Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Putkotu gre že tako slabo

Putkotu gre že tako slabo

da daje odmontirat tanke iz II. svetovne vojne, ki so kot spomeniki pred mesti in jih za strašilo predeva v Ukrajino….hecen tale tutko putko.

Samo, da ne bodo Rusi spizdili na Bleiburg, tako kot so Slovenci in Hrvati v Drugi svetovni vojni.

si mores mislit, rusi se z celi nato soldatesko borijo z orozjem iz 2 sv hehe, nato z vsem najsodobnejsem kar ima rusi pa lagano sportski …danes washingtin post o tem kako ukroti prikrivajo izgube v mostvu in tehniki…..rusi pa…laganini hehe

daj vprašaj te tvoje ruse ki so v rovih kako oni lagano. Aja ne moreš ker so kompostirani.

Odgovor na objavo uporabnika
wd40a, 14.03.2023 ob 17:30

daj vprašaj te tvoje ruse ki so v rovih kako oni lagano. Aja ne moreš ker so kompostirani.

120000 tisoc ukronacijev je v vecnih loviscih, ni veliko a je začetek hehe…..berem da tvoji nato idioti zdaj prcajo kitajce…da ne bo jok in stok na koncu….eh ni vecjega uzitka kot gledat nato kamarilo ki crkuje

moji nato idioti?  če ti rabiš nekomu lesti v rit, jaz ne potrebujem nikogar.

Rusi uporabljajo oklepne vlake.

Odgovor na objavo uporabnika
wd40a, 14.03.2023 ob 17:57

moji nato idioti?  če ti rabiš nekomu lesti v rit, jaz ne potrebujem nikogar.

kaj bluzis tepec?komu jaz lezem v rit?sem ti ze 100x razlozil zakaj podpiram ruse sami ti tepec ne skopcas in ce ti nisi za ruse si potem za nato, ce nisi za nikogar pa nehaj lapati in srati po rusih, bodi nevtralen kot svica….razumes tepec? k.urac ti razumes

Je ugotovil kako ga je lastna vojska leta nategovala kako  in predvsem koliko prvovrstnega orožja imajo 🙂 v resnici so namesto v orožje vlagali v nepremičnine na tako osovraženem zahodu, v jahte narejene na tako osovraženem zahodu in filali banke tako osovraženega zahoda.  Oblečeni v najprestižnejše blagovne znamke zahodnih modnih oblikovalcev, z iPhoni v žepih in za volanom najdražjih zahodnih avtomobilov.  Vsi sovražijo zahod, istočasno je pa to edino kar si želijo, pa čeprav z muzejskim orožjem :))))) Sami itak nimajo nič. Razen nafte in plina prav nič, pa še to jim zadnje čase ne koristi kaj dosti. Ni strank, v prpračunu pa lukna … vedno večja, večja, globja, ajej :)))

Na Bakhmutu bodo Rusi totalno propadli.

Putinu gre tako slabo, da je Rusija, celo po zahodnih virih, znova pridobila ekonomsko suverenost.

Putinu gre tako slabo, da se je v Sloveniji zače val odpuščanj (Talum…). Sankcije delujejo.

Putinu gre tako slabo, da po besedah Prižogina ukri izgubijo 11.000 vojakov mesečno. Mesoreznica dela na polno.

Putinu gre tako slabo, da metanje denarja evropskih davkoplačevalcev kijevskemu nazi-režimu pokriva evropski davkoplečevalec preko inflacije (30%+).

Putinu gre tako slabo, da celo vodilni ameriški mediji namigujejo, da bo moral Kijev dati Rusiji veli del ozemlja, če bo hotel ohraniti državnost.

Putinu gre tako slabo, da po besedah Scotta Ritterja, ameriškega vojaškega strokovnjaka, vsak “ukrajinec”, ki vstopi v ukro-vojsko, v naslednjih mesecih dočaka smrt, ranjenost ali ujetništvo.

https://www.24ur.com/novice/tujina/ruske-matere-in-zene-putin-prenehaj-posiljati-nase-fante-na-bojisca.html

William Scott Ritter mlajši je ameriški pisatelj, strokovnjak, nekdanji obveščevalni častnik marinarske pehote Združenih držav Amerike, nekdanji inšpektor za orožje Posebne komisije Združenih narodov in obsojen spolni prestopnik. Ritter je služil kot nižji vojaški analitik med operacijo Puščavski vihar.

Z nečim si revež mora zaslužit, če ga noben noče, spolnega predatorja, pedofila, noben noče z njim nič imet. Edino kar mu je ostalo je pisanje in vi, verniki.

Pedre preselit v Bahmut. Tam bodo prejeli, kar jim gre.

Zdaj  ko so Rusi izgubili že 20 generalov, bo stvari v svoje roke vzel Špartanec Luka Kastratović in rusko vojsko dogural do poljske meje v naslednjih treh tednih.

New Report

Close