Mediji popolnoma ignorirajo proteste proti vladi
Kaj naj rečem, NAJ BODO KOT GASILCI. Če ne bodo, ne bodo dosegli nič. Kdaj je pa človek še kaj dosegel pri opici na drug način razen z jezikom, ki ga razume opica? Nikoli nič, ker ne more, ker ne govorijo istega jezika.
Copy in paste s siiola.
Rupar je potožil, da kljub veliki udeležbi na dveh dosedanjih shodih nima posluha pri vladajoči politiki. Predsednica republike Nataša Pirc Musar, premier Robert Golob in minister za delo Luka Mesec ga ignorirajo, se je pritožil. “Rezultat ljudi na Gregorčičevi je popolna nula. Več pisem smo poslali tudi Nataši Pirc Musar, a odgovora ni. Kot da nas ni. Gospod Golob in Luka Mesec se obnašata ignorantsko,” je dejal.
“Tu vloga Ruparja ne pomeni popolnoma nič, mogoče sem prvi v vrsti tistih 300 tisočih, ki upajo, ne glede na to, koga so volili. Ogromno volivcev Svobode se kesa. Tu smo zato, da se skupaj borimo, da nam bo uspelo,” je še dejal.
Kot je dejal, so “od shoda do danes s pritiski dosegli vsaj redno uskladitev, izredna uskladitev pokojnin pa je umaknjena”.
kdo188, 20.03.2023 ob 14:54
Kdo je Rupar?
Preberi si članek na siolu: “Rupar prejel grozilno pismo: “Prva naloga za Niko Kovač je tu” ”
Če bi se to Nikici zgodilo, bi bilo spet na RTVju, Pop tv, oglasil bi se Golob, pa ne vem kdo še vse, cela leva mašinerija… ni da ni, ker se je pač nekomu na drugi strani, se moraš pa že mal potrudit, da sploh zveš 🙂
nepristranski mediji pa te laži, 20.03.2023 ob 14:58
Preberi si članek na siolu: “Rupar prejel grozilno pismo: “Prva naloga za Niko Kovač je tu” ”
Če bi se to Nikici zgodilo, bi bilo spet na RTVju, Pop tv, oglasil bi se Golob, pa ne vem kdo še vse, cela leva mašinerija… ni da ni, ker se je pač nekomu na drugi strani, se moraš pa že mal potrudit, da sploh zveš 🙂
Rupar je prejel sporočilo s 4 naboji M-48, zraven pa še 4. imena, med drugim JJ,Rupar, ter seveda sovražni govor, ki ga ni hotel povedati v srbohrvaškem jeziku.
Seveda je predal Niki Kovač in ga zanima odziv….
SI predstavljate, da bi Nikica dobila tako sporočilo? Po moje jo kap od šoka.
Te opice nihče ne more jemati resno.
Kako boš jemal resno proteste, pri katerih gre za čisto laž in zavajanje od samega začetka? Kako jemati resno kriminalca, ki izsiljuje medijsko propagando z navoženimi zavedenimi omejenimi volivci neke obskurne stranke, ki nas je v nekaj mandatih vladanja vsakič znova pahnila na dno? Kako boš resno jemal zahteve po pokojninah višjih od plač, ki so jih davkoplačevalci vplačevali v sklad? Kako boš resno jemal nekoga, ki trdi, da je bilo zbranih 28.000 protestnikov, čeprav jih je bilo max. 6.000? kako boš resno jemal proteste, ki so bili načrtno ustvarjeni zato, da iz protesta za višje pokojnine po dveh maloštevilnih prireditvah preraščajo v protest proti vladi?
Kaj pričakuje Rupar? Da se bodo predstavniki koalicijskih strank in še predsednica države ukvarjali z tem drekom, ki ga producira on, lopov, kriminalec, prešuštnik, lažnivec? Kdo je on, da misli, da bo haral po vladni palači? Pahorček je odkopitljal in zabave za Janševce je KONEC!
nepristranski mediji pa te laži, 20.03.2023 ob 15:04
Rupar je prejel sporočilo s 4 naboji M-48, zraven pa še 4. imena, med drugim JJ,Rupar, ter seveda sovražni govor, ki ga ni hotel povedati v srbohrvaškem jeziku.
Seveda je predal Niki Kovač in ga zanima odziv….
SI predstavljate, da bi Nikica dobila tako sporočilo? Po moje jo kap od šoka.
