Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zobni vsadek

Zobni vsadek

Iščem res dobrega in izkušenjega zobozdravnika za zobni vsadek – implantant. Najraje v okolici Celja. Ali pa na relaciji Ce-Lj.

Je kdo pred kratkim imel mogoče izkušnje z novim zobnim vsadkom? Jaz imam zelo nizek prag bolečine in me vse skupja zelo skrbi, kako bom to preživela. Hvala za nasvete.

Tam ga ni.

Potrudi se v Zagreb . Saj je blizu. Veliko mojstrov je tam in mnogo ceneje.

Delajo brez bolečin.   Upam, da ti kdo svetuje kakšno  zobno kliniko, kamor  je šel sam in je zadovoljen..

Res noben nima izkušenj z zobnimi vsadki v Slo?

Saj ti pravim, v Zagreb se odpravi.

Jaz, moji prijatelji in sorodniki  smo šli tja (na Hrvaško) po veliko predhodnih poizvedbah  in slabih izkušnjah tukaj.

Zadovoljni.

Ni implantant, ampak implantat.

Meni so jih vrsto let delali na Stomatološki kliniki v Lj., vendar tega ne delajo več. Nazadnje so mi ga pred pol leta vstavili v zobni ambulanti v Ambulatoriju na Savski cesti v Lj. Tam dela vrhunska kirurginja. Cena je 800 za prvo fazo, 150 za drugo fazo, protetiko mi pa še delajo in ne vem cene.

Imam sam ne na relaciji ki tebe zanima

Med posegom te seveda nič ne boli, bolečine potem so pa odvisne od tega, koliko jih imaš in koliko dodatnega dela rabiš (dograditve kosti, sinus lift), to ti pove kirurg na osnovi CTja. Koliko bo bolelo tebe osebno, ti pa noben ne bo znal povedati, ker vsak to doživlja po svoje. Mene je bolelo presenetljivo malo (sem imela že bolj boleče zobne posege), samo prvi dan sem jemala protibolečinske, potem pa ni bilo hudo. Zelo zadovoljna, Ljubljana, Iskradent.

Dr. Lukanovič Tomaž in dr. Vozlič David Ljubljana Koseze – morda kakšne izkušnje?

Pred kratkim so mi dokončali 2 implantata, brez bolečin, Artident Ljubljana. Sem zelo zadovoljna. Pa me je bilo tako strah, da sem več let odlašala.

Dr. Aleksander Lipovec, Postojna

Kakšne pa so cene zobnih vsadkov, če naprimer rabiš le en zob?

Odgovor na objavo uporabnika
Kokoši🛸👽🛸🐄🛸👽🛸, 15.03.2023 ob 23:17

Kakšne pa so cene zobnih vsadkov, če naprimer rabiš le en zob?

@Koko
ši: preberi moj prejšnji post. Tam je cena za 1 implantat v Ambulatoriju.

Artident, Dunajska, sam poseg ne boli, ker ti našopajo analgetik. Meni super, čakam, da se čeljust navadi šraufov, trenutno imam začasne zobe. Mene bo nadomestilo cca 8 zob stalo skupno 5.000 €. Poglej na njihovo spletno stran, imajo cenik, vendar dajo še popust.

Prečekiraj MODRI ZOB v Ljubljani. Dr. Šekoranja je pravi mojster. Imajo spletno stran, poglej si malo cene. Meni so naredili sicer samo enega, ampak zelo strokovno in brez bolečin. Če bom rabila še kakšnega, grem gotovo spet k njim.

Hvala vsem za informacije, sem jih zelo vesela.

Pište tudi o morebitni dograditvi kosti, sinus lift – a to se vse opravi v zobni ambulati?

Koliko časa povprečno traja od začetka od zaključka?

sinus lift pomeni samo, da ti med posegom, ko ti vrtajo v čeljust za vsadke, v del čeljusti vbrizgajo snov, iz katere naj bi potem nadomestila kost. To pa sploh ne boli!

Neboleče 675, 15.03.2023 ob 17:46

Pred kratkim so mi dokončali 2 implantata, brez bolečin, Artident Ljubljana. Sem zelo zadovoljna. Pa me je bilo tako strah, da sem več let odlašala.

Ceno mogoce in ali si potem samo z tem vijakom v kosti ali dajo cez zob..mene bi kap, da mi en sravf iz celjusti gleda..al si narobe predstavljam? Ze 3leta mi manjka predzadnji zob na spodnji celjusti..

Ve kdo ceno za 1 implantat/vsadek?

Okoli 1500 eur. Prvi del pride od 700 do 800 eur, odvisno ali je kostnine dovolj. Potem pa še ene 700 za protetiko.

Kako pa je potem npr., če potrebujes mr glave?

Dentalux ljubljana aleja , kvaliteta !!!!!

Irident, Vir

Koliko ste plačala?

Zob in mr, 28.01.2024 ob 23:44
    Kako pa je potem npr., če potrebujes mr glave?

Vsadki niso problematični za mr

Jaz sem bila v Dental artu v Celju pri dr. Žganku zelo zadovoljna.

New Report

Close