Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Golob prav sovraži male podjetnike in s.p. je

Golob prav sovraži male podjetnike in s.p. je

Celo življenje je bil mastno plačan  direktor v državnih podjetjih. Nagrade milijonske. Sedaj pa samo o obdavcitvah govori. Obdavčitev druge nepremičnine, obdavčitev s.p. jev, obdavčitev kapitala, obdavčitev vsega kar leze in gre. Obdavčitev vseh ki so karkoli naredili v življenju. Da bo dal revežem, lenuhom, ciganom.  Ko mu povejo da veliko sp komaj preživi, pravi da naj grejo v JU v službo, da rabijo gospodarstvenika. Kako bo šel nekdo ki popravlja ključavnice, ali dela nakit, ali vozi kajak, ali je turistični vodnik, kaj bo delal v JU? Ljudje  kaj ste volili …zame globoko razočaranje

Še dobro, da nimam nič. Še avta ne. Hahahah

I have nothing and I am free.

Od kdaj so tisti na sp jih najbogatejši državljani, da bi morali pokriti ves davčni manjko države? Mislim, da Golob nima ravno stika z realnostjo.

Res je, tudi Luka Mesec.  Mi pa ne maramo njih.

Tako delajo možgani tistih, ki so bili dobesedno iz zibelke nastavljeni na direktorski položaj državnih firm.

Tale žurka vse večjih izdatkov za plače ipd. v javnemu sektorju, ter poskusi visoke dodatne obdavčitve vsakogar, ki zasluži nekaj nad povprečjem se ne bo izšla.

Kdor misli, da podjetniki ipd., kar rečemo, aha, spet so nekaj spreminjali davčno politiko iz danes na jutri(ne, da se posel dela na podlagi predvidljivosti davkov in okolja) in OK, bomo plačali 10-20% več se moti.

Vedno se najdejo obvodi, jest konkretno sem že našel. Samo je več birokracije…

Skratka, počakajte do jeseni, ko bo zavladala panika zaradi primanjkljaja, ter izjemno visokih stroškov obresti za proračun.

Golob je tak gospodarstvenik kot Bavčar, nastavljen iz politike.

prav je.To ste že pred volitvami vedeli kako nam bo slabše in ste ga izvolili.Nič jokat sedaj.Ko voliš brez pameti dobiš tako vlado.Še ljudje ki so mu dali glas obžalujejo da so ga volili.

Jaz sem vas pravočasno opozarjal pred tem smotanim elektrooligarhom…

Vesel oče

Njega je politika parkirala v javno upravo in misli, da to lahko vsak. Kdo jo bo pa financiral?

Z mojega vidika je to, da je zdaj PV zaton  profesionalne kariere čudežnega dečka. Tista  konkubina, ki ima več bivših priležnikov kot on kravat, pa zaton njegovega privat lajfa.

Nič ni večno, tudi njegova vladavina ne. Štejemo dneve, ko bo to sranje mimo. Na volitvah ne bo nikoli več zmagal. Če že hočete imet leve vlade, volite kaj normalnega ne pa neke padalce, ki hočejo, da vsi jemo travo.

Saj te vlade nihče več ne jemlje resno. Še sami sebe ne.

Odgovor na objavo uporabnika
Vesel oče, 14.03.2023 ob 09:48

Jaz sem vas pravočasno opozarjal pred tem smotanim elektrooligarhom…

Vesel oče

Kar fantaziraj o krivdi volilcev. Še tisti, ki smo naravni volilci t.i. desnega pola(ker nas zanimajo davki in mogoče še kaka zadeva), ali nismo volili ali pa smo volili kogarkoli drugega kot JJ.

Kdo je zdej tukaj bedak oziroma nesposoben?

Namig: Če delaš eno in isto stvar na isti način in ti ne gre, oziroma se ne izzide, kaj si potem? Genij? Ali bedak, ki krivi volivce?

Sem s.p.pa za1x ne vidim nobenega poslabšanja. Res pa ne mutim in ne hvatam krivin.

