Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zobozdravniki Maribor

Zobozdravniki Maribor

Katerega priporočate – prosti so naslednji:
Seznam prostih zdravnikov:

Rajšp. Odličen.

Slovenski zobozdravniki, imajo manire vojnega profiterja. Dosegli so dno dna, oziroma so po moralni plati, še bolj pokvarjeni, od zdravnikov, kar je zelo lep dosežek. Tudi odvetniki, politiki, delodajalci, bančniki,policisti in sindikalisti, spadajo v to moralno dno.Res je krasna ta Slovenija.

Zobozdravniki, naj se zabijejo, v mišjo luknjo, do prekinitve dolgotrajne nevarnosti. Imaš opcije odhoda na Hrvaško, Bosno, ali lomljenja kosti lenuhom.

Niti slučajno k Manci Šemole. Čakaš v čakalnici 45 min na pregled, kjer ti zobe pregleduje maksimalno 2 minuti. Kljub očitnim oblogam in zobnemu kamnu ona ne vidi potrebe po čiščenju zob. Po 3 letih rednih pregledov zob ni niti enkrat želela očistiti. Očitno je taka zdravnica, kamor lahko greš samo na puljenje in nič drugega.

Sem šel privat, kjer so za majhen znesek vse uredili v roku enega tedna. Toliko o javnem zdravstvu.

zdravo!tja moras it,katerega najprej dobis.cakalne dobe so dolge in zelo razlicne.

Natasa Pavesic

Glede na te komentarje upam da je Danijela Blascanin se kar uredu?

Odgovor na objavo uporabnika
Škrba, 20.03.2023 ob 15:21

Rajšp. Odličen.

katerega?

tistega s studencev ali tistega na taboru?

😂

za unega, ki sanja, da mu bo zobozdravnica ČISTILA zobe…. daj si kaj pregledat no.

če rabiš čiščenje/poliranje zob, moraš samoplačniško k zobnemu higieniku, ne pa da greš k ZOBOZDRAVNIKU na koncesijo, da bi ti ta moral zobe umit… ti pričakuješ, da ti bo javna blagajna zastonj umazane zobe pucala??????

bruh

pa daj si bolj temeljito zobe umivat, no

Se popolnoma strinjam z zapisom. Prišla sem k njej zaradi zlomljenega zoba (notranji del), ko je bila v dnevnem dežurstvu in me je na hitro odpravila z besedami: da če bi bila njena pacientka, bi mi zob izpulila! Sem se samo zahvalila in odšla. Nato pridobila mnenji dveh drugih zobozdravnikov, pa sta oba bila menja, da zob ni za izpulit kar tako oz., da je to zadnja možnost, ko res ne gre več ni drugega.

New Report

Close