Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Tič se nam je dokončno posral na glavo

Tič se nam je dokončno posral na glavo

Konec je, vse gre v k…..C!¡!!

Slovenija je od vseh, samo naša ne.

Še plešete kreteni???

Men je to super. Bo vsaj več tičov zame.

Odgovor na objavo uporabnika
Kokoši🎆🎇🎆🎇🎆🎇🎆, 28.03.2023 ob 21:26

Men je to super. Bo vsaj več tičov zame.

Uni Take tolčejo, ne vlečejo

DOBRO TOLČE SDS-OVCE PO RAZNIH DRŽAVNIH INSTITUCIJAH, JA.

KAR NAPREJ.  POTOLČT ZALEGO, LE TAKO BOMO USPELI.

Tič, 28.03.2023 ob 21:33

Uni Take tolčejo, ne vlečejo

Ja pa ja. Arabci so zelo vajeni seksa z moškimi, saj jim v njihovih državah preprečujejo seks z žensakami. VIDI SE DA NIMATE POJMA.

To so pravi moški z veliko tetosterona.

Enkrat sem opazoval nekega Mohameda, ki je v Ljubljani razbil par slovenčkov(ali južnakov), ki so mu težili. Opazoval sem od daleč. Sem pristopil k njemu in je videl, da mi je všeč. Krvave pesti je imel. Sem mu ga potegnil in me je hotel še dol dati, pa sem mu rekel, da drugič, ko ga bolje spoznam.

Slovenski prijatelji so me prosili, da te dogodovščine ne govorim v javnosti in pred drugimi imigranti, ker je MOHAMED njihov prerok in me lahko ubijejo.

Kokoši🎆🎇🎆🎇🎆🎇🎆, 28.03.2023 ob 21:42

Ja pa ja. Arabci so zelo vajeni seksa z moškimi, saj jim v njihovih državah preprečujejo seks z žensakami. VIDI SE DA NIMATE POJMA.

To so pravi moški z veliko tetosterona.

Enkrat sem opazoval nekega Mohameda, ki je v Ljubljani razbil par slovenčkov(ali južnakov), ki so mu težili. Opazoval sem od daleč. Sem pristopil k njemu in je videl, da mi je všeč. Krvave pesti je imel. Sem mu ga potegnil in me je hotel še dol dati, pa sem mu rekel, da drugič, ko ga bolje spoznam.

Slovenski prijatelji so me prosili, da te dogodovščine ne govorim v javnosti in pred drugimi imigranti, ker je MOHAMED njihov prerok in me lahko ubijejo.

Ti si katastrofa, tole pa je starševski čvek in tvoja sranja ne sodijo sem. Vedno znova dokazuješ, da si obična pederčina.

Jgfbjkk, 28.03.2023 ob 22:58

Ti si katastrofa, tole pa je starševski čvek in tvoja sranja ne sodijo sem. Vedno znova dokazuješ, da si obična pederčina.

Hetero prijatelji so bili to. En mi je še rekel naj mu podam plastenko vode iz katere sem pil. Pa sem mu rekel, da verjetno noče za mano piti, ker sem ga ravno prej Mohamedu potegnil.

Slovenija je res unikum v EU v 30 letih so razprodali tujcem ali uničili vsa slovenska podjetja, nekatera stara s tradicijo tudi 100 in več let v Jugoslaviji smo bili Slovenci, kot narod gospodje, sedaj smo hlapci Evrope. V prihodnosti bo več tujcev v Sloveniji, kot Slovencev, slovenski narod pa bo izumrl, veliko k temu pa prispevajo politiki že 32 let. Sposobni Slovenci so se že odselili v tujino in teh je v 32 letih odšlo več 100 tisoč, v Slovenijo pa se priseljujejo osebe, ki jih drugje v EU nočejo ali jih druge države EU izženejo, zato ima Avstrija strog nadzor na meji s Slovenijo in ga bo imela še naprej…

Arabci so vajeni predvsem ukrivljenega noža zaostala kura. Ne boš imelo cajt niti prdnt, ko bodo čreva že zunaj. ☝️🤣

Jaz vem☝️, 28.03.2023 ob 23:53

Arabci so vajeni predvsem ukrivljenega noža zaostala kura. Ne boš imelo cajt niti prdnt, ko bodo čreva že zunaj. ☝️🤣

Zato pa jih imam raje na svoji strani. Tam kjer imajo ženske zavite v rjuhe naskrivaj radi fante naskakujejo. Ampak tam je tvegano, tu pa si dajo duška. Vsekakor če bi se našel kaki zadrt ortodoksno musalimanski arabec, ki bi mi kaj hotel imam takoj zaščito od drugih arabcev.

Kokoši🎆🎇🎆🎇🎆🎇🎆, 29.03.2023 ob 00:00

Zato pa jih imam raje na svoji strani. Tam kjer imajo ženske zavite v rjuhe naskrivaj radi fante naskakujejo. Ampak tam je tvegano, tu pa si dajo duška. Vsekakor če bi se našel kaki zadrt ortodoksno musalimanski arabec, ki bi mi kaj hotel imam takoj zaščito od drugih arabcev.

