Najdi forum

Splash Forum Politični čvek SDS ujet na laži

SDS ujet na laži

Spet. Jerajevi Koprivi se je podaljšal nos za 50 cm 😀 Širi namreč novice, da naj bi migranti v Ljubljani posilili nekih 50+ žensk. V omenjenem obdobju je bilo v Ljubljani posiljenih 9 žensk in nihče od storilcev ni bil tujec.

Sedaj pričakujemo, da se bo opravičila migrantom!

Vsi SDSovci in Janševci lahko grejo nazaj v Argentino, saj jih ne rabimo tukaj, da bi nagajali lastnemu narodu.

SDSS so ena sama velika LAŽ.

Koprivca se dela totalno neumno zdej, sam še svetniški sij ji manjka, tole je povedala

“Morala bi malce bolj natančno napisati, da je to krožilo po socialnih omrežjih, zato sem tudi na to temo postavila poslansko vprašanje. Je pa morda bilo videno kot trditev, a jaz tega ne trdim, ampak policija v zadnjem času teh podatkov ne objavlja več in sprašujem se zakaj,”

“Predvsem pa me veseli dejstvo, da je policija vendarle tudi z javnostjo delila podatke glede števila posilstev na območju Ljubljane. Nenazadnje je to samo bistvo poslanskih vprašanj, pridobiti odgovore in podatke,”

Packa lažnjiva, doživljenjsko bi ji morali odvzet mandat poslanke in prepovedat katerokoli javno funkcijo, ker tole sploh ni bilo prvič, da je lagala.

Politika pri nas že od 1945 dalje temelji na podajanju polresnic in popolnih laži.

SDS ni izjema. Je pa na žalost tako, da folk tistih, ki podajajo resnico, nikoli ne nagradi na volitvah. Najlepši primer tega sta prav Golob in Svoboda.

To pa res ni novica.

Novica bi bila, če bi povedali kakšno resnico.

Organsko nemogoče za njih.

Kopriva, Kopriva… sebe je opekla. Koliko pa je visoka tale, ki tako z lahkoto laže? Najbrž je zelo nizka, saj ima laž kratke noge.

Odgovor na objavo uporabnika
Jajanagaja, 05.04.2023 ob 21:54

Vsi SDSovci in Janševci lahko grejo nazaj v Argentino, saj jih ne rabimo tukaj, da bi nagajali lastnemu narodu.

kaj pa je to novega. s(d)s greznici je laž religija..

Kdo jih ne pozna, jih drago plača.. Jst bi bil prav pozitivno presenečen, če bi našel enga modela iz te zadete stranke s katerim se bi dalo normalno pogovarjat.

Pa ni noben problem če je nacist, fašist in komunist v enem , kar so itak vsi v tej nori stranki ampak problem je ker se s temi norci ne da normalno pogovarjat, ker je že v startu naduvani.. Manj jih videa9, rsj6jih maš. …

Ampak tukaj mora vstopiti v igro Nika saj gre za sovražni govor in širjenje sovraštva do točno definirane skupine ljudi.

Popay363, 05.04.2023 ob 23:34

kaj pa je to novega. s(d)s greznici je laž religija..

Kdo jih ne pozna, jih drago plača.. Jst bi bil prav pozitivno presenečen, če bi našel enga modela iz te zadete stranke s katerim se bi dalo normalno pogovarjat.

Pa ni noben problem če je nacist, fašist in komunist v enem , kar so itak vsi v tej nori stranki ampak problem je ker se s temi norci ne da normalno pogovarjat, ker je že v startu naduvani.. Manj jih videa9, rsj6jih maš. …

Bolje bit lažnivec kot komunajzerski morilec. Nisi se dovolj zaletu z glavo v zid. Lahko, da si že tako gnil, da več ničesar ne občutiš. Po tvojih izjavah je to verjetno res.  Tebi luzer več ni pomoči. Pa greznico si očisti, da se neboš zameril občanom. Al s to svojo greznico odganjaš divjad ker živiš kot Gozdni Joža. Brez babnce, brez reda, brez higiene. Si en tak pravi politični usrane.

Zagotovo je nekaj narobe s tabo, če se ne morš z nikomer pogovarjat. Iluzorno je imeti vse ostale za norce, ko si sam največji norec.

Desničar, 05.04.2023 ob 23:50

Bolje bit lažnivec kot komunajzerski morilec. Nisi se dovolj zaletu z glavo v zid. Lahko, da si že tako gnil, da več ničesar ne občutiš. Po tvojih izjavah je to verjetno res.  Tebi luzer več ni pomoči. Pa greznico si očisti, da se neboš zameril občanom. Al s to svojo greznico odganjaš divjad ker živiš kot Gozdni Joža. Brez babnce, brez reda, brez higiene. Si en tak pravi politični usrane.

