo bolje, da je na CSD.

Kot vse alternativne tehnike in postopki, tudi to, kar prakticira ona (predvsem skozi nutricistiko s pogleda tradicionalne kitajske medicine), ni instant. Ljudje kar pričakujemo, da nas bo nekdo na hitro porihtal (kot dohtar s tableto), ampak za ozdravitev nečesa, kar se je nastavljalo in razvijalo sedetletja (npr. kronične težave), se tudi čez noč ne bo popravilo, lahko pa le omililo simptome. Alternativa vsekakor deluje, ampak je na dolgi rok. Počasi. Vstrajno. Potrpežljivo. Je bolj način življenja kakor še en fiks, ki zakrije začasne tegobe.

Z Eriko oseno nimam izkušenj, sem pa od ljudi, ki jim zaupam, o njej slišala zelo mešana mnenja.

Odgovor na objavo uporabnika
msolivija, 31.01.2023 ob 11:21

Tale zdravilka Erika Brajnik, kakšna vam je? Res pozna zadeve ali samo spretno naklada? Na njeni strani ni podatkov o njeni izobrazbi. Sami neki kvazi tečaji, nič uradnega.

Je bil kdo pri njej, vam je pomagala?

Ja nekdo jo le pozna. Ima se za krasno dušo, družina pa ima veliko za povedat. Predvsem kako blati folk po svetu. Srečno.

Precej let je delala na Hitu kot prevajalka. Doštudirala italijanščino in sociologijo v Ljubljani. Nato je pa šla na tečaj v italijo https://www.naturopatia.it/corsi/naturopatia-online/?gclid=Cj0KCQjwtsCgBhDEARIsAE7RYh3IMXpRzWsn7_aL2zmBLEmptbjAvnAZ-o-xPH6cwZZRN86kKPoAq2oaAv1vEALw_wcB čez vikende, ni vpisana v noben register zdravilcev, saj v Sloveniji itak ni treba, ker je kr vsak zdravnik ops naturopat. Potem pa se je dala skupaj z neno novinarko, ki piše za revijo Ona, zato je prisotna no tv, netu in še marsikje haha.

Ponavadi imajo ta priimek pri nas Portugalci.

Brajnik, 14.03.2023 ob 13:29

Ponavadi imajo ta priimek pri nas Portugalci.

A Edo Brajnik je Portugalec?

V Vipavi ima svojo trgovino z izdelki in storitvami ki jih ponuja.

Bi-B

Biznis pač JE  biznis! V enem letu ima prometa ( prijavljenega- ostalo  se ve…) na vašo ignoranco več kot milijon evrov. Ampak če ovce verjamejo, pač naj plačujejo. Kar Vam prodaja z obljubo o super počutju in ozdravitvi vam pomaga? Ali izgubite težo, in se počutite lažji?  Prav gotovo, če ne drugega vam zagotavljam-to sem preizkusila tudi sama zaradi skoraj izpraznjene denarnice.

Ljudje zbudite se

Mit-Mi

Sama sem obiskala Dr. Vesno brajnik. Pristop strokoven  enako znanje in humanost. P

riporočam. Uspehi kot po pričakovanju. Enkratni. Seveda povezani z izobrazbo in dolgoletnimi izkušnjami.

Vesna ali Erika, kdo zdaj?:):)

Ne poznam, so pa nekateri, ki so jo obiskali, videli cisto drugo sliko kot po tv. Nekorekten odnos, o prijaznosti ne duha ne sluha. Podobno kot Pirkovic Tavcar, ko ugasnejo kamere in se njena hvaleznost😂 spremeni v aroganco.

Bila pri njej in z upoštevanjem njenih nasvetov se precej bolje počutim. Nisem mogla niti več spati.

Mislim, da mora vsak sam opazovati svoje telo, ona samo usmerja in se mi zdi, da se zelo spozna na zadeve.

Ve pa vsak sam, v kakšni situaciji je in kaj je pripravljen narediti, da mu bo bolje. Tudi za spanje npr. obstajajo tablete. Se mi pa zdi, da je način življenja zelo pomemben, ona pravi, da hrana zdravi.

Lahko preberete kakšno njeno knjigo in boste videli, če je to za vas.

BTDT nepr., 14.03.2023 ob 15:35

A Edo Brajnik je Portugalec?

Ja! In pomotoma je bil rojen v Kamniku!

Brajniki so cigani, itak.

Brajdič je verjetno mišljeno in ne Brajnik?

Brajnik je koroški priimek.

A je mogoče sestra od Mihe Brajnika ?

Zeli slabe izkušnje. Proda ti kg prehranskih dopolnil, ko pa želiš naknadno postaviti kakšno dodatno vprašanje kljub temu  da si mastno plačal obravnavo in ostalo, ti sploh ne odgovori. Enostavno te ignorira. Če pa daš v njenem fb profilu kakšen komentar ki ji ni všeč, te kar blokira. 😡

Ninì, 25.03.2024 ob 09:13

Zeli slabe izkušnje. Proda ti kg prehranskih dopolnil, ko pa želiš naknadno postaviti kakšno dodatno vprašanje kljub temu  da si mastno plačal obravnavo in ostalo, ti sploh ne odgovori. Enostavno te ignorira. Če pa daš v njenem fb profilu kakšen komentar ki ji ni všeč, te kar blokira. 😡

Jaz sem pisala na mail, zanimalo me je koliksna je cakalna doba in cena pregleda… Ignor.. 🤷🏻‍♀️

Miha Brajnik, 22.02.2024 ob 11:43

A je mogoče sestra od Mihe Brajnika ?

Ni sestra;).   Mogoče žena?

Brajnik je pogost priimek Goriških Brd. Poleg priimkov Prinčič,  de Reya, Gradnik, Toroš, Bizjak, ….

Na FE smo imeli za Fiziko prof. Bralnika. V primerjavi s Stanovnikom je bil izpit pri Brajniku kot poletne počitnice. Sploh pa v primerjavi s Savom Poberajem, če ste kaj slišali, kako zahteven je bil…preden sem se lotil Diplomske iz jedrske fizike, sem preštudiral vso gradivo Poberaja, Gyergjeka in Čerčeka, da o gradivih am. avtorjev indijskega rodu niti ne omenjam….ah mladost, norost!

Vesel oče,  IJS

P.S. Preberite, kaj madž. beseda gyergyek pomeni po slovensko….

Kdo pa to je? Nikoli slišala za njo.

Ženska je lepotica, meni je všeč že od prvega dne.

Grem stavit, da ni Slovenka. Slovenke so znane po tem, da niso lepe, če pa je že katera, pa ziher ni čistokrvna. O njenih izdelkih pa ne vem kaj dosti.

Pozdravljeni, tako ona kot mama, s katero sta skregani, sta ze na prvi obcutek antipaticni.. kasneje so moje izkusnje to le potrdile; gre se ji samo za denar, po mojem mnenju neko znanje ima, ravno dovolj da ljudi vrti in jih konstantno izkorisca

placala veliko denarja, dobil vec mesecni ignor in ko sem zelela njene izdeke neuporabljeno vrniti se je oglasila.. grozna oseba

New Report

Close