Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek moj mož ne ve,mene boli ,a ne smem

moj mož ne ve,mene boli ,a ne smem

Ne morem spat, jokam,sedim v kuhunji , mož in sinko spita in ne najdem pomoči.

Poročena sem tri leta, imam sinčka ,z možem sva bila prej eno leto skupaj. Je bil  naš sosed ,zdaj sva se preselila v hišo njegove babice precej daleč stran, tu imava vse lepo urejeno,živimo dobro.

Le jaz ne. Žre me moja prevara malo  pred poroko. Imeli smo obletnico mature,tam je bil tudi moj fant iz šolskih časov,lep,kot takrat.Beseda je dala besedo, kozarček  še enega, peljal me je do domačega kraja, jaz sem možu rekla,da bom,če bom malo spila prišla s taksijem,avto pa pustila pri gostilni. Ja,in se je zgodilo,danes mi je strašno žal za to , grize me, sram me je.

Ja, in potem sem bila noseča. Moj mož se je tako veselil,kmalu potem sva se poročila.

Vem, da sinček ni njegov, ne vem pa, kaj naj naredim. Ko bo sinko večji, ne bo vedel, da njegov očka ni njegov očka,mož pa ne,da to ni njegov otrok. Ne vem, ali si  bom sploh mogla odpustiti to ,kar sem naredila mojemu možu.

Kaj bo,če bo kdaj prišlo ven? Mali je zdaj še podoben meni, kaj pa, če se spremeni?

Ah, samo napisat sem hotela, vsaj to. Povedati sploh ne smem in ne morem nikomur,ki ga poznam. Žre me.

Ne kompliciraj si življenja. To je zdaj vajin sin in zadevo zadrži zase. Možu nikoli ne povej. Predvsem pa pojdi spat in si ne izmišljuj zgodbic.

Budala, pismo a zenske drugo kot varati in kurbati se brez sramu ne znate vec ? Ne potem jokat tukaj, kot da se bo vas vsak usmilil. Ne bo se. Pika.

nič hudega sej preteklost ne šteje…

Torej, našla si naivneža, ki te je nosečo vzel, misleč, da gre za njegovega otroka. Sicer izmišljena zgodba, so pa ti primeri pogosti. Veliko je podtaknjenih otrok, tudi kasneje v zakonu.

tudi sama ,ko berem podobne zgodbe,vedno mislim, da so izmišljene. Srečne te,ki si jih izmišljajo,resnica je hujša pokora. Vse bi dala, da bi tudi jaz lahko rekla,da se šalim, vse. Saj bom šla naprej. Podtaknila ? O bog, saj nisem mislila tako.

Kot da bi vsak dan bral Ogenj, rit in kače niso za igrače 3 tukaj na MONu.

A takrat, ko si ga varala, te pa ni bolelo?

Če bi bil jaz tvoj mož, bi mi bilo vseeno, kdo je biološki oče otroka. Če bi bil ljubljen s tvoje strani, bi ti hitro odpustil nezvestobo. Kaj bi dal, da ne bi bil osamljen, večno samski in bi imel priložnost vzgajati otroka, četudi ne bi bil moj. Čeprav bi to trajalo le kratek čas in bi si našla novega, bi ti bil večno hvaležen, da bi lahko bil ljubljen vsaj enkrat v življenju.

Ceprav vsekakor ne podpiram tega, ampak ženske, če spite v istem casu z dvemi, tremi in postanete noseče, zakaj ne greste na splav?? V tem primeru noben ne bo trpel. Tudi otrok bo trpel, ce bo izvedel, ko bo star 20 let!

Izmisljena, gor dol. Tudi ce se le pogovarjamo. Naj sicer povem, da ne zagovarjam nikakrsnega varanja.

Avtorica, sigurno te zre in ti je hudo. Normalna si, to je velik plus.

Zdaj pa dajva cisto realno: Ce se je tvoj (takrat se ne) moz tako razveselil tvoje nosecnosti, pomeni, da si z njim v tistem obdobju tudi seksala brez zascite. Drzi? Torej, morda pa je sin biolosko njegov. Tako da se umiri. Ce bbo kdaj cas in potreba, da preverjas, bos to za ziher naredila TAKRAT. Saj lahko da bo z leti dobil podobo tvojega moza – kar pomeni… 🙂

Odgovor na objavo uporabnika
Glava, 04.03.2023 ob 07:25

Ceprav vsekakor ne podpiram tega, ampak ženske, če spite v istem casu z dvemi, tremi in postanete noseče, zakaj ne greste na splav?? V tem primeru noben ne bo trpel. Tudi otrok bo trpel, ce bo izvedel, ko bo star 20 let!

