Jan Plestenjak
Firbec799, 30.03.2023 ob 13:01
Razmišljam. Vse njegove big fatal love se zaključijo po letu ali dveh. Njegove bivše so modro tiho. Nikoli se ne izve, zakaj in kdo je bil tisti, ki je vezo zaključil. Pusti on njih ali one njega? In hmmmm…zakaj? Se naveličajo drug drugega? Pa ne mi spet, da je peder, ker baje da ni.
Po moje enkrat zaključi on, drugič pa tudi ona.Ko vidi, da on spi vse dopoldneve , skače po snemanjih, da ima ene posebne navade, da je fin, da ima visok ego in da se z njim dolgoročno ne da.Da obstane z njim nekje na eni stopnički in da veza ne napreduje. Imam par neporočenih sošolcev.Prijetni, zabavni, hudomušni, ko je pa treba , da pride večkrat na randi, se pa doma praktično skrije.Nekateri ” umetniki ” si nikoli ne dobijo partnerke zase…Eni se pozno poročijo ( Cole Moretti, Gianni Rijavec, Zdravko Čolič, Vlado Kalember…).Počakajmo, mogoče pa…čeprav je že zamudil veliko vlakov…
Plestenjaka tudi jaz rada poslušam in ima odlične pesmi, dobro obiskane koncerte. Je top v karieri, a privat je osamljen dečko. Njegove blond pupe pa so kulisa in morda žal plehka izbira. Njegove izbranke so vse blond in vse “manekenke” in vse so v Lady, Story ali v pop in greznici.
Zdaj je praznoval okroglega abrahama, naj se vsaj zdaj zresni in spametuje, da samo z lepoto ni sreče. Tudi pamet in srčnost morata biti.
Meni je zelo všeč kot pevec. Njegove pesmi se dotaknejo srca, izredno čustvene, ljubeče in prijetne in pmirjevalne za uho. Tudi otožne.
…Še en poljub mi daj v slovo, ker mi je res hudo….
Sicer pa ne vem katere partnerice je sploh imel in koliko, no če malce pogledam po spletu ..Martina Kajfež, Ivana, Tina Gaber, Lara…to pa res ni veliko za fatalnega moškega kakršen je on, ki bi ga vse rade imele…
Marija je prava djevojka za Jana.
ŠE EN POLJUB, 30.03.2023 ob 14:12
Meni je zelo všeč kot pevec. Njegove pesmi se dotaknejo srca, izredno čustvene, ljubeče in prijetne in pmirjevalne za uho. Tudi otožne.
…Še en poljub mi daj v slovo, ker mi je res hudo….
Sicer pa ne vem katere partnerice je sploh imel in koliko, no če malce pogledam po spletu ..Martina Kajfež, Ivana, Tina Gaber, Lara…to pa res ni veliko za fatalnega moškega kakršen je on, ki bi ga vse rade imele…
Vse bi ga rade imele? No, to ne bo čisto držalo.