Pa saj so sds sami komunajzarji, ki so menjali dlako, navad pa ne.

Sicer se mi zdi številka res ogromna samo za Ljubljano, ampak demanti je glasil, koliko legalnih migrantov vodijo zaradi posilstva. Tako da mene osebno še vedno zanima, koliko posilstev vodijo za ilegalne migrante in tudi koliko skupno vseh posilstev.

vsi so isti 😣

Ta baba se je že morala posipat s pepelom, ko je enkrat prodajala nek ruski simbol iz 1920, da je bila kao značka za skupno praznovanje 1. maja komunistov in nacistov pr nas leta 1941. Se je vsaj opravičila.

Potem se je pozabila odlogirat in preko koprivce nadaljevala svojo zgodbico iz poslanskega profila

Zdaj pa spet trosi blesarije. Drgam kot v SDS ne spada, tam jemljejo najbolj očitne lažnivce, drugje malo manj.

Kdo sploh bere to sds nakladanje. Bedno.

@desničer SPET

ok., zdej si prepoznaven in to je že en mahen korak, da se z enim zadeetim modelom iz s(d)s greznice začnem pogovarjat. skenslal s qurca se mi itak ne boš na tem forumu.

Pa dejva midva zdej tako… Tvoji zadnji stavki..,  Beri..

za koliko keša se upaš stavit, da to kar si ti napisal oz. trdiš drži za mene po tvoje…. jst pa zdej v tem momentu stavim ajde 10 jurjev evričev ali več, vržem moje kartice na mizo, da nič od tega ne drži., maš jajca, smrad janšističen, lažnjiv seveda… komunist te je delal, k ti je mater kresal, jst z njimi, niti moje sorodstvo nikoli nič ni imelo.

A bo ta strup od ženske kdaj odgovarjal za širjenje laži in delanjem panike med ljudmi. V končni fazi ni neki anonimus, ampak na žalost, poslanka. Sramota!

Popay npr, 06.04.2023 ob 07:40

@desničer SPET

ok., zdej si prepoznaven in to je že en mahen korak, da se z enim zadeetim modelom iz s(d)s greznice začnem pogovarjat. skenslal s qurca se mi itak ne boš na tem forumu.

Pa dejva midva zdej tako… Tvoji zadnji stavki..,  Beri..

za koliko keša se upaš stavit, da to kar si ti napisal oz. trdiš drži za mene po tvoje…. jst pa zdej v tem momentu stavim ajde 10 jurjev evričev ali več, vržem moje kartice na mizo, da nič od tega ne drži., maš jajca, smrad janšističen, lažnjiv seveda… komunist te je delal, k ti je mater kresal, jst z njimi, niti moje sorodstvo nikoli nič ni imelo.

Kolk fajn te je zadet, a ne levuhar. V vsoti si dost prenizek. Jo boš moral konkretno dvignit. Če ne sežeš višje ne moreš sesti za to mizo. Spravi se v svoje smrdljivo levičarsko gnezdo  nazaj.

Sicer pa vedi, da danes žanješ to kar si sejal. Neprestani nesramni zapisi so to kar si sejal. mDanes pa žanješ svojo smrdljiv in presran levuharski prirastek.

Ko se boš naučil kolturne komunikacije jo boš lahko pričakoval tudi iz druge strani. Ampak ti je očitno ne premoreš. Zgodovine žal ne gre spreminjat in če imaš enega od sindromov, ki jih opisuje Vodeb ti bo težko kdo pomagal. Saj je škoda, da je bila tvoja mama dominantna v tvojem življenju. Verjetno očeta nisi videl prav pogosto ali pa te je imel za punčko (fantek brez jajc). Za še večjo travmo je poskrbela tvoja mama do tvoje žene (snahe). Glede na tvojo komunikacijo verjamem da se tašča in snaha nista ujeli.

Kdo ti je tako zagrenil ćživljenje? Poizkusi malce drugače. Boš videl, da bo bolje, manj stresa, več veselja.