Zakaj ni šla splavit? Morda je imela interes poročiti se s svojim možem. Z nosečnostjo je to lahko hitro dosegla. Meni se takšne ženske čisto nič ne smilijo, je pa res, da jih sčasoma začne skrbeti, če se bo morda le izvedelo. Včasih se ljubimec sam izda oziroma pohvali, da je eno vezano povaljal ipd.

Da bos spet neumna in vse zajebala. Zivi naprej in pogoltni. Se bos pac bolj trudila razen, ce zelis mozu in otroku zlomiti srce in pasti v nizko ekonomsko brezno samohranilk in otrok, ki si ne morejo privosciti tega kar si v gospodinjstvu z dvema placama in varnosti, ki mu jo dajeta oba. Ne vidim pozitivnega izhoda iz tega, ce ne pustis za sabo in pozabis.

Bodi tiho. Zdaj trpiš sama. Bi rada zgobcala možu in uničila družino, da boste trpeli trije???!!!

Kaj tiho, tako ja ne moreš živet. Ni fer do nikogar, še najmanj do otroka. Najprej naredi dnk test tako, da mož ne bo vedel. Potem boš pa vedela čigav je in vsem poveš resnico oz če je možev imaš mirbo vest. Poješ pač kar si skuhala. V nasprotnem primeru te bo nekoč zasovražil otrok, verjami vse enkrat pride na plano. Nisi ni prva ni zadnja v takšni situaciji pa vendar boš za svoja dejanja morala odgovarjat.

Firbčna, 04.03.2023 ob 06:03

Ne kompliciraj si življenja. To je zdaj vajin sin in zadevo zadrži zase. Možu nikoli ne povej. Predvsem pa pojdi spat in si ne izmišljuj zgodbic.

Ni tako ainfach !

Kaj pa če pride zaradi kakšne bolezni do DNK testov, ene res jemljete vse preveč zlahka, če je otrok res od ljubimca boš pač morala povedati, se pa sprašujem katera kura je lahko tako nespametna da po nezaščitenem odnosu ne vzame jutranje tablete ?

Samo povem, 04.03.2023 ob 09:31

Bodi tiho. Zdaj trpiš sama. Bi rada zgobcala možu in uničila družino, da boste trpeli trije???!!!

TAko je!

Nimam te pravice obsojati. Kar si naredila, tu so posledice, že sama dovolj trpiš, ker te vest preganja.

Če poveš možu, boš res iskrena, toda uničila boš družino. Nikoli ne bo več kot je bilo. Zapomni si to.

Pojdi h kakšnemu psihologu, psihiatru ali pa duhovniku in se zaupaj. Boš videla, kaj ti bodo oni predlagali.

Resnica enkrat pride na dan. Slej ko prej.

Tibo bodi!! A res zelis uniciti tri zivljenja😮

Konc koncev za brezveze, ker je otrok lahko od moza!! Tiho bodi!!!

Vsak kakor mu je, ampak jaz v tem blefu ne bi zivela. Najprej moram bit ok sama s seboj in v taki kozi definitivno ne bi dobro shajala. Nepostena si do sebe, otroka, moza in zrebca.

Smilite se mi vsi, ki zagovarjate naj bo tiho. Sama sreča, da je moja žena iskrena, ker takih dripcev na mon-u, ki zagovarjajo ne-iskrenost med partnerjema, težko najdeš v real lajfu.

Avtorica je naredila napako. Poročena gor/dol. Slej ko prej se bo razvedelo. Tebe bo pa kakšna huda bolezen pokopala, če se boš žrla. In kaj bo potem mož razmišljal o tebi? Oženil k.urbetino, ki mu je podtaknila otroka?

Jah no, vem lahko bi se zgodilo tudi meni, če bi se v preteklosti odločil za kakšno izmed bivših, s katerimi sem natikal rogove drugim tipom, ampak sem se zavestno odločil, da ne želim biti poročen z varalico. Jebiga, tvoj mož je beta cucek, na tebi pa je, ali boš iskrena najprej do sebe, potem do njega.

V kolikor je resnična zgodba, moraš nosit odgovornost. Si ne predstavljam, da ste ženske tako lahkomiselne. V primeru, bog ne daj pride bolezen ali težka poškodba pri otroku in tvoj sedanji mož,  ki ni biološki oče mu ne bo mogel pomagat. Verjetno pa tudi nisi edina, ki je nastavila kukavičje jajce.

In kako ves da sin ni mozev? A z njim si bila do poroke vzdrzna ali z mozem nasploh ne seksas?

Ti kar v miru jokaj..

Zanimiva razmisljanja nekaterih?

“Ti kar tiho bodi”

P.S. Ne bi bil rad v tvoji kozi, ko tvoj dragi” izve. In bo, seveda! 🤭

New Report

Close