Najdi forum

Splash Forum Politični čvek KONEC ZAHODNE CIVILIZACIJE

KONEC ZAHODNE CIVILIZACIJE

Dva H nad nami, bomo se imeli fajn kaj.

Odgovor na objavo uporabnika
Klen, 21.03.2023 ob 11:48

Dva H nad nami, bomo se imeli fajn kaj.

Kaka dva H? O čem ti to?

Ne sprejema JT povezav, skratka danes sta si Rus in Kitajec segla v roki, da sta že premagala  svet in Zahod. Digitalizacija je kitajski vamp stroj, ki bo požrl  Zahodnjake in jih kontroliral na vsakem koraku. Socialni krediti  bodo vstopnina za  uboganje ukazov ali kazen za najmanjši prekršek….. cipirani ljudje so prihodnost, stari ljudje pa višek podvržen izbrisu…

Rusu in  Kitajcu se smeji preko uses, saj je  Ukrajina  bomba, ki jima omogoča zmago.

rus in kitajc bosta zahod uničila edino s svojo antizahodno propagando, ki ji naseda butasti zahodni človek

Zmaga Trumpa 24  bo zmaga Rusije -zavezništvo  in  dokoncen poraz Evrope ali  vojna vseh možnih razsežnosti…

Klen, 21.03.2023 ob 12:03

Zmaga Trumpa 24  bo zmaga Rusije -zavezništvo  in  dokoncen poraz Evrope ali  vojna vseh možnih razsežnosti…

Kak konec sveta bo tudi letos? Vesoljci ,eksplozija zemlje ali kaj podobnega?

Ce ni vsaj dveh koncev sveta na leto sploh ni zanimivo.

Klen, 21.03.2023 ob 11:57

Ne sprejema JT povezav, skratka danes sta si Rus in Kitajec segla v roki, da sta že premagala  svet in Zahod. Digitalizacija je kitajski vamp stroj, ki bo požrl  Zahodnjake in jih kontroliral na vsakem koraku. Socialni krediti  bodo vstopnina za  uboganje ukazov ali kazen za najmanjši prekršek….. cipirani ljudje so prihodnost, stari ljudje pa višek podvržen izbrisu…

Rusu in  Kitajcu se smeji preko uses, saj je  Ukrajina  bomba, ki jima omogoča zmago.

Nategnili so nas. Evropski hlapci hlapcarijo ZDA. ki so morale pokleknit pod kopiti Vzhodnega bloka  z azijsko, indijsko, arabsko in črnsko podvezo, to ti tako je.

Sraje, 21.03.2023 ob 12:17

Nategnili so nas. Evropski hlapci hlapcarijo ZDA. ki so morale pokleknit pod kopiti Vzhodnega bloka  z azijsko, indijsko, arabsko in črnsko podvezo, to ti tako je.

Brez malih zelenih sploh ni zanimivo, vam jaz povem.☝️🤣

Jaz vem☝️, 21.03.2023 ob 12:14

Kak konec sveta bo tudi letos? Vesoljci ,eksplozija zemlje ali kaj podobnega?

Ce ni vsaj dveh koncev sveta na leto sploh ni zanimivo.

Noben konec sveta ne bo, samo evropski kaos. Ne bi jim blo v zadovoljstvo  potegniti  tako fino  črto.  Konci sveta so propaganda. Civilizacija nasa je pa ze zdaj vsa pomešana in prepredena s tujci, ki imajo vec pravic, kot matični prebivalci,  česar na Vzhodu ne boste doživeli.

Sem mislil, da imamo dva vodika nad sabo, ko je napisal dva H pa mi ni bilo nič jasno.🤣

New Report

Close