Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Psihopat Kim Džong Un je manjkal

Psihopat Kim Džong Un je manjkal

Ruski diktator, vojni zločinec in psihopat Vladimir Putin je v Kremlju sprejel “svojega dragega prijatelja” kitajskega diktatorja in psihopata predsednika Ši Džinpinga,Manjkal je psihopat in diktator Kim Džong Un.

rtvslo.si/svet/evropa/draga-prijatelja-si-in-putin-po-laskanju-drug-drugemu-na-pogovore-o-partnerstvu-in-vojni/661829

Ma daj kreten. Ne govori mi čez Kim Džong Una.

Kaj sta ti kriva kitajski in s.korejski predcednik, da je Evropa ameriška kurba? Jasno da morajo zdaj z zločinsko Rusijo sodelovati. Saj ne morejo sami ostati.

A je bilo od Kitajcev in S Korejcev že kaj dobrega? Še bolj moteni kot Rusi. Za Ruse je še upanje, če se znebijo Putina in tistih okrog njega. Kitajci pa S Korejci pa so že čisto zavoženi.

Odgovor na objavo uporabnika
ja pa še kak, 20.03.2023 ob 18:38

A je bilo od Kitajcev in S Korejcev že kaj dobrega? Še bolj moteni kot Rusi. Za Ruse je še upanje, če se znebijo Putina in tistih okrog njega. Kitajci pa S Korejci pa so že čisto zavoženi.

Dajte nikoli odrasli pezdeti pojdite na kak otroški forum. To kar ste vi trije zaostali začeli v tej temi, res ni na ravni odraslega človeka.

Boljši so od Američanov! Prevelika sramota je imeti takšnega gospodarja kot je kmetavzarska Amerika.

Kokoši🛸👽🛸🐄🛸👽🛸, 20.03.2023 ob 18:41

Boljši so od Američanov! Prevelika sramota je imeti takšnega gospodarja kot je kmetavzarska Amerika.

Ja ja. Moji so boljši. boljši so, boljši so…..mislim. To bi se tud moralo nehat, če si toliko zaostalo, ne bi smelo imet brez nadzora dostop do interneta.

Jaz vem☝️, 20.03.2023 ob 18:47

Ja ja. Moji so boljši. boljši so, boljši so…..mislim. To bi se tud moralo nehat, če si toliko zaostalo, ne bi smelo imet brez nadzora dostop do interneta.

😂

Mislim, da v ZDA marsikdo ne spi več mirno.

Xi točno ve da je za Putinom na vrsti on, zato bo naredil vse, da bo Psihoputin čimdlje živ. Kitajci pa itak  nikol ne bodo pozabil izdaje s.Koreje za časa Korejske vojne 🙂  Vsem skupaj gre pa ekonomija v maloro. Še bo zanimivo.

Že ena sama navadna granata 155 mm stane 4000 €, namesto ene severnokorejske bi pa lahko zgradili 100.000 hiš…..

Vesel oče, brez vzhodnjakov bi bil na tem planetu MIR in BLAGOSTANJE

Xylazine
Dangerous ‘Zombie drug’ creeping into Tri-State

New Report

Close