Najdi forum

Splash Forum Koronavirus VIRUS HPV – poziv na cepljenje

VIRUS HPV – poziv na cepljenje

Radijski dnevnik dne 4.3.2023 – od 8,30-11 minute
VIRUS HPV – poziv na cepljenje. Navajam podatke iz prispevka:
– okužba je izredno pogosta v starosti med 20 in 25 letom
– večina okužb brez posledic izzveni
– različic virusa je preko 200
– testiranja na okužbo stroka NE priporočajo!!!!!!!
– brezplačno cepljenje za otroke v 6. razredu z dovoljenjem starša
– po 15 letu se otrok se otrok lahko sam odloča za cepljenje
– brezplačno cepijo tudi zamudnike do 26 letu starosti
– cepijo tudi starejše od 26 leta
– okužijo se ŽENSKE
– že leto dni je na voljo cepivo tudi ZA MOŠKE
KAJ TUKAJ NE ŠTIMA? KATERE NAVEDBE SO SI MED SABO KONTRADIKTORNE? A ŽE KOMU ZVONIJO ALARMI??????

Moč besed je več kot neskončna.

Dodam še dve protislovji. 

Cepivo je največ 9-valentno, kar pomeni, da se od 200 vrst virusa cepi le proti devetim
Cepivo deluje vsaj 5 do 10 let. Otroke se cepi od 6. razreda naprej, to je od 11. leta. Cez 5 do 10 let bodo ti otroci stari 16 do 26 let. Dvomim, da kakšen 11 ali 12-letnik seksa, tudi 13 in 14-letniki so izjeme, ne pravilo, ampak otroke je najlažje poloviti.
In še ena za avtorja. Tudi moški imajo HPV in ga veselo prenašajo naprej.

A za Raka materničnega vratu in povezavo s HPV si že kdaj slišal bumbar ciganski gnilozobi

Zdaj hujskaš ljudi tukaj z oslarijami in kako to tebi neštima v vakmski glavi, čez 20 let boš pa norelo zakaj takšen porast RMVja, ziher cepiva, Bil Gate in Karul Šveb, bumbar idiotski

Vse okrog vas je animacija, ste v centru animacije kot animator. Center animacije je znotraj vas samih. Tudi tekst, ki ga spremljate je animacija.

Odgovor na objavo uporabnika
ludikonj, 07.03.2023 ob 18:05
Radijski dnevnik dne 4.3.2023 – od 8,30-11 minute
VIRUS HPV – poziv na cepljenje. Navajam podatke iz prispevka:
– okužba je izredno pogosta v starosti med 20 in 25 letom
– večina okužb brez posledic izzveni
– različic virusa je preko 200
– testiranja na okužbo stroka NE priporočajo!!!!!!!
– brezplačno cepljenje za otroke v 6. razredu z dovoljenjem starša
– po 15 letu se otrok se otrok lahko sam odloča za cepljenje
– brezplačno cepijo tudi zamudnike do 26 letu starosti
– cepijo tudi starejše od 26 leta
– okužijo se ŽENSKE
– že leto dni je na voljo cepivo tudi ZA MOŠKE
KAJ TUKAJ NE ŠTIMA? KATERE NAVEDBE SO SI MED SABO KONTRADIKTORNE? A ŽE KOMU ZVONIJO ALARMI??????

Še ena butasta reklama. Saj, katera reklama pa ni butasta ?

Zabita čreda že stoji v vrsti, kot za nov čudežni pralni prašek.

zakaj bi testirali na okužbo otroke, ki še niso seksali? veš, kako se testira na okužbo? zakaj bi 11 letne deklice pošiljali na ginekološki pregled?

različic virusa je ogromno, VENDAR NE POVZROČAJO VSE RAKA.

okužijo se tako ženske, kot moški, moški so prenašalci in lahko zbolijo za rakom penisa, anusa ali grla. je pa pri njih možnost za raka pač manjša. ampak so pa moški tisti, ki so okužijo ženske z virusom, zaradi katerega potem lahko zbolijo za rakom

največ okužb je med 20 in 25 letom, ker je takrat telo najbolj dovzetno za te viruse.

zdrav si dokler se ne testiraš…

a ni bolj enostavno ne zaupat testom in ostat zdrav?

