Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Sprašujem se. Je Golob res…

Sprašujem se. Je Golob res…

Tak. Narcis, da je pripeljal ženo na rob??? Možno?

Namreč, že od začetka mi je bil sumljiv kot možen primer narcistične motje, skupaj z Urško. Oba dokaj tipična možna kandidata, edino pri Urški mi je manjkalo tipično izkoriščanje moških (vsaj zaznal nisem nič).

Še največjo potrditev sem dobil, na predvolilnem soočenju, ko je Golob bil prisoten preko ekrana. Bolj kot ga opazujem, bolj sem prepričan v to teorijo.

Da ne rečem da sem 100% da bere tudi sč, Facebook, Twitter…komentarje, najraje take ki se tičejo njega osebno, ne dela.

Vidim tudi padec samozavesti v nastopu, odkar so komentarji o njem postali “zanj neugodni”. Kot tipičen narci se “futra” na pozornosti, po njegovo da na svoj videz, spremljevalka je sploh ogromna potrditev zame, … prehuda samozavest in napumpan ego ob izidu volitev (za moje pojme absolutno preveč, nobene skromnosti, hvaležnosti), od začetka huda samozavest v pogovorih z novinarji, z veseljem sodelovanje v vseh oddajah ko je vedel da je na višku, sedaj to tipično zamira,  tudi če je, se ne vidi take samozavesti, čuti neugodje, ne znajde se dobro izzven svojih prostorov…nekaj pač ni, kot he bilo.

Moje mnenje je, da se je šlo temu človeku za doseganje še enega položaja. Da se dopolni zbirko stolčkov. Močno dvomim da se mu gre za državo.

Kar ste volili, to imate!

Želeli ste – poslušajte.Kdor ga je volil, se zdaj lahko trka po glavi!

Eni si pulimo lase. Slaba izbira , žal.

Plešite

Mi bomo celo noč plesali.
Ljubili se in se igrali.
Kot, da nas jutri več ne bo.
Ne bomo šteli ur do zore. Preskakovali bomo gore.
Sprejeli, da smo večni samo in srečni samo,
ko objema nas nebo.

Vso noč do jutra smo plesali.
Ljubili se in se igrali.
Živeli kot, da jutri nas mogoče več ne bo.

Odgovor na objavo uporabnika
jaz pravim, 29.03.2023 ob 07:35

Kar ste volili, to imate!

In tudi tisti ki nismo volili goloba , ga imamo , žal .

Moje mnenje tudi glede Tine.

Mislim da ni Tina tista, ki izkorišča Goloba, ampak ima Golob namensko žensko, ki po njegovem predstavlja ideal. Prej bi rekel da on izkorišča njo. Poglejte z druge strani. Njemu je Tina se dodaten statusni simboli.

V naravi naroda je da prvo proglasi žensko za izkoriščevalko. Jaz mislim drugače. Glede na karakter in možnost narcističnosti pri Golobu bi rekel da je drugače. Moje mnenje.

On je fukusiran na Janšo, želi ga premagati na vseh področjih. Seveda on vidi Tino kot boljšo varianto Urške, kar seveda ni res. Ampak on tako vidi.

Znan primer trenutno v svetu sta harryin meghan. Harry je z meghan želel “premagati” brata , ki ima Kate. Videl jo je kot boljšo od Kate, seveda se je končalo klavrno. Ne po njegovih pričakovanjih. Enako obsedenost čudi Golob do Janše.

Sicer se lahko meghan in Tina skrijete pred Urško in Kate.

Pravočasno sem vas lani opozarjal pred elektrooligarhom, pa l. 2006 pred Jankovićem….

Vesel oče, jasnovidec in vseved, pa še Golobov znanec

Narci, 29.03.2023 ob 07:21

Tak. Narcis, da je pripeljal ženo na rob??? Možno?

Namreč, že od začetka mi je bil sumljiv kot možen primer narcistične motje, skupaj z Urško. Oba dokaj tipična možna kandidata, edino pri Urški mi je manjkalo tipično izkoriščanje moških (vsaj zaznal nisem nič).

