Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Jan Plestenjak

Jan Plestenjak

Razmišljam. Vse njegove big fatal love se zaključijo po letu ali dveh. Njegove bivše so modro tiho. Nikoli se ne izve, zakaj in kdo je bil tisti, ki je vezo zaključil. Pusti on njih ali one njega? In hmmmm…zakaj? Se naveličajo drug drugega? Pa ne mi spet, da je peder, ker baje da ni.

Odgovor na objavo uporabnika
Firbec799, 30.03.2023 ob 13:01

Razmišljam. Vse njegove big fatal love se zaključijo po letu ali dveh. Njegove bivše so modro tiho. Nikoli se ne izve, zakaj in kdo je bil tisti, ki je vezo zaključil. Pusti on njih ali one njega? In hmmmm…zakaj? Se naveličajo drug drugega? Pa ne mi spet, da je peder, ker baje da ni.

Po moje enkrat zaključi on, drugič pa tudi ona.Ko vidi, da on  spi  vse dopoldneve , skače po snemanjih, da ima ene posebne navade, da je fin, da ima visok ego in da se z njim dolgoročno ne da.Da obstane z njim nekje na eni stopnički in da veza ne napreduje. Imam par neporočenih sošolcev.Prijetni, zabavni, hudomušni, ko je pa treba , da pride večkrat na randi, se pa doma praktično skrije.Nekateri ” umetniki ” si nikoli ne dobijo partnerke zase…Eni se pozno poročijo ( Cole Moretti, Gianni Rijavec, Zdravko Čolič, Vlado Kalember…).Počakajmo, mogoče pa…čeprav je že zamudil veliko vlakov…

Meni zelo všeč kot moški.

Dashenkaa, 30.03.2023 ob 13:15

Meni zelo všeč kot moški.

ne deluje mi preveč moško. dopuščam tudi, da je preder. kdo bi vedel.

Plestenjak je odličen pevec. Vse ostalo je pa bolj tako, tako. Jaz osebno ga nebi imela za moža.

campari, 30.03.2023 ob 13:31

Plestenjak je odličen pevec. Vse ostalo je pa bolj tako, tako. Jaz osebno ga nebi imela za moža.

odličen pevec? :-DDD

Plestenjaka tudi jaz rada poslušam in ima odlične pesmi, dobro obiskane koncerte. Je top v karieri, a privat je osamljen dečko. Njegove blond pupe pa so kulisa in morda žal plehka izbira. Njegove izbranke so vse blond in vse “manekenke” in vse so v Lady, Story ali v pop in greznici.

Zdaj je praznoval okroglega abrahama, naj se vsaj zdaj zresni in spametuje, da samo z lepoto ni sreče. Tudi pamet in srčnost morata biti.

odličen pevec, no ja..bi sse dalo razpravljat z nekom, ki se na to spozna.

Pa njegove bejbe niso vse blond. So pa precej mlajse. Mogoce se je njegova nova danes sele rodila.

Hahaha jaaa odlicen je!! Skozi nos poje, to se vedno super slisi

..pevec !?!    Ko slišim tisti njegov  aaaa..aaa.aaaa

…drisko   dobim.  Prisežem.  V avtu  boljše da ga ne slišim, je kriza.

Meni je zelo všeč kot pevec. Njegove pesmi se dotaknejo srca, izredno čustvene, ljubeče in prijetne in pmirjevalne za uho. Tudi otožne.

…Še en poljub mi daj v slovo, ker mi je res hudo….

Sicer pa ne vem katere partnerice je sploh imel in koliko,  no če malce pogledam po spletu ..Martina Kajfež, Ivana, Tina Gaber, Lara…to pa res ni veliko za fatalnega moškega kakršen je on, ki bi ga vse rade imele…

to je čisto normalno, da ni vsem všeč. Kot pevec.

Tudi one ostajajo samske po ljubezenski zvezi z njim.

če sem iskrena, 30.03.2023 ob 13:31

ne deluje mi preveč moško. dopuščam tudi, da je preder. kdo bi vedel.

Ja, tako nekako. Kot pevec se mi zdi zlo povprečen.

V Slovenskih novicah piše, da sta se skrivnostno poročila z lepo Laro Pernek.

Marija je prava djevojka za Jana.

.https://youtu.be/aXhskZ4F6QE

ŠE EN POLJUB, 30.03.2023 ob 14:12

Meni je zelo všeč kot pevec. Njegove pesmi se dotaknejo srca, izredno čustvene, ljubeče in prijetne in pmirjevalne za uho. Tudi otožne.

…Še en poljub mi daj v slovo, ker mi je res hudo….

Sicer pa ne vem katere partnerice je sploh imel in koliko,  no če malce pogledam po spletu ..Martina Kajfež, Ivana, Tina Gaber, Lara…to pa res ni veliko za fatalnega moškega kakršen je on, ki bi ga vse rade imele…

Vse bi ga rade imele? No, to ne bo čisto držalo.

Anonimno 10899, 30.03.2023 ob 14:06

Pa njegove bejbe niso vse blond. So pa precej mlajse. Mogoce se je njegova nova danes sele rodila.

Noben moški na tem svetu nima pravice imeti cca 20 let mlajše.

No ja, razen Leonardu DiCapriu.

Te vse deklice so samo Janove muze in nič druzga. Adi Smolar je tudi imel dosti mlajšo od sebe.

Mamin sinko. Uspešen blefer, za naivne.

In kaj čaka z očetovstvom..

Ima novo punco, ime ji je Ana.. Supermodel, nastopa v njegovem spotu.. Ima 19 let..

Ima punco 8 let, bodoča manekenka.

Ne vem in me sploh ne zanima… meni je on že od otroštva dalje tako hudo antipatičen kot malokdo iz sveta slavnih…. Mi ni za pogledat in njegova glasba prav bruh.

New Report

Close