Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Ponovilo se bo leto 2015 – migranti

Ponovilo se bo leto 2015 – migranti

V Libiji je trenutno prirpavljenih 685 000 migrantov na odhod proti Italiji.

Iz Tunizije tudi bežijo odkar je predsednik odstavil vlado.

V Grčiji bodo volitve maja in zmagala bo stranka Siriza to je tista stranka, ki je leta 2015 v Evropo spustila več kot 1 miljon migrantov. Pravijo, da migrantov ne bodo zadrževali.

No pa še Slovenija je točna kot ura kjer bo notranje ministrstvo glede na zahteve nevladnih organizacij spremenili azilni zakon,d a bodo tujci lažje dobili azil.

Končno bo ponudba pravih moških za Slovenke, ki smo obupno naveličane teh slovenceljskih incelov in raznih sinčkov ter pijančkov.

Odgovor na objavo uporabnika
Repilika, 12.03.2023 ob 20:22

Končno bo ponudba pravih moških za Slovenke, ki smo obupno naveličane teh slovenceljskih incelov in raznih sinčkov ter pijančkov.

Ti ne rabiš moškega. Tebe bi pozdravil samo šus v gnilo betico.

Anonimno 3070, 12.03.2023 ob 20:24

Ti ne rabiš moškega. Tebe bi pozdravil samo šus v gnilo betico.

Tale sovražni govor te bo dobro usekal po denarnici. Kar nadaljuj tako.

Repilika, 12.03.2023 ob 20:28

Tale sovražni govor te bo dobro usekal po denarnici. Kar nadaljuj tako.

Ne pozabi na svoj sovrazni govor, deklica.

Nekateri moški pa res ne ločite, kaj je sovražni govor in kaj ni. Če te zabolijo čustva, še ne pomeni, da je govor ‘sovražni’, toliko da razjasnimo, dečko.

Himzo, 12.03.2023 ob 20:16

V Libiji je trenutno prirpavljenih 685 000 migrantov na odhod proti Italiji.

Iz Tunizije tudi bežijo odkar je predsednik odstavil vlado.

V Grčiji bodo volitve maja in zmagala bo stranka Siriza to je tista stranka, ki je leta 2015 v Evropo spustila več kot 1 miljon migrantov. Pravijo, da migrantov ne bodo zadrževali.

No pa še Slovenija je točna kot ura kjer bo notranje ministrstvo glede na zahteve nevladnih organizacij spremenili azilni zakon,d a bodo tujci lažje dobili azil.

Sej pravim, da so barakarska naselja v okolici Ljubljane samo še vprašanje časa. Za sužnje.

Iz vroče Afrike, kjer je poletje celo leto v mrzlo EU, kjer je zima celo leto. Zima pomeni ogromne stroške samo za ogrevanje, kje so potem še oblačila in vse ostalo kar spada zraven.

EU ja padla na glavo, dobesedno. Norost EU ne pozna meja. Ta sistem se bo sesul kot hišica iz kart.

Alois Irlmayer je napovedal kako bo. Nemčija bo bankrotirala zaradi migrantov, seveda bodo še prej davke višali v nebo toliko časa, dokler jih ljudje ne bodo mogli več plačevati. Sledil bo bankrot. Potem pa 3. svetovna vojna.

V Afriki se pa množijo dobesedno kot zajci…. to vedo tisti, ki so bili tam.

Ni mi jasno, res mi ni jasno kje imajo ljudje pamet. Enostavno mi ni jasno.

Valda sedaj vse v EU spustiti, potem pa vojno narediti in CELA EU BO ZAPLINJENA ZARADI DEBBBILOOVVVVVVVVVVV, od a do ž.

Prekleti hudičevi izdajalci na vsakem koraku….

Vse to, kar sedaj hodi iz Afrike in drugje, bo zaplinjeno skupaj z EU. Alois Irlmayer je povedal, da bo cela EU zaplinjena. Kdaj? Ko bo Nemčija bankrotirala zaradi navala migranotov, tudi to omeni da bo tisto leto nenormalno migrantov prišlo v Nemčijo. Pa tudi to omeni, da bo Nemčija višala in višala davke, ki jih ljudje ne bodo zmožni plačevati. Najprej bodo gorela mesta, sledi 3. svetovna vojna.