Kakšne pa pišete? To lahko berejo tudi otroci. Ne pisat takih grdih stvari na forum.Take grde stvari res ne pašejo sem.

Arabc ne bo nikoli na tvoji strani. Ti si zanj nevredno življenja. Imaš pač to smolo, da si tudi za nas ničvredno.☝️🤣

Vedno znova kazeš, da se nisi razvil dlje od otroške stopnje. Vse si predstavljaš na otroškem nivoju in seveda enako potem tudi fantaziraš.

Jaz vem☝️, 29.03.2023 ob 00:10

Arabc ne bo nikoli na tvoji strani. Ti si zanj nevredno življenja. Imaš pač to smolo, da si tudi za nas ničvredno.☝️🤣

Vedno znova kazeš, da se nisi razvil dlje od otroške stopnje. Vse si predstavljaš na otroškem nivoju in seveda enako potem tudi fantaziraš.

Jao butelj. Pa daj če meni ne verjameš, pa malo na internetu poišči o skritem svetu seksa med moškimi v arabskem svetu.

Sam nisem iskal, a gotovo je ogromno gor. Sicer pa že znano je, da v nekaterih državah le mladi fantje oblečeni v ženske plešejo trerbušni ples in jih imajo za prostitucijo.

Sicer pa ti buskselj, kaj misliš, da delajo arabski moški polni tetosterona(za razliko od naših moških), ko jim ženske niso dosegljive, ker so vse zaprte doma in v rjuhah????

Preden se poročijo se vsi dol dajo med sabo. In ko enkrat nekaj poskusiš, misliš, da vsi prenehajo s tem ko se poročijo?

Joj VIHARNI, tebi se niti sanja ne na kakšnem svetu živiš.

Kokoši🎆🎇🎆🎇🎆🎇🎆, 29.03.2023 ob 00:56

Jao butelj. Pa daj če meni ne verjameš, pa malo na internetu poišči o skritem svetu seksa med moškimi v arabskem svetu.

Sam nisem iskal, a gotovo je ogromno gor. Sicer pa že znano je, da v nekaterih državah le mladi fantje oblečeni v ženske plešejo trerbušni ples in jih imajo za prostitucijo.

Sicer pa ti buskselj, kaj misliš, da delajo arabski moški polni tetosterona(za razliko od naših moških), ko jim ženske niso dosegljive, ker so vse zaprte doma in v rjuhah????

Preden se poročijo se vsi dol dajo med sabo. In ko enkrat nekaj poskusiš, misliš, da vsi prenehajo s tem ko se poročijo?

Joj VIHARNI, tebi se niti sanja ne na kakšnem svetu živiš.

Za razliko od tebe zaostali kurji iztrebek še kako vem. Vem, da če bi ti res kdaj šel med ljudi s svojo motenostjo in zaostalo gnusno glavo ter nadlegovanjem, ki ga počneš ves čas živeč na monu, že davno več ne bi bil živ. Se posebej, ko stalno omenjaš južnjake, zdaj že arabce. O tem ni dvoma.

Tič, 28.03.2023 ob 21:23

Konec je, vse gre v k…..C!¡!!

Slovenija je od vseh, samo naša ne.

Še plešete kreteni???

slovenke nočejo janezov 

https://www.slovenskenovice.si/bulvar/domaci-traci/ula-furlan-noro-zaljubljena-tako-raznezene-je-ze-dolgo-nismo-videli-foto/

Spet ni janez, 29.03.2023 ob 01:57

slovenke nočejo janezov 

https://www.slovenskenovice.si/bulvar/domaci-traci/ula-furlan-noro-zaljubljena-tako-raznezene-je-ze-dolgo-nismo-videli-foto/

Shizofrena in hudo zaostala kura imaš najvec od teh rumenih novičk. Ti še dodatno bogatijo tvojo bolezen in življenje v zaprtem prostoru na monu.😂

Jaz vem☝️, 29.03.2023 ob 01:51

Za razliko od tebe zaostali kurji iztrebek še kako vem. Vem, da če bi ti res kdaj šel med ljudi s svojo motenostjo in zaostalo gnusno glavo ter nadlegovanjem, ki ga počneš ves čas živeč na monu, že davno več ne bi bil živ. Se posebej, ko stalno omenjaš južnjake, zdaj že arabce. O tem ni dvoma.

Tebi res ni nič jasno na temu svetu.

Kokoši🎆🎇🎆🎇🎆🎇🎆, 29.03.2023 ob 13:37

Tebi res ni nič jasno na temu svetu.

Ti samo bolno fantaziraš. To so blodnje bipolarne motnje. Seksal nisi še nikoli in nikoli ne boš. S tem bi se zdaj že lahko sprijaznil, saj nisi star 20, ampak okoli 60. Pa če bi se šel ustrezno zdravit, ti bi bilo tudi lažje živet.

Ptičja zalega nam je posrala državo. Ni čudno, da Golobu podpora pada in pada.

New Report

Close