Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Ste videli?

Ste videli?

Kako je Putin ubogi, vceraj v Ukrajini, danes v Moskvi, ki bi že menda moral umret? Če bom sam tako “ubogi v vitalnosti” v njegovih letih, bom prekleto vesel.☝️🤣

Jaz vem rada te imam. Saj veš, da te imam rada?

Freda Dolenšek

Odgovor na objavo uporabnika
Jaz vem☝️, 20.03.2023 ob 18:31

Kako je Putin ubogi, vceraj v Ukrajini, danes v Moskvi, ki bi že menda moral umret? Če bom sam tako “ubogi v vitalnosti” v njegovih letih, bom prekleto vesel.☝️🤣

A boš tu tut meu tok dvojniku?😆

CrazY FroG 🍀, 20.03.2023 ob 18:34

A boš tu tut meu tok dvojniku?😆

CrazY FroG”,

ah takšen je pač naš Milan. 😂

👩‍🦳, 20.03.2023 ob 18:33

Jaz vem rada te imam. Saj veš, da te imam rada?

Freda Dolenšek

Kako imaš lahko takšnega rada?

Mah, jaz imam raje več žab. Seveda vsako v drugem kraju.☝️🤣

Cene & Rudi, 20.03.2023 ob 18:39

Kako imaš lahko takšnega rada?

Te nima kaj brigati koga imam jaz rada. Želim ti, da bi le ti kdaj občutil vsaj malo tega kar je med mano in Jaz vem. Potem se boš manj vtikal v ostale, saj boš bolj zadovoljen sam s seboj.

zadovoljna Freda

Jaz vem☝️, 20.03.2023 ob 18:43

Mah, jaz imam raje več žab. Seveda vsako v drugem kraju.☝️🤣

Sinko plaviščetinko  nimaš ti za nobenimi žabami gledati. Freda ti mora biti dovolj. Žabe ne zdravijo garij. Freda in Frida jih ozdravita odlično.

Sem gledal en video, je bil med ostalo tujo ribičijo na yt. So Putina peljali nekam v divjino lovit ribe. Se prav vidi, kako so bili vsi posrani okoli njega. Saj to mora bit hudič, ne more bit sprošceno in naravno, ko je tako zajeban človek s tako veliko močjo.

Jaz vem☝️, 20.03.2023 ob 18:56

Sem gledal en video, je bil med ostalo tujo ribičijo na yt. So Putina peljali nekam v divjino lovit ribe. Se prav vidi, kako so bili vsi posrani okoli njega. Saj to mora bit hudič, ne more bit sprošceno in naravno, ko je tako zajeban človek s tako veliko močjo.

A tako sine.

A je bil zgoraj brez?🤣

CrazY FroG 🍀, 20.03.2023 ob 18:59

A je bil zgoraj brez?🤣

Ti bi morala videti Jaz vem zgoraj brez. Bi takoj pozabila na Putina.

Freda, prava ženska

Veš da je bil. Pa klobuk. On je skoz mačota igral. Zdaj je malo ponehal, je prestar.

Pa ti žaba bi itak mene raj imela, samo še tega ne veš, da sem v reali zabaven.☝️😜

Jaz vem☝️, 20.03.2023 ob 19:05

Veš da je bil. Pa klobuk. On je skoz mačota igral. Zdaj je malo ponehal, je prestar.

Pa ti žaba bi itak mene raj imela, samo še tega ne veš, da sem v reali zabaven.☝️😜

Za frogača. Se razume.☝️🤣

O to pa verjamem, da bi se v reali trudu bit ob men zabavn 🤣

Ne rabi več fotomontaže na medvedjem hrbtu, zdej so dobre tud take pred navadnim blokom 🙂

in zanimivo, da ga niso ukrajinski organi pregona zaprli, ker je mednarodna tiralica razpisana za njim.

👩‍🦳, 20.03.2023 ob 18:45

Te nima kaj brigati koga imam jaz rada. Želim ti, da bi le ti kdaj občutil vsaj malo tega kar je med mano in Jaz vem. Potem se boš manj vtikal v ostale, saj boš bolj zadovoljen sam s seboj.

zadovoljna Freda

Saj imam tudi jaz tebe rad. Saj mi ne rabiš tega tolikokrat povedati. Nekatere stvari lahko obdrživa zase.

Res je. Najine ljubezni nič ne more omajati.

ljubljena Freda

👩‍🦳, 20.03.2023 ob 20:16

Res je. Najine ljubezni nič ne more omajati.

ljubljena Freda

Tako je. Zdaj pa spat moja stara koka.

Zaostala kura ni dovolj da je freda al kaj že, še moj vzdevek uporablja in nori sam s sabo…..jaooooo, to bitje bi bilo pa res sam za tepst.☝️🤣

New Report

Close