Če so napovedi prave, če jih ni kdo ponaredil, ker čisto vse je možno. Dejstvo pa je, da je bil Alois pravi jasnovidec, kar je dokazal na sodišču. Ampak to še ne pomeni, da ni kdo ponaredil njegovih prerokb.

Zaplinjeno in pomrlo bo vse, kar ne bo par metrov pod zemljo ali nepredušno zaprto na zemlji…. v 3. svetovni vojni. Znaki: totalen naval migrantov v Nemčijo, tako visoki davki, da jih ljudje ne zmorejo plačevati in posledično finančni zlom, velika naravna katastrofa, umori treh voditeljev ali pomembnih oseb na balkanu (ne naenkrat)….

Idddioti brez možganov, cel svet je izgubil pamet.

Sedaj vse gor, cela Afrika in bližnji vzhod in humanitarna pomoč za vse, potem pa klanje in zaplinjenje vseh brez vesti, sočutja, usmiljenja….. BLAZNOST….. To je tko k daš oblast neodgovornim idddiotom v roke,….

Ja no, bomo sli pa mi dol, a ne. In se bomo izmenjali. Ko tu gor ne bo vec nobena stvar funkcionirala, bodo rini za nami nazaj dol, mi bomo sli pa nazaj gor. Do takrat nas bo ze kolektivno toliko pamet srecala, da jih elita ne vec vlekla gor.

V resnici me ne bi cudilo, ce to delajo z namenom, da se vzge iskra vojne med domorodci in prisleki. Potem lahko elita mirno opazuje in si umije roke, ko se bo raja sama pokoncala.

to ne moreš verjeti, 12.03.2023 ob 22:06

Vse to, kar sedaj hodi iz Afrike in drugje, bo zaplinjeno skupaj z EU. Alois Irlmayer je povedal, da bo cela EU zaplinjena. Kdaj? Ko bo Nemčija bankrotirala zaradi navala migranotov, tudi to omeni da bo tisto leto nenormalno migrantov prišlo v Nemčijo. Pa tudi to omeni, da bo Nemčija višala in višala davke, ki jih ljudje ne bodo zmožni plačevati. Najprej bodo gorela mesta, sledi 3. svetovna vojna.

Če so napovedi prave, če jih ni kdo ponaredil, ker čisto vse je možno. Dejstvo pa je, da je bil Alois pravi jasnovidec, kar je dokazal na sodišču. Ampak to še ne pomeni, da ni kdo ponaredil njegovih prerokb.

Vidi nič,  planerji  delajo skupaj, vidi ali pa  ne vidi.

Lol638, 12.03.2023 ob 21:04

Nekateri moški pa res ne ločite, kaj je sovražni govor in kaj ni. Če te zabolijo čustva, še ne pomeni, da je govor ‘sovražni’, toliko da razjasnimo, dečko.

Presenečena bi bilo, ko bi sodišce izreklo kazen. Da je to kar piše replika dejansko sovražni govor uperjen zoper narodnost in spol, medtem ko zdravilo šus za njeno betico pač ne more bit sovražni govor. Gre za opazko na osebni ravni.🤣

Pijana repla misli, da lahko vse, ampsk enkrat jo bo znova doletelo.

Repilika!

Same take poznaš, ker se samo s takimi družiš.

elitniki, 12.03.2023 ob 22:45

Ja no, bomo sli pa mi dol, a ne. In se bomo izmenjali. Ko tu gor ne bo vec nobena stvar funkcionirala, bodo rini za nami nazaj dol, mi bomo sli pa nazaj gor. Do takrat nas bo ze kolektivno toliko pamet srecala, da jih elita ne vec vlekla gor.

Točno to. Mi bomo šli v Afriko,… Zadnjič sem gledala video, v Indiji za 450 $ na mesec živiš v vili kot kralj, svoj vrt, tri kopalnice, tri spalnice, terasa, kuhinja, kotiček za zajtrk, ni da ni. Praktično zastonj.

New Report

Close