@desničar SPET

SERATOR

čitam te ko sportske novosti, seveda lažeš, pazi ne vse pograspat do zadnjega centa…, pust še nekaj keša za kakšen mesec preživetja….., namesto sportskih novosti je zdej to časopis ekipa v Slo. Točno sem vedel kaj boš napisal za 10 jurjev.. Jst krepko lahko zvišam vsoto ampak zakaj bi tukaj vsem na očeh, ne znam lagati kot ti in tvoj šef.., bo 10 jurjev čist ok. za stave, saj ti veš da jih bi izgubil ampak vi s(d)s smrad ste pač vsi lažnivci in lopovi, kot vaš guru, jst seveda po pravni poti ne bi mogel dobiti, ker te ne bi bilo na sodišče zaradi crknjega akumulatorja in lažnega covid testa……, kdo vas ne pozna vas drago plača tud več kot 10 jurjev €. Kulture sem se učil od tvojih s(d)s trolov.. in kot vidiš sem se jo lepo naučil…, kaj čes akcija reakcija…

Ti papak, nimaš niti za burek…, ki je zdaj okoli 3€, kaj šele za kranjsko klobaso s senfom, kot taprav slovenski naci fašistični komunistični s(d)s desničar, ki je duplo dražja od bureka….

Lipe, nič jst na žanjem, jst seveda nadaljujem v svojem slogu naprej, da opozarjam ljudi na zlo zala, dno dna, podn podna od ljudi ki volijo s(d)s greznico in vas trolov, ki gnojite po slovenskih forumih…, ti pa kar tako naprej , če bom pri volji bom odgovoril, če bo tema na prvi strani, ko bo prišla na politični čvek, pač ne.. Zdej sem pogledal samo zato, da vidim, če si sprejel stavo in pričakovano, si se pokakal pri izmenjavi podatkov tako, da vidiva samo midva in isto si se pokakal pri kešu., dal se ti tri možnosti, tako, da se mi ne da več ubadat s tabo…..

deluješ mi pa kot oboževalec pop rock zvezd.. in ja jst… sem zvezda za tebe… v vseh pogledih, tuli v polno luno danes ponoč, mogoče slišim tvoj bebav glas, da se malo nasmehnem….

buzi, bog s tabo in tvojo pametjo…

Popay npr, 06.04.2023 ob 14:20

@desničar SPET

SERATOR

čitam te ko sportske novosti, seveda lažeš, pazi ne vse pograspat do zadnjega centa…, pust še nekaj keša za kakšen mesec preživetja….., namesto sportskih novosti je zdej to časopis ekipa v Slo. Točno sem vedel kaj boš napisal za 10 jurjev.. Jst krepko lahko zvišam vsoto ampak zakaj bi tukaj vsem na očeh, ne znam lagati kot ti in tvoj šef.., bo 10 jurjev čist ok. za stave, saj ti veš da jih bi izgubil ampak vi s(d)s smrad ste pač vsi lažnivci in lopovi, kot vaš guru, jst seveda po pravni poti ne bi mogel dobiti, ker te ne bi bilo na sodišče zaradi crknjega akumulatorja in lažnega covid testa……, kdo vas ne pozna vas drago plača tud več kot 10 jurjev €. Kulture sem se učil od tvojih s(d)s trolov.. in kot vidiš sem se jo lepo naučil…, kaj čes akcija reakcija…

Ti papak, nimaš niti za burek…, ki je zdaj okoli 3€, kaj šele za kranjsko klobaso s senfom, kot taprav slovenski naci fašistični komunistični s(d)s desničar, ki je duplo dražja od bureka….

Lipe, nič jst na žanjem, jst seveda nadaljujem v svojem slogu naprej, da opozarjam ljudi na zlo zala, dno dna, podn podna od ljudi ki volijo s(d)s greznico in vas trolov, ki gnojite po slovenskih forumih…, ti pa kar tako naprej , če bom pri volji bom odgovoril, če bo tema na prvi strani, ko bo prišla na politični čvek, pač ne.. Zdej sem pogledal samo zato, da vidim, če si sprejel stavo in pričakovano, si se pokakal pri izmenjavi podatkov tako, da vidiva samo midva in isto si se pokakal pri kešu., dal se ti tri možnosti, tako, da se mi ne da več ubadat s tabo…..

deluješ mi pa kot oboževalec pop rock zvezd.. in ja jst… sem zvezda za tebe… v vseh pogledih, tuli v polno luno danes ponoč, mogoče slišim tvoj bebav glas, da se malo nasmehnem….

buzi, bog s tabo in tvojo pametjo…

Danes ti bodo postala ušesa špičasta in dolg gobec boš dobil ti luzer levuharski, smrdljivi. Daj se umakni v svojo greznico.

Malo manj piši. Kaj ti preveč leži na duši? Saj vem, da esnica boli. Ampak prej kot jo boš sprejel bolje bo zate.

daisycutter, 05.04.2023 ob 22:11

To pa res ni novica.

Novica bi bila, če bi povedali kakšno resnico.

Organsko nemogoče za njih.

Isto velja zate, daisycutter. Novica bi bila če bi ti kdaj povedala resnico.

New Report

Close