Najdi forum

Splash Forum Politični čvek robijevi heroji

robijevi heroji

21+

Another war crime by russians. Ukrainian soldier was captured. After he said “Glory to Ukraine”, russian shot him and filmed it. pic.twitter.com/Fs44MTOlw4

— Serhii Sternenko ✙ (@sternenko) March 6, 2023

Zgleda precej realistično. Verjetno si je moral prej sam skopati grob. Regularna vojska ne ubija ujetnikov.

verjetno, reče se jim strelski jarek. kaj je ali ni regularno pa ne vem.

Hvala za pojasnilo. Šef, oziroma vrhovni poveljnik oboroženih sil, torej redne, regularne vojske je predsednik države.

Sporočilo za wd 40a, cel svet je pokrov wc školjke, Amerika, Anglija, in Izrael, njena notranjost. Pametnemu popolnoma dovolj!

vzeto na znanje.

Tema je trenutno ustavljena. Pod pokrovom laptopa na katerega tipkam imam Intelov mikroprocesor. Že kar nekaj časa nazaj sem poskušal operirati na svoj način tudi na njihovem forumu. Kadarkoli sem tam nekaj počel mi je v ukazni vrstici vedno za trenutek pokazalo, da delujem, oziroma, da je povezava preko federalnih serverjev. Intel je tatamata za ta mikroprocesor v računalniku na katerega trenutno tipkam. Oni ga imajo lahko vedno pod absolutno kontrolo. To je samo kot nek medklic.

Ruska posla.

Ženske in otroke pred pobojem se posilijo.

Moski so vsaj tega prikrajsani.

Odgovor na objavo uporabnika
RAKUN, 06.03.2023 ob 19:17

Ruska posla.

Ženske in otroke pred pobojem se posilijo.

Moski so vsaj tega prikrajsani.

Jooooj, joooj “RAKUN” kok si ti butast. Zato pa sem tako alergičen nate.

Že veliko člankov sem prebral o posilstvi moških v Ukrajini s strani ruskih vojakov. Najmanj dvakrat je bil že prispevek v Dnevniku o temu.

Kaj pa misliš, da delajo moški, ki se sovražijo ker so biseksualci in jih je njihova država Rusija naučila sovražiti same sebe? Posiljujejo!

A ti sploh veš koliko je razširjena biseksualnost?

Kokoši🛸👽🛸🐄🛸👽🛸, 06.03.2023 ob 19:59

Jooooj, joooj “RAKUN” kok si ti butast. Zato pa sem tako alergičen nate.

Že veliko člankov sem prebral o posilstvi moških v Ukrajini s strani ruskih vojakov. Najmanj dvakrat je bil že prispevek v Dnevniku o temu.

Kaj pa misliš, da delajo moški, ki se sovražijo ker so biseksualci in jih je njihova država Rusija naučila sovražiti same sebe? Posiljujejo!

A ti sploh veš koliko je razširjena biseksualnost?

Ti kura nisi nič prebrala, ti fantaziraš svojo bolnost.

Anonimno 10141, 06.03.2023 ob 20:34

Ti kura nisi nič prebrala, ti fantaziraš svojo bolnost.

Mislim kot, da nimaš interneta in ne znaš sam poiskati ali je res kar govorim, ali pa se zmišljujem. 🙂

Sicer pa ali lahko, daš vsaj logično pojasnilo za svojo čudno nesmiselno sporočilo?

Ruski vojaki naj ne bi posiljevali ukrajinskih moških ker…?

wd40a, 06.03.2023 ob 17:59

verjetno, reče se jim strelski jarek. kaj je ali ni regularno pa ne vem.

Ker nisi bila v vojski poženščenost uboga.

In celo si odkril, da se v vojni ubija. Zate seveda to počno samo hudobni Rusi.

Kokoši🛸👽🛸🐄🛸👽🛸, 06.03.2023 ob 20:38

Mislim kot, da nimaš interneta in ne znaš sam poiskati ali je res kar govorim, ali pa se zmišljujem. 🙂

Sicer pa ali lahko, daš vsaj logično pojasnilo za svojo čudno nesmiselno sporočilo?

Ruski vojaki naj ne bi posiljevali ukrajinskih moških ker…?