Do sedaj ta vlada še nič ni naredil , ne dobrega ne slabega, počakaj da začnejo delat, takrat nas bo bolela glava.

Bolj nesposobne vlade, kot je naša, ni na tem planetu. Ko vidim te Loleke v parlamentu, me pa dobesedno nekam prime !  Kriv je pa glup narod, ki je volil goloba.

Ampak, 14.03.2023 ob 08:44

Od kdaj so tisti na sp jih najbogatejši državljani, da bi morali pokriti ves davčni manjko države? Mislim, da Golob nima ravno stika z realnostjo.

Ocitno deluje po agendi: ustvariti sužnje. Preprosto ne verjamem, da nima toliko emocionalne inteligence.

Se strinjam, 14.03.2023 ob 11:23

Ocitno deluje po agendi: ustvariti sužnje. Preprosto ne verjamem, da nima toliko emocionalne inteligence.

Kar verjemi, da je nima.

Sovraži vse slovence sicer ne bi pustil da ljudje trpijo in povzročal revščino.Revni ljudje bodo še bolj revni,da se jim lahko vse pobere,podjetnike bo uničil in jim vse pobral,nato so na vrsti večja podjetja.Nisem za sds,sem proti sds,amapk si želim,da bi raje bil sds na vladi.Še pod sds nam nikoli ni bilo tak slabo kot nam je sedaj pod golobovo vlado.Raje se pripravite na najhujše,da ne bo šok!

Nitine, 14.03.2023 ob 10:22

Sem s.p.pa za1x ne vidim nobenega poslabšanja. Res pa ne mutim in ne hvatam krivin.

Z januarjem 2023 se je marsikaj spremenilo za sp, tako, da ne bluzi.

Od  januarja 2023 me na letni ravni me pride za 2 zaposlena cca  4-5000€ stroškov več na leto.

Je zakaj si pa s.p. .

Anonimno220, 14.03.2023 ob 12:43

Je zakaj si pa s.p. .

Sej to. Pejt v fabrko al pa za prodajalca a ne? Eh…

Ja, če si normiranec, nimaš zaposlenih in narediš cca. 30 jurjev prometa. oziroma si na meji socialnega problema… Potem ni večjih sprememb zate, razen dodatnih 600 EUR / leto.

Marsikomu pa se je čez noč spremenila realnost in bo imel 5-6 tisoč EUR več stroškov, pa še dodatno bo plačeval več(vrtec ipd.) in se hitro preseže 10 tisoč EUR. In takim bo namesto recimo 35 jurjev na leto ostalo 25 jurjev. To pa pomeni hudo pizdarijo, če so še kaki krediti, izredne zadeve ipd. Sprememba pa kot v diktaturi iz danes na jutri…

Ja in kdo bo nadomestil te s.p. Ne bo določenih storitev ki so bili za družbo in podjetja strašansko poceni.

Pa saj se je vedelo kako razmišlja. To je golazen, ki je pripeljala do takih cen. Vse gre gor ker tudi mojstrov, materiala počasi ne bo. Kako pa? Zakaj bi nekdo polagal ploščice če ga oberejo do kosti? Gre delat neko bedno službo pa ima mir. Ali pa firma ki proizvaja material. A vam povem da tista, ki vem zanjo gre počasi v k…C. ker ne folgajo obveznosti do države+spodobne plače za svoje + vse ostalo. Dražijo, ker morajo, majstri ki pri njih jemljejo materjal tudi vedno več stroškov do države+dražitve za materjal+ plače…ne gre! Tole bo šlo vse v k…C. lenuhi pa cigani pa žurajo!!! Tako je to.

In najbolj žalostno je, da njegovi volilci NOČETE VIDITI. ne da ne zmorete, NOČETE!!

Z mesecem marcem bom po 20 letih vrnil S.p.   Naj delajo tisti, li plešejo, jaz bom gledal v luft.

New Report

Close