Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Vlada Roberta Goloba dela dobro

Vlada Roberta Goloba dela dobro

jaz sem zadovolna.

Janši je vzel policijo in si jo sam podredil.

Janši je vzel RTV in si ga sam podredil.

Spremenili bodo azilni zakon,da bo v Sloveniji ostalo več migrantov.

Obdavčili bo delavne Slovence, da bo denar za migrante in ljudi na socialni podpori.

V glavnem dela vse tisto za kar smo ga volili tako, da samo tako naprej.

Aja pa še en podatek Tina Gaber je v resnici moški in Robert Golob je gej ampak to je v 21 stoletju plus ne minus.

Odgovor na objavo uporabnika
Zadovolnja, 15.03.2023 ob 10:14

jaz sem zadovolna.

Janši je vzel policijo in si jo sam podredil.

Janši je vzel RTV in si ga sam podredil.

Spremenili bodo azilni zakon,da bo v Sloveniji ostalo več migrantov.

Obdavčili bo delavne Slovence, da bo denar za migrante in ljudi na socialni podpori.

V glavnem dela vse tisto za kar smo ga volili tako, da samo tako naprej.

Aja pa še en podatek Tina Gaber je v resnici moški in Robert Golob je gej ampak to je v 21 stoletju plus ne minus.

amaeni se tudi zdi, da je predsednik dober in še to naj naredi, da ne bo več ljudi na Zavodu za zaposlovanje ampak bodo res delali in si z delom zaslužili dostojanstvo, ne pa selekcijo za tiste ki so zaposleni in tiste, ki dobivajo socialno pomoč, kar je skrunjenje človekovega dostojanstva.

O Tini pa nič, ker nisem videl.

Trstenjakova, bi mogoče namenili energijo za kaj produktivnega?

Napisano je večini jasno…

ta vlada dela dobro v svojo korist 🤣

Če pa peeeeečeeeeeee  ;))

Bolj glupe vlade, kot je naša, je ni !   Dobra je le za migrante, socialce in Čefurje.  Za delovne in poštene ljudi je ta vlada nesposobna. Davke dvigniti zna vsak.

Če želiš kaj prikriti, moraš ustanovit komisijo. To so že naši predniki vedeli.

Meni je vlada super. Svobodna sem, plešem in kar nekaj kil sem dala dol, ker jem dvakrat na dan. Več mi ne znese.

Ta vlada je skupek debilov, ki so mislili da bodo spremenili državo, pa si vsepovsod zobe obrusijo. V enem letu niso nič naredili, samo odpirajo fronte.  Golob je mislil da je država kot podjetje, japaja, bo moral še malo dozoreti za kaj takega

New Report

Close