No, Nikica sama sebi ne bi poslala takega sporočila, za Ruparja pa nisem čist ziher 🙂
hmm967, 20.03.2023 ob 15:17
No, Nikica sama sebi ne bi poslala takega sporočila, za Ruparja pa nisem čist ziher 🙂
A veš obstaja poročilo, resnično iz JLA časov, tistih srbohrvaških. Da je človek sam sebe poslal na drugi svet, ampak pazi sedaj to, z dvema metkoma v glavo. En ni bil dovolj, je rabil še enega, da je bil za ziher.
Seveda, tko kot Grims, k je sam sebe porinil po stopnicah,… da o začetkih tega srannja, o povojnih pobijih ne govorim. Ljudje so tekmovali kdo bo prej skočil v jamo (množično grobišče) z zavezanimi z žico rokami.
Tle nam pa neke bučke o agresorjih prodajajo,.. kr neki a ne, pa grožnjah, pa izvesodnih pokolih, ko pa nič ne dojamejo a ne, kako je bilo v resnici.
nepristranski mediji pa te laži, 20.03.2023 ob 15:22
A veš obstaja poročilo, resnično iz JLA časov, tistih srbohrvaških. Da je človek sam sebe poslal na drugi svet, ampak pazi sedaj to, z dvema metkoma v glavo. En ni bil dovolj, je rabil še enega, da je bil za ziher.
Seveda, tko kot Grims, k je sam sebe porinil po stopnicah,… da o začetkih tega srannja, o povojnih pobijih ne govorim. Ljudje so tekmovali kdo bo prej skočil v jamo (množično grobišče) z zavezanimi z žico rokami.
Tle nam pa neke bučke o agresorjih prodajajo,.. kr neki a ne, pa grožnjah, pa izvesodnih pokolih, ko pa nič ne dojamejo a ne, kako je bilo v resnici.
Ne fantaziraj.
Do zdaj so vse grožnje SDS generirali sdsovci sami. Ali pa plačali kakšnemu zapitku iz jelinčičeve stranke, da je šel v akcijo.
ja veš da, 20.03.2023 ob 15:29
Ne fantaziraj.
Do zdaj so vse grožnje SDS generirali sdsovci sami. Ali pa plačali kakšnemu zapitku iz jelinčičeve stranke, da je šel v akcijo.
Sej pravim, da razumem, tako so tudi delali na samem začetku….. so pač tekmovali, kdo bo prej skočil z zavezanimi rokami z žico v jamo (množično grobišče)…. Ta šport je bil sicer v Slovneiji po vojni zelo popularen, saj imamo kar 800 takih jam (množičnih grobišč).
Sama ljubezen se je širila po vojni. Ljubezen, prijateljstvo, mir,….. predvsem pa šport do skakanja z zvezanimi rokami v jame….. in lov na skrite zaklade (plenjenje)….
Ok se strinjam, da bi upokojencem morali povišati pokojnine in vse. Ampak Rupar, OMG! Pa Rupar je v politiki že vsaj 20 let, verjetno še veliko dalj časa, do zdaj ga upokojenci niso nič skrbeli, bil je tudi poslanec pa za upokojence in delavce ni storil čisto nič! Ta človek je en velik prevarant, ki na vse mogoče načine išče, kako bi lahko še kje pridobil le osebno korist!
Levica se tako norca dela iz ljudi, da je že nedoumljivo. Kdor jim še nasede mora biti tisto v iber mentalno zaostal. to je pa že iz aviona vidna, ker vemo kakšne prakse so pri nas. Valda kr en račun na moje ime, ampak jaz z njim nimam nič, k je na napačni ulici…. in kr banka sama je zaprla račun in kr odprt je bil za nič….
Če verjameš v pravljice 1001 noč, verjameš tudi levičarjem.
“Premier pa je na vprašanje vodje poslancev SDS Jelke Godec, če in komu ter kdaj je prijavil krajo identitete v Romuniji, odgovoril pritrdilno.
“Preden sem se odločil, da se podam v politiko, sem od FURSA zahteval dve potrdili. Da imam vse davke plačane in da nimam nobenega računa v tujini. Nakar me je FURS opozoril, da obstaja račun na moje ime, mimogrede z napačnim naslovom. Navedena je ulica, ki ne obstaja. Kroberk 72 ne obstaja. Enega evra nikoli na tem računu. Isto sekundo, ko so se moji odvetniki obrnili na banko in jo vprašali, od kod je ta račun, je banka sama 3. januarja 2022 zaprla ta račun z eno samo obrazložitvijo, da ni bil nikoli uporabljen,” je pojasnil Golob. “