Pojdi spat kura premaknjena nagravžna. Samo trolaš svoje blodnje vsak dan.

wd40a, 06.03.2023 ob 14:56

21+

Another war crime by russians. Ukrainian soldier was captured. After he said “Glory to Ukraine”, russian shot him and filmed it. pic.twitter.com/Fs44MTOlw4

— Serhii Sternenko ✙ (@sternenko) March 6, 2023

Meni je kolega, ki je lih prišel iz Ukrajine (imam več kolegov v Ukrajini) povedal kako mu je kazal moški s katerim se je spoprajiteljil posnetke kako pobijajo Ruse. Z telefoni so snemali ko jih ubijejo. (nobenega nasilja, samo strel v glavo)

Kokoši🛸👽🛸🐄🛸👽🛸, 06.03.2023 ob 20:53

Meni je kolega, ki je lih prišel iz Ukrajine (imam več kolegov v Ukrajini) povedal kako mu je kazal moški s katerim se je spoprajiteljil posnetke kako pobijajo Ruse. Z telefoni so snemali ko jih ubijejo. (nobenega nasilja, samo strel v glavo)

Ne fantaziraj in ne laži vsak dan. Samo blodiš o pedarajsarstvu, pa niti sam nisi peder, ker živiš popolnoma izoliran od ljudi. Zanemarjen, gnusen, smrdljiv, prizadet v glavo.

ukrajinci streljajo svoje, ze dolgo je znani da ukajinsku nacisti prirejsjo eksekucije da bi z njimi motivirali demoralizirano ukrajinsko ljudstvo….se kokainski se dere slava heroju…my ass

Ne bluzi kura nadležna, 06.03.2023 ob 20:57

Ne fantaziraj in ne laži vsak dan. Samo blodiš o pedarajsarstvu, pa niti sam nisi peder, ker živiš popolnoma izoliran od ljudi. Zanemarjen, gnusen, smrdljiv, prizadet v glavo.

Božota pa bi ti kokoši zelo rad nategnil? Se vidi iz tvojega pisanja. Tud Božo ni imun na tvoje ponudbe, se ga bere. Mucka mala, dajta se, poližita se.

rakunski brz v ukrajino, ce bos imel sreco te posilijo hehe

Julij Cezar, 06.03.2023 ob 21:02

rakunski brz v ukrajino, ce bos imel sreco te posilijo hehe

MEne bi si vsaj zelel posilit. Tebe bi usmrtili iz sočutja kot starega garjavega psa.

RAKUN, 06.03.2023 ob 21:26

MEne bi si vsaj zelel posilit. Tebe bi usmrtili iz sočutja kot starega garjavega psa.

Torej se zavedaš, da se posiljuje tudi moške?

Ne samo v Ukrajini, tudi iz Sirije se veliko poroča glede tega.

FB IMG 1678159611138

Jaz vem☝️, 07.03.2023 ob 07:27

FB IMG 1678159611138

RUSIJA je ena najbolj heteronormativnih držav na svetu. Na srečo bo na koncu zravnana z zemljo.

Hetero ni naravno, ker naravno je razmnoževanje. Bolana heteroseksualnost pa to ne omogoča v največji meri. Pač to da se vsi samci pretepajo, pobijajo, kardela so majhna. Ljudje majo pa vojne.

NE NI NORMALNO.

Medtem ko se biseks vrste napolno razmnožujejo in so njihova krdela večinoma večja (no so izjeme kot levi).

“JAZ VEM☝️” nauči se že enkrat, da je namen narave razmnoževanje. Za to je potrebno sodelovanje (biseksualnost) in ne razdor(heteroseksualnost in vaše bolezni kot so 50 novih spolov ki jih je povzročila vaša bolana heteronrmativnost).

Hey a še nisi slišu, EVERYTHING IS GOING ACCORDING TO THE PLAN 🤣🤣🤣 v treh dneh bo Kijev padel 😂 aja ni?  Ok, pol je treba modela Zelenskega na polno spluvat, da nodo opice tipa zgorni avtor še sledile Putinovemu božanstvu 😂😂🤮🤮 hudič ko ugotovis, da si na napačni strani zgodovine 😭😭

Za Ne ve 🖕🤣🤣

🤣, 07.03.2023 ob 07:54

Hey a še nisi slišu, EVERYTHING IS GOING ACCORDING TO THE PLAN 🤣🤣🤣 v treh dneh bo Kijev padel 😂 aja ni?  Ok, pol je treba modela Zelenskega na polno spluvat, da nodo opice tipa zgorni avtor še sledile Putinovemu božanstvu 😂😂🤮🤮 hudič ko ugotovis, da si na napačni strani zgodovine 😭😭

Kak Kiijev trol tuml bunka? Rusija ni pokazala nobenega namena zavzet Kijev in še danes nima tega namena.

Jaz za razliko od vas tuml bunk nisem navijač za nobene. Moti me pa, da Amerika komandira Evropo. In da ste drhal toliko tupa da ploskate sami sebi v pogubo. Kaj hidica ima EU v Ukrajini? Nič. Tam ni nič evropskega in naj se sami zmenijo. Saj se streljajo že deset let med sabo, ne od lani.

New Report

Close