Ruska propaganda strmi v uničenje Zahoda
Resnica848, 19.03.2023 ob 12:38
24ur.com/novice/tujina/ukrajina/britanci-jedo-veverice-hrckova-juha-satanov-tempelj-in-golobi-ubijalci.html
To je dejstvo in prvi dober članek, ki sporoča resnico o ruski invaziji na Zahod.
Vi pa rabite res šus v glavo. Kriza ej kakšno razmišljanje!!!!!
Ja Evropa ne ukrepa in dopušča grozodejstva, ki so in sele bojo. Podkupnine so ruska prioriteta za lomljenje EU. Odposlati bi morali vse ruske uslužbence na evropskih tleh z nepovratno nazaj k Putinu. Enako bi morala ukrepat z vsemi ruskimi priseljenci, ki kupujejo nepremicnine preko posebnega fonda za rusko prikrito prevzemanje Evrope…
Mi gremo u maloro.
Ruse izselit, 19.03.2023 ob 12:54
Ja Evropa ne ukrepa in dopušča grozodejstva, ki so in sele bojo. Podkupnine so ruska prioriteta za lomljenje EU. Odposlati bi morali vse ruske uslužbence na evropskih tleh z nepovratno nazaj k Putinu. Enako bi morala ukrepat z vsemi ruskimi priseljenci, ki kupujejo nepremicnine preko posebnega fonda za rusko prikrito prevzemanje Evrope…
Mi gremo u maloro.
okupacija s strani zda te ne moti, 30 bjihovih vojaskih baz tud ne, da je eu vazal od zda tud ne….kreteni zabiti idiotski
RAKUN, 19.03.2023 ob 13:00
Dejansko bi moral zahod to grozno vojno ze davno ustaviti z napadom na Rusijo., pa bi bil ze mir.
Ce hoces mir, se pripravi na vojno.
Tako pa se botoks dvojnik šeta po Mariupolu na 20 000 mrtvih nedolznih civilistih in govori kaj ne bo nikoli obnovljeno. Svinja.
Preklet peder nasilni slovenski, vi bi vojno ustavljali z napadi na Rusijo! A tako se dela premirje da posiljate tanke in orožje kriminalcem ukrajinskim?? Največja država na svetu vam je trn v peti pa nimate pojma kaj je v ozadju. Golazen nacistična provokatorska!!!
saj bi pa ne upate…kolikokrat sem ze rekel da naj se poslje v ukrajino prva brigada SV…imajo prikladen moto …vedno prvi….ampak kaj…ko bodo zacele hodit nazaj krste s trupli vas bo minila bojazeljnost….tako kot ameriske fasiste….dokler tolcejo siromake z letali itd so polni sebe, ko jim zacnejo ubijati pesake spizdijo s podvitimi repi
Pester teden je za nami. In še bolj pestro leto pred nami.
Zabita čreda še boste dobili račun za svojo debilnost. To pravim jaz, teoretik zarote.
Julij Cezar, 19.03.2023 ob 13:06
saj bi pa ne upate…kolikokrat sem ze rekel da naj se poslje v ukrajino prva brigada SV…imajo prikladen moto …vedno prvi….ampak kaj…ko bodo zacele hodit nazaj krste s trupli vas bo minila bojazeljnost….tako kot ameriske fasiste….dokler tolcejo siromake z letali itd so polni sebe, ko jim zacnejo ubijati pesake spizdijo s podvitimi repi
Zaradi Rusov bo cela Evropa v državljanskih vojnah. Evropa tud če ukrepa, zgleda, da so Rusi in Kitajci zavezniki z VB in Američani, stolkli bojo EU.
Ruska propaganda? Kje že? Saj je Zahod blokiral vse ruske medije, domača antiruska cenzura pa dela na polno glede komentarjev na javnih portalih. In kljub cenzuri prevladuje javno mnenje v korist Rusije.
Zahod se praktično samouničuje z dekadenco, woke sranjem, korona histerijo, ponorelo inflacijo in bančno-finančnim kolapsom.
Pametni in moralno-etično oblikovani prebivalci Zahoda vidijo Rusijo kot rešiteljico.
Kokoši🛸👽🛸🐄🛸👽🛸, 19.03.2023 ob 13:20
Kaj je ljudje BEDASTI, a spet čutite potrebo, da se odločite za črno ali belo?
Sej RUSIJA in AMERIKA sta bili vedno problem.
Dejstvo je, da bi bil svet lepši brez njiju.
Se mal pa bojo uničili fiat, pol bojo Kitajci na konju.
Proti digitalni moramo bit, pri nam je planirana 25. Drugje bo 24…. Bolje v boj kot se predati, mrtvi bomo tako ali tako.
japajade765, 19.03.2023 ob 13:25
Ruska propaganda? Kje že? Saj je Zahod blokiral vse ruske medije, domača antiruska cenzura pa dela na polno glede komentarjev na javnih portalih. In kljub cenzuri prevladuje javno mnenje v korist Rusije.
Zahod se praktično samouničuje z dekadenco, woke sranjem, korona histerijo, ponorelo inflacijo in bančno-finančnim kolapsom.
Pametni in moralno-etično oblikovani prebivalci Zahoda vidijo Rusijo kot rešiteljico.
Opran so te. Sorry
Norci moderatorski forumski, 19.03.2023 ob 13:31
Kdor je odprl temo, jo je zaradi klikov. Maslo moderatorsko ker ni obiska na portalu pa da ljudi znervirate. Bedni ste že tako ali tako, po tej temi pa se jasno vidi, da niste normalni in nimate pojma za kaj se zavzemate in koga podpirate.
Mojega klika ne dobite več smradi
Noben moderator je ni odprl. 24 ur ima objavljen ta članek, ki je prenesen na starševski. Resnica je, da je članek resnica.
Seveda ni smešno. Evroposlanka je prav povedala psihopatom bruseljskim, da ob njih gre človeku na bruhanje. Zagovarjanje genocida iz kavča, je bolano in psihopatsko. Isto počnejo forumski psihopati, ki iz svoje zlobe podpirajo genocid.