dobro povedano
Dejstvo, da smo del Unije, ki se ne želi zavzemati za mir, temveč le za nadaljevanje vojne in zaostrovanje, bo tudi treba premisliti, če ne bomo končali v tretji svetovni vojni, ali pa vsaj ob popolnoma bankrotiranem gospodarstvu, kakšen smisel ima biti del tako militantne evropske unije, katere vrednoti nista diplomacija in mir, temveč eskalacija in vojna. Čemu hodimo na pragu tretje svetovne vojne? Zakaj uničujemo celotna evropska gospodarstva?
Odgovor na objavo uporabnika
minka530, 27.03.2023 ob 22:38
minka530, 27.03.2023 ob 22:38
Dejstvo, da smo del Unije, ki se ne želi zavzemati za mir, temveč le za nadaljevanje vojne in zaostrovanje, bo tudi treba premisliti, če ne bomo končali v tretji svetovni vojni, ali pa vsaj ob popolnoma bankrotiranem gospodarstvu, kakšen smisel ima biti del tako militantne evropske unije, katere vrednoti nista diplomacija in mir, temveč eskalacija in vojna. Čemu hodimo na pragu tretje svetovne vojne? Zakaj uničujemo celotna evropska gospodarstva?
čemu???
ja đavo stari…
mal že kontate… sam še mal pa še mal potem pa prideš do spoznanja da Bog itekako je…
Čemu, čemu, čemu. Kapitalizem vendar.
Sicer pa ne gledam toliko poročil.
So govorili o 3. svetovni vojni že leta 2016.
To je samo za ustrahovanje naroda.
Ker pol rata folk paranoičen, pa noče nič ustvarjat.
Recimo mene boli patka, če mi fotr reče, da morm vzet kredit za stanovanje. Js ga ne bom.
Sem lepo v najemu pa me b.k.