Isto za HIV in ostale nebuloze s katerimi vas strašijo.

protislovja, 07.03.2023 ob 19:35

Dodam še dve protislovji. 

Cepivo je največ 9-valentno, kar pomeni, da se od 200 vrst virusa cepi le proti devetim
Cepivo deluje vsaj 5 do 10 let. Otroke se cepi od 6. razreda naprej, to je od 11. leta. Cez 5 do 10 let bodo ti otroci stari 16 do 26 let. Dvomim, da kakšen 11 ali 12-letnik seksa, tudi 13 in 14-letniki so izjeme, ne pravilo, ampak otroke je najlažje poloviti.
In še ena za avtorja. Tudi moški imajo HPV in ga veselo prenašajo naprej.

Ajde pro-vax, dokaži mi en virus patogen v realnem času, okuži me. Nisem zbirčen , vseeno kateri bu-bau virus

Vse kar vidite je Laž-virologija. Padajo maske.

Marš k veterinarju, 07.03.2023 ob 19:43

A za Raka materničnega vratu in povezavo s HPV si že kdaj slišal bumbar ciganski gnilozobi

Zdaj hujskaš ljudi tukaj z oslarijami in kako to tebi neštima v vakmski glavi, čez 20 let boš pa norelo zakaj takšen porast RMVja, ziher cepiva, Bil Gate in Karul Šveb, bumbar idiotski

Si ti ze slisal za pap test?

test542, 07.03.2023 ob 20:42

Si ti ze slisal za pap test?

In kaj pap test reši? Lahko odkrije raka, lahko pa ga ne. Če ga, greš na operacijo, upaš da je še dovolj zgodaj in da odstranijo vse. Potem imaš lahko težave z donositvijo otroka… Vse to mi je znano, če bi se lahko cepila bi se, verjetno bi mi bilo veliko gorja prihranjeno in po vsem preživetim bi mi bilo prekleto vseeno koliko valentno je cepivo. Ampak, kaj bi če bi…

Skoz vas strašijo da se testirate…

Potem vas prepričajo da ste gotovi. Seveda, če se ne “zdravite”.

Prepričajo te da so te rešili, in imajo vernika v aleopatsko medicino forever.

Trik je v tem da sploh nisi bil bolan.

Zakaj se enostavno ne cepite, če ne verjamete znanosti in je to to? Zakaj vedno znova pogrevati te anticepilske drame?

Vsak ve zase. In vsak starš ve za svoje otroke. Pika. In ni drugega.

dolgočasni, 07.03.2023 ob 21:56

Zakaj se enostavno ne cepite, če ne verjamete znanosti in je to to? Zakaj vedno znova pogrevati te anticepilske drame?

Vsak ve zase. In vsak starš ve za svoje otroke. Pika. In ni drugega.

Če ne bi vplivali na mene, ne bi se nikoli oglasil “javno”. Sem začel razmišljat do koga mi je stalo. Za tebe me ni briga, iskreno. Maš dostop do informacij in lastno pamet. Otrok nima izbire. Ima le starše ki so recimo kot ti.

ko greš skozi trdovraten vztrajen hpv in nekaj posegov, ker se ti celice na materničnem vratu spreminjajo v rakave, začneš na zadevo gledati zelo drugače. do takrat pa nima smisla…

Pleasehow, 07.03.2023 ob 21:49

In kaj pap test reši? Lahko odkrije raka, lahko pa ga ne. Če ga, greš na operacijo, upaš da je še dovolj zgodaj in da odstranijo vse. Potem imaš lahko težave z donositvijo otroka… Vse to mi je znano, če bi se lahko cepila bi se, verjetno bi mi bilo veliko gorja prihranjeno in po vsem preživetim bi mi bilo prekleto vseeno koliko valentno je cepivo. Ampak, kaj bi če bi…

In kaj ti preprecuje, da se ne cepis? Ker ni zastonj?

Po drugi strani, se kdo vprasa, zakaj tudi po cepljenju priporocajo pap test?

Če pričakuješ, da bo tvoja osnovnošolka promiskuitetna kurbica ali prostitutka, oziroma se bo poročila s kurbirjem, potem jo kar pelji cepit.

Drugače pa ne.

New Report

Close