Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Solaris Šibenik

Solaris Šibenik

Zanima me,če je kdo hodil na plaže Solaris v Šibeniku iz zunanjih apartmajev-torej ni bival znotraj kompleksa. Je potrebno plačati vstopnino in kakšen je okvirni znesek?

Pred ohoho leti smo morali zunanji obiskovalci plačati vstopnino. Mogoče se je kaj spremenilo?

Lani smo se hodili kopat tja parkrat, ker sta svak in svakinja bila nastanjena v kompleksu.

Placas parking.

Not ne smes imet svojih sotorckov pijace hrane ipd peezdarij. Hodi okoli in tezi.

Ce vzames storitve/pijaco/,Sladoled ipd nA sobo je 50% off drugace drago kot pes.

Plaza mi je bila meh. Sence nic razen placljive. Plaze nasute.

Igrala imajo skoraj povsod ze. Smo oblezli igrala od vodic solarisa pirovac pakostani biograd.

Zakaj te vlece pravzaprav tja?

Baje je vse plačljivo. Plaža je zasedena do zadnjega milimetra. Če mi plačajo, ne grem tja notr. Marela do marele, brisača do brisače, t.j. ležalnik. Tudi morje ni prav čisto. Za to gužvo in to morje res ne bi še plačevali.  Res pa je, da če si tam nekje v teh hotelskih kompleksih, se nimaš kam iti kopat. Edino z avtom pol ure vožnje do prvega malo bolj normalnega morja.

Hvala za odgovore. Gremo vsako leto drugam,a včasih ponovimo destinacijo kjer smo že letovali.

Hjojja-potem pa niti pod razno ne grem tja,če težijo za šotorčke in hrano. Lani smo bili po dolgih letih v Crikvenici,ker imam pač nostalgijo za najinim medenim tednom pred leti. Gužva za znoreti,a se nam je posrečilo najti prostorček zraven morja,klopca,mreža zame,šotorček za otroke… Pa me že drugi dan pričakajo policajo,da moramo pospraviti vso kramo,ker je to namenjeno samo sedenju na klopci in ne kampiranju. Si res ne želim,da me še v Solarisu tako odpravijo.

Hvala,saj imamo še druge opcije v planu.

Edino pravilno, da so te opozorili, eni se res obnašate, kot da je vse vaše….in ja, klopce so za vse, ne za tistega, ki prvi pride.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 1865, 24.03.2023 ob 11:58

Edino pravilno, da so te opozorili, eni se res obnašate, kot da je vse vaše….in ja, klopce so za vse, ne za tistega, ki prvi pride.

Pravijo,da se človek celo življenje uči in ta izkušnja,ki je do sedaj nisem še nikjer! doživela me pač spomni,da iščem drugačne plaže.

Niti pod razno,pa se nikjer ne obnašamo kot,da je vse naše-to ni niti moj karakter in če greš s tolikimi otroki,kot mi na morje se moraš tudi pravilno obnašati.

Klopice so za sedet, za mimoidoče, za nekoga, ki bi rad pol ure počival. Ne za plažo, šotore in mrežo.

V celem kompleksu je ne vem par borovcev pod plažo in tam not se je nabasalo vse, kar ni hotelo plačat ležalnika. Po treh dneh so imeli že pod borovic tudi ležalnike nastavljene. Bili smo konec avgusta.

Voda obala ipd me ni impresioniralo.

Glede na to, da smo prej letovali na Lošinju in ostalih otokih,  mi je bilo vse skupaj precej uborno.

Hvala,da ste se tako potrudili,Hjojjhja in mi tako natančno vse opisali. Zagotovo se kraji in plaže ne dajo primerjati. V tem kompleksu me je navdušilo,ker je vse na enem mestu.Torej se je možno kopati, sončiti,urejena igrala, vodni park,dober mini golf, možen sprehod, ker je kompleks zelo velik.

A,vse kar ste mi napisali,me je res prepričalo,da tja več ne grem.In hvala,da se niste še vi spotaknili ob našo neljubo situacijo s klopco. Se mi zdi,da eni na firumu prav čakajo,da te napadejo,kljub temu,da to sploh ni bila tema debate.Mogoče bi si pa kdo lahko z mojo zgodbo pomagal in ne bi naredil iste napake,kot takrat mi.

Odgovor na objavo uporabnika
mamavečkrat, 24.03.2023 ob 16:58

Hvala,da ste se tako potrudili,Hjojjhja in mi tako natančno vse opisali. Zagotovo se kraji in plaže ne dajo primerjati. V tem kompleksu me je navdušilo,ker je vse na enem mestu.Torej se je možno kopati, sončiti,urejena igrala, vodni park,dober mini golf, možen sprehod, ker je kompleks zelo velik.

A,vse kar ste mi napisali,me je res prepričalo,da tja več ne grem.In hvala,da se niste še vi spotaknili ob našo neljubo situacijo s klopco. Se mi zdi,da eni na firumu prav čakajo,da te napadejo,kljub temu,da to sploh ni bila tema debate.Mogoče bi si pa kdo lahko z mojo zgodbo pomagal in ne bi naredil iste napake,kot takrat mi.

Smo bili namrec tam 1 dan pred caa 12 leti in mi je bilo wow…sedaj pa se mi zdi da je uborna senca tistega….vodni park pa za zunanje tudi stane 50% vec …caa 100eur za celo druzino

New Report

Close