Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Rusikja napadla poljsko

Rusikja napadla poljsko

a sem jaz to pravilno razumela, en dpokumentarc sem gledala , pa ne vem ali je to mišljeno za drugo svetovno ali za danes.

Če je dokumentarc je velika verjetnost da se ni zgodilo danes. Ker snemanje dokumentarca traja nekaj časa, pa montaža…

Če bi bilo to res,bi bili že vsi v luftu.

Baba pijana.

ne Poljsko ampak Moldavijo je napadla Rusija.

Odgovor na objavo uporabnika
Žalostna sova, 16.03.2023 ob 20:02

ne Poljsko ampak Moldavijo je napadla Rusija.

Od kje ti to???

mon mafija, 16.03.2023 ob 19:59

Baba pijana.

🤣🤣🤣🤣🤣

Začetek 2.svetovne vojne se je začel septembra 1939 leta z napadom Rusije in Nemčije na Poljsko!!.

Pa kaj vas v šolah učijo, da ste tako neizobraženi?

Poglej :

https://www.dnevnik.si/1042720687

Hitler in Stalin sta sklenila pakt o nenapadanju in o razdelitvi Poljske!

Ampak Rusija je kasneje prestopila na stran zaveznikov in pomagala osvoboditi ljudi izpod nemskega in italijanskega jarma.

Vendar je Rusija po končani  2.svetovni uresničila svoje zajedalstvo in zavzela Češko, Slovaško, Madžarsko in druge sosede in povsod , posrbno v Vzhodni Nemciji, s svojim komunizmom vplivala na njihove državne ureditve, da so uveljavili komunizem in ne demokracije !!!

Začetek 2.svet. vojne-rusko-nemski napad naPoljsko, 16.03.2023 ob 21:56

Začetek 2.svetovne vojne se je začel septembra 1939 leta z napadom Rusije in Nemčije na Poljsko!!.

Pa kaj vas v šolah učijo, da ste tako neizobraženi?

Poglej :

https://www.dnevnik.si/1042720687

Hitler in Stalin sta sklenila pakt o nenapadanju in o razdelitvi Poljske!

Ampak Rusija je kasneje prestopila na stran zaveznikov in pomagala osvoboditi ljudi izpod nemskega in italijanskega jarma.

Vendar je Rusija po končani  2.svetovni uresničila svoje zajedalstvo in zavzela Češko, Slovaško, Madžarsko in druge sosede in povsod , posrbno v Vzhodni Nemciji, s svojim komunizmom vplivala na njihove državne ureditve, da so uveljavili komunizem in ne demokracije !!!

No, saj Poljska še danes nima demokracije. Namesto komunistov jo avtokratsko vodijo klerikalci. Z enakim načinom poslovanja. Isto sranje, drugo pakovanje.

Pojdi spat..

New Report

Close