Še največjo potrditev sem dobil, na predvolilnem soočenju, ko je Golob bil prisoten preko ekrana. Bolj kot ga opazujem, bolj sem prepričan v to teorijo.

Da ne rečem da sem 100% da bere tudi sč, Facebook, Twitter…komentarje, najraje take ki se tičejo njega osebno, ne dela.

Vidim tudi padec samozavesti v nastopu, odkar so komentarji o njem postali “zanj neugodni”. Kot tipičen narci se “futra” na pozornosti, po njegovo da na svoj videz, spremljevalka je sploh ogromna potrditev zame, … prehuda samozavest in napumpan ego ob izidu volitev (za moje pojme absolutno preveč, nobene skromnosti, hvaležnosti), od začetka huda samozavest v pogovorih z novinarji, z veseljem sodelovanje v vseh oddajah ko je vedel da je na višku, sedaj to tipično zamira,  tudi če je, se ne vidi take samozavesti, čuti neugodje, ne znajde se dobro izzven svojih prostorov…nekaj pač ni, kot he bilo.

Moje mnenje je, da se je šlo temu človeku za doseganje še enega položaja. Da se dopolni zbirko stolčkov. Močno dvomim da se mu gre za državo.

…bom samo komentirala zadnji komentar…ja komu se ne gre se za en stolcek….

Verjemi,da narcis ne sname maske pred publiko…samo doma(ko reces ne)….se maska vec ne nadene…

Oče ta vesel, ti ga pa pihneš ;:)))

Dolgonoga, 29.03.2023 ob 08:36

…bom samo komentirala zadnji komentar…ja komu se ne gre se za en stolcek….

Verjemi,da narcis ne sname maske pred publiko…samo doma(ko reces ne)….se maska vec ne nadene…

Saj verjetno ženi ni bilo lepo.

V javnosti še ni dal maske dol, še vedno je oh in sploh fajn gospod 😀 verjamem da je narci

Ma da je privolil v en tak “javni intervju” z Arkovo, kot so ga objavili včeraj, kjer je razlagal svojo zasebnost takole,  je bil očitno must have,   v  stilu ” v sili hudič muhe žre” , ker je dejansko padel rejting. To pa narcisne osebe najbolj boli, ko  javnost ne gladi več.

samo doma(ko reces ne)….se maska vec ne nadene…

Tole gornje še kako drži. Potem gre tak samo še po sistemu preko trupel; ker ugotovi, da je tvoje pokorščine, ubogljivosti, ustrežljivosti in usluževanja njemu konec.

klasika, evo jih spet.., kletni garači..

NOREC (avtor teme), kaj pa  pacienta in njegovo urško, si kaj analiziral.., si jih gledal kdaj po tv.., jst sem jih na planetu.., pa to se ti želodec obrne ko jih vidiš skup…, kot da bi gledal mrtvake…

kletni trol iz trstenjakove, ki odpri vsak dan teme o hhholobu, da ti zjebam temo…, koga drugega briga kaj tak norec kot ti razmišlja in analizira enga tipa,  njegovo spolno življenje..  razen vas v kleti trstenjakove, nora24tv in p p p pooo žžžaaarja.., krel zadeto.

NOREC, ko je pacienta prišel na aaaablast s prevaro vsaj polovico volivcev strank smc (med prevaranimi sem bil tudi jst, faker počivalšek je moj glas dal pacientu, pasji sin) in desus, se je šlepal že pred enim letom z dvema glasovoma manjšine v parlamentu….

hoolob kot ga vi janšisti zadeti imenujete ima razkošnih 52 glasov, lagano sportski, da bo še malo po balkansko… katerih vaš pacient ne more dobit, pa če ti naštepaš vsak dan po tri nove teme o h..o..l..o..b..u in mu vsak dan jajca masiraš namesto urške…..